Fitxa de Kobato

Avatar de l’usuari
Kobato24
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Itadakimasu!
Entrades: 47
Membre des de: 09 jul. 2016, 20:53
Pronom: Femení
Gràcies donades: 19 cops
Gràcies rebudes: 21 cops

INFORMACIÓ DEL PERSONATGE

Nom: Kobato Karakurukutemo

Edat: 15

Sexe: Femení

Familia: La seva mare esta morta, va morir en un intent de suïcidi quan ella tenia 10 anys , era una professora de física. El seu pare es el propietari de unes 10 empreses de videojocs, fent així la seva família millonaria. Ara viu amb el seu pare i la seva dona, es una bruixa sempre la m'altracta.

Vida al món humà: Asisteix a l'institut diariament, el seu expedient esta net. Li agrada estar a casa jugant als videojocs. Se li fa molt difícil fer amics nous, sempre la tracten com la rara i s'en burlen d'ella. Cada dia a les set de la tarda passeja el gos. En les seves mans sempre porta uns guants, no li agrada ensenyar-les, per ella les seves mans son com un tabu. Quan la seva mare va morir, i el seu pare va casar-se per segona vegada amb aquella dona que la tractava tan malament, ella no sabia si era una nena dolenta o si vivia en un infern. Un dia li va contestar a la seva madrasta, ella com ha resposta la va tirar al terra i amb els seus tacons de punta, li va esclafar les dos mans com a càstig, ella va deixar un crit sord, quan va vindre el seu pare li va preguntar que li havia passat, ella va dir que va ser la seva madrasta, el seu pare sabia que la seva relació no era bona, ell va dir que ella no podia fer una cosa així i que pares de mentir i que li expliques lo que en realitat li habia passat. Desde aquell dia es tapa les seves mans a causa de les marques.

Descripció psicològica: No es molt timida, solament no li agrada que la gent la insulti. Te una gran memoria fotogràfica, sempre ha sigut així. Li agrada atesorar les coses o les persones que la envolten. Sempre ha estat una persona decidida. Desde petita li ha agradat fer símbols significatius dels colors. Mai ha pogut creure en les persones o confiar en elles.

Descripció física: Medeix al voltant d'un 1'63. Sempre porta el cabell rinxolat en una cua. Els seus ulls esmeralda són lo únic que es sent orgullosa de tindre. El seu estil és sencill, uns botins negres, uns pantalons negres i una camisa blava amb una caçadora negra.

Informació món virtual

Quan es a tadaima el seu físic cambia. La seva transformació afecta als seus ulls esmeralda, fent-los de color vermell ataronjat. La seva pell, en alguns llocs com la esquena i els seus turmells, hi surten unes petites ales de foc.

Equip: Drakkar

Divisió: Exploració

Càrrec: Soldat ras

Objecte màgic: Una daga

Roba que porta: Uns pantalons llargs i grans de color verd i un top blanc que li cobreix solament la part de d'alt deixant a vista l'omblic.

Element: Foc

Arma: una Daga

Atacs:

- <Signes Taronges>: A traves d'aquestos signes pot augmentar la seva força i absorbir les flames.

-<Ale de drac>: Amb aquest pot treure un nuvol de 2 metres.

-<Ardor infernal>: Durant el dia, aprofita la calor del sol per fer flames no mortals pero perilloses. Les flames les pot cambiar de forma segons la calor que faigui. En alguns casos les fa servir per debilitar al oponent.

-<"Fogo">: Aprofita el esforç del contricant per crear foc i així convertirse en una flama i formar un huracà que es mortal per a l'estat màgic del enemic.

Habilitats:

- lluita cos a cos: 40

- lluita a distancia: 60

- inteligencia: 50

- resistencia: 80

- habilitats mediques:20

- rapidesa: 40

- agilitat: 70

- poder defensiu: 90

- poder ofensiu: 50
Neko neko nyaaa is kobatoo
Bloquejat