Fitxa - Ichiyō Sora [Shinsei]

Respon
Avatar de l’usuari
Sora
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Tadaima!
Entrades: 27
Membre des de: 04 gen. 2018, 15:27
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 16 cops
Gràcies rebudes: 11 cops

Fitxa de personatge

[IMG]http://i64.tinypic.com/34zxg9e.jpg[/IMG]

- Nom i cognom del personatge: Ichiyō Sora
- Edat aproximada: 17
- Edat real: Desconeguda
- Sexe: Femení

- Família: No coneix els seus pares, ha viscut sempre entre carrerons i centres tutelats pel govern central. Amb els més petits de cada centre, és espacialment atenta, i intenta que no els hi falti mai res, malgrat les circumstàncies.

- Vida al món humà: Té gairebé el mateix número d’antecedents que de problemes amorosos. Es dedica a robar, vendre el que roba i gastar-ho en salons recreatius, crispetes i coca-cola.

- Descripció psicològica: Darrere d’una capa alegre i extrovertida s’hi amaga una fredor que no és humana, una fredor que només podria tenir algú d’un altre món, la fredor... d’una màquina.

- Descripció física: Més alta que la majoria de nois, més prima que la majoria de noies, sembla que talli el vent amb cada moviment. Té la pell molt blanca i uns ulls blaus capaços de congelar-te i escalfar-te al mateix temps.


Informació només necessària pel món virtual:

- Equip: Shinsei
- Divisió: Mèdica
- Càrrec: Ras
- Objecte màgic: Un braçalet a cada canell amb un botó blau turquesa molt resplendent, semblen dues manilles.
- Roba que porta:
Text amagat.
Si apreta el botó del seu canell dret:
[IMG]http://i67.tinypic.com/2dgut76.jpg[/IMG]

Text amagat.
Si apreta el botó del seu canell esquerra:
[IMG]http://i65.tinypic.com/255p5w8.jpg[/IMG]


- Element: Humanoide

- Arma: El braçalet del seu canell esquerra és una katana feta d’Afayya [material volàtil i canviant que combina el ferro i l’aura dels connectors neuronals que uneixen els records. L’estat d’ànim influeix en l’estat i en el poder que pugui arribar a tenir la katana.] El braçalet del seu canell dret activa diferents parts del cos de la Sora que es poden transformar en Afayya

- Atacs:
Yakata: prémer el botó del braçalet canell esquerra: activa la Katana d’Afayya
Kieshi: prémer 1 cop el botó del braçalet (canell dret): Orelles d’Afayya, poden escoltar-ho tot, el vent, el mar, els pensaments, un xiuxiueig, les plantes.
Akizakura: prémer 2 cops el botó del braçalet (canell dret) Mans d’Afayya, curen els aliats ferits en la batalla.
Hitotsu : prémer 3 cops el botó del braçalet (canell dret) Sora es converteix en un humanoide, meitat carn i ossos, meitat Afayya, perd una mica el control de la seva ment i les seves emocions, només pot fer una cosa en aquest estat: agafar i salvar a tots els seus aliats i endur-se’ls a un lloc segur per protegir-los.

- Habilitats:
- Lluita cos a cos: 70
- Lluita a distància: 15
- Intel·ligència: 70
- Resistència: 70
- Habilitats mèdiques: 75
- Rapidesa: 70
- Agilitat: 70
- Poder defensiu: 30
- Poder ofensiu: 30

- Altres: El caràcter del seu Fènix (l'Aurora, pels seus ulls verds) és molt complicat, té un sentit de la justícia molt característic i si creu que el seu equip no està actuant correctament es pot girar en contra el seu propi equip. Només els ulls de la Sora el poden fer tornar en sí.
Respon