Fitxa de Kissa (Drakkar)

Avatar de l’usuari
Kissa
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Ohaioooo c(^□^c)
Entrades: 33
Membre des de: 17 març 2016, 22:42
Gràcies donades: 40 cops
Gràcies rebudes: 38 cops
Sexe: Dona

06 abr. 2016, 18:06

Imatge

FITXA DE PERSONATGE- Nom i cognom del personatge: Kissa Dark

- Edat: 19

- Sexe: Femení

- Família: Quan era petita va tenir un accident de tràfic, només va sobreviure la seva mare i ella va perdre la visió a l'ull esquerre. Avui en dia viu només amb la seva mare i la seva cacatua Inari en un petit apartament.

- Vida al món humà: Ella va cada dia a la Universitat i viu els seus dies tranquil·lament com qualsevol estudiant normal i corrent, malgrat tot el que ha passat. De vegades li agrada donar un tomb per la ciutat per a veure què hi ha de nou. Sol alimentar també als gats extraviats del barri ja que els hi té molta estima al sentir-se identificada amb ells. Sempre es tapa amb el serrell l'ull esquerre ja sigui parlant amb la gent o al carrer.

- Descripció psicològica: No és tan tímida com li sembla a la gent (principalment perquè porta el serrell cubrint-li un ull) però no li agrada que li preguntin sobre la seva vida personal. Aixó sí, té poca paciència per a segons quins temes. Li agrada cuidar dels seus amics i moltes vegades es planteja si realment els animals no valen més que la vida de molts éssers humans. No hi ha res que li agradi més que seure al teulat de casa seva a contemplar les estrelles.

- Descripció física: Té el cabell llarg i blanquinós. El seu únic ull funcional és d'un color lilós i l'altre li va quedar blanc completament. Sol portar roba senzilla ja que no li agraden els colors molt vistosos ni els adorns a la roba.


Món virtual:
Imatge

Quan es transforma li surten dues banyes negres i orelles similars als d'un elf mimititzant la seva última forma: la de drac.

- Equip: Drakkar

- Divisió: Exploració

- Càrrec: Soldat Ras

- Objecte màgic: la seva ànima (si toca el tatuatge ubicat al seu cor), ja que no pot apreciar cap objecte.

- Roba que porta: Porta un senzill top negre amb una faldilla negra de ballarina amb uns adorns en forma d'ales. Al coll porta una cadena trencada, als braços dos pulseres negres i a cadascuna de les orelles unes arracades blaves.

- Element: Ànima

- Arma: Dalla (utilitzada només en forma humana)

- Atacs: Ella es pot transformar en dos bèsties per cada atac (una destinada per a l'exloració i l'altre pel combat). Les bèsties d'exploració no ténen limit de transformació, però les bèsties de combat ténen un limit de 10 minuts de transformació, excepte el drac que en té 5. Quan s'acaba aquest límit torna a la forma humana hi ha d'esperar un temps per a recarregar-se d'ànima i poder tornar a transformar-se.

Chikyū no tamashi: amb l'ànima de la terra es transforma bé en una euga per a explorar territoris desconeguts més ràpidament o bé en un tigre de dents de sable amb una pell dura com el ferro per a aniquilar els seus enemics.

Mizu no tamashi: amb l'ànima de l'aigua es transforma o en una anguila per a poder desplaçar-se fàcilment per rius i rierols o en l'antic Kronosaurus per a menjar-se tot al seu pas.

Sōru tengoku: amb l'ànima del cel es pot transformar en una àguila per a observar els seus enemics des del sel o en el temible Quetzalcóatl per a esparcir el terror pels cels.

Shin no tamashi: finalment, invoca a la seva ànima vertadera per a transformar-se en un temible drac que arrassa tot amb el seu poderós alè. L'única pega és que el límit de transformació és més curt i consumeix més ànima.

Aquí teniu les formes animals:
Text amagat.


- Habilitats:

- Lluita cos a cos: 90 (bèstia)/ 70 (humà)

- Lluita a distància: 10/0

- Intel·ligència: 40/100

- Resistència: 60/50

- Habilitats mèdiques: 0/15

- Rapidesa: 80/75

- Agilitat: 70/60

- Poder defensiu: 70/40

- Poder ofensiu: 80/70

- Altres: Té un drac petit anomenat Chi (50 cm) que es transforma en una dalla quan ella està en forma humana per a no trobar-se desarmada.
ImatgeImatge
Imatge

Bloquejat