Fitxa d'en Kharu

Avatar de l’usuari
Kharu
Esperits del bosc
Esperits del bosc
All will be well
Entrades: 77
Membre des de: 30 nov. 2016, 09:27
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 46 cops
Gràcies rebudes: 54 cops

FITXA DE PERSONATGE

Imatge

(aquesta imatge és den Chester del dark souls, pero com que es visualment molt similar a en kharu el poso)


- Nom i cognom del personatge: Kharu Velo

- Edat: 20

- Sexe: Home

- Família: Pare, mare i germana petita

- Vida al món humà:
És un noi de 20 anys que viu amb els sus pares i la seva germana, va estar treballant despres d'acabar el Batxillerat i ara vol rependre els estudis i treures una carrera encara que no s'ha decidit per cap. porta molts anys practicant karate encara que no te gaire experiencia combatent.

- Descripció psicològica:
És molt responsable i serios quan la situació ho requereix, quan no sol deixar les coses per ultima hora i fa chistes molt dolents. es molt capficat, quan se li passa alguna cosa pel cap no para fins a aconseguir-ho.

- Descripció física:
Alt de constitució forta pero sense estar musculat, cabell negre i ulls marrons. amb una mica de panxa pero res que no es pugui arreglar amb unes quantes setmanes a un gimnàs (o a tadaima en el seu defecte).


Informació només necessària pel món virtual:

- Equip: Drakar

- Divisió: Intel·ligència

- Càrrec: Ras

- Objecte màgic: Una mascara

- Roba que porta:

Roba Normal: Porta una gabardina fosca que li arriva fins als genoll, antigament li hauria harribat gairabé fins als talons, pero degut al desgast s'ha anat fent malbé. la porta sempre oberta deixant veure una armadura de cuir i uns pantalons. Porta un barret de copa i una mascara amb un somriure que, sumat a que porta el coll de la gabardina aixecat fa que practicament no se li veigi el cap. porta també unes botes i uns guants de cuir.
Roba de combat: És visualment molt similar a la normal ja que la gabardina tapa practicament tota l'armadura. en aquest set canvia l'armadura de cuir per una de metall, s'equipa uns guantalets d'acer (tapats per les manigues de la gabardiana) una protecció de les cames fetes de plaques d'acer entrelligades (les quals nomes es veuen parcialment per la gabardina) i unes espinilleres també de metall amagades a les botes

- Element: Millora. millora temporalment la utilitat de certs objectes, només pot tenir-ne millorat un a l'hora amb certes excepcions

- Arma: katana i escut. l'escut el sol portar penjat a l'esquena i la katana de la cintura, tot per dintre de la gabardina fent que sorprenentmen no es noti ni una mica quan va equipat

- Atacs: (ras 4 atacs, tinent 6 i capità 7)
Man of stone: potencia l'escut fent-lo completament indestructible, fent-lo capaç de parar un meteorit si el que el subjecta aguanta el cop.
Infinite sharpnes: afila la katana fent que pugui tallar coses que una katana normal no podria, i evita que la fulla es faci malbé
Shadow eyes: la mascara es converteix en ombres a excepció del somriure i el forat dels ulls que s'ilumina fent que a part de fer molta por una mica a tothom augmenta els sentits de la vista, oida, equilibri, entre altres. aquest pot ser activat juntament amb les altres habilitats com man of stone i infinite sharpnes pero a costa de molta energia. també es pot activar juntament amb sniper clothes sense cap penalització.
Sniper clothes: millora tota la roba que porta fent que augmenti molt la seva precisió fent que pugui utilitzar eines rudimentaries com si es tractession d'eines d'altisima tecnologia i presició. també ajuda amb la lluita cos a cos sense armes ja que fa que es mogui de forma precisa per evitar i donar cops. també fa que es mogui de forma sofisticada i amb molt estil.

- Habilitats: (cada habilitat que posis ha d'anar d'un número del 1 al 100, però compte tot junts han de sumar 500 els rasos, 575 els tinents i 700 els capitans)

- Lluita cos a cos: 100

- Lluita a distància: 0

- Intel·ligència: 100

- Resistència: 20

- Habilitats mèdiques: millor que en kharu no s'acosti a cap ferit pel seu bé (0)

- Rapidesa: 50

- Agilitat: 55

- Poder defensiu: 100 amb la tecnica man of stone, 75 sense

- Poder ofensiu: 100 amb la tècnica Infinite sharpness, 75 sense
Nota: com que no pot tenir activat Man of stone i infinite sharpness al mateix temps la suma del poder ofensiu i defensiu és de com a màxim 175 i minim de 150
Kharu, Kharu el maravellós.
Bloquejat