Fire emblem

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

29 maig 2016, 11:42

Fa uns dies vaig acabar l'Estirpe (si, tan rapid, soc un viciat). Tot i que la trama te mes forats que un formatge suis (que espero que s'explicara tot en el revelacion) he disfrutat molt jugant-lo. Si que cal tenir en compte molts canvis en la mecanica que s'han fet:

- Les armes ja no es gasten, pero son bastant mes limitades, a mes cada arma per sobre de les de hierro te limitacions (per exemple l'acero redueix la velocitat, i la plata baixa la força i l'habilitat), a mes, les armes efectives contra una unitat (com martillo o aterrafieras) son debils contra totes les altres unitats, aixi que si tens una arma nova has de pensar be a qui li equipes.

- El triangle d'armes es mes complex (per no dir que l'han destrossat completament): La magia s'ha traspassat al grup de les espases, els arcs al grup de les hachas (pero segueixen sent efectius contra els voladors i sense debilitat a altres tropes), i al grup de les llances hi han aparegut les armes de ninja (dagues i shurikens), vamos, que s'han carregat la mecanica classica i per tant la magia ja no funciona contra les infanterias pesadas (perdo, en aquest joc es diuen caballeros, el nom d'algunes classes tambe ha canviat). El cas es que cada arma pertany a un grup, i cada grup te dues armes.

- Les armes son diferents en cada exercit, les armes de Hoshido son mes lleugeres i per tant mes rapides. Les armes de Nohr son mes variades, es a dir mes efectives contra unitats.

- Hi ha dues formacions basiques per agrupar les tropes: Si ajuntes les dues tropes en la mateixa casella pugen les estadistiques i de tant en quant es defensen mutuament, en canvi si les agrupes en caselles adjacents a mes, ataquen totes dues tropes SEMPRE.

Aquesta potser us destrossa una mica la trama, (pero molt poquet, tambe es algo que ja us mig espereu):
Text amagat.


Tambe us volia preguntar una cosa, sigui de l'entrega que sigui. Com feu vosaltres les parelles? Es potser lo que mes m'amarga del joc, que un fill se'n vagi a la merda per no haver-li triat uns bons pares i unes bones habilitats. Que tal si deixem anar alguns exemples de com ho hem fet (i de pas diem perque).

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

16 juny 2016, 23:56

Dues recomanacions que us he de fer si jugueu al fates, que si us pillen per sorpresa us faran cagar en tot:

Aquesta nomes va per si jugueu a l'estirpe:

Text amagat.I aquesta per si el vostre prota es noi:

Text amagat.

SkRENaX
Sexe: Sense especificar

16 juny 2016, 23:58

Tinc unes ganes bojes de tenir-lo! Començaré per l'estirpe, que els japos molen molt! XDD

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

14 nov. 2016, 14:48

Buenu m'ho heu demanat uns quants aixi que aqui us porto la xuleta de fills pel revelations. Pels que no ho sapigueu, els fills hereden les habilitats que hi ha en l'ultima posicio de cada progenitor, aixi que tingueu-ho en compte a l'hora d'anar-los a buscar.

Text amagat.


Ja m'ho podeu agrair com es degut, m'he passat una hora redactant-lo. Si algu te algo a afegir o corregir que no dubti en dir-ho.

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

05 abr. 2017, 11:25

He trobat la xuleta de fills de l'awakening i us la passo per si li voleu donar canya. Aquesta esta pensada per si el vostre prota es noi. Els resultats poden ser espectaculars, fins al punt que les vostres tropes passaran a estar formades unicament per fills (i per en Chrom i en Daraen mes que res perque la historia t'obliga a fer-los servir). Al costat de cada personatge us poso l'habilitat que ha de passar als seus fills (cada fill hereda l'ultima del pare i l'ultima de la mare).

Text amagat.


Aixo seria tot. Si teniu algo a afegir o corregir ja sabeu.

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

01 jul. 2018, 09:21

Buenu, com tots sabeu a l'ultim insert song he presentat una canço de fates. Tenia ganes de presentar una canço d'aquesta saga i alight es una de les que mes m'agraden. Aixi que em toca parlar de fates analitzant-lo en profunditat.

Fire emblem fates es la resposta d'Inteligent systems a la reaccio d'Awakening, un joc que havia reviscut la saga apropant-la als jugadors mes casual pero que havia rebut critiques dels mes veterans degut a la seva facilitat. I he de dir que han aconseguit fer un joc una mica per a tots.

La historia et situa en una guerra entre els paisos de Hoshido (regne d'estil oriental i pacific) i de Nohr (regne d'estil occidental amb set de conquesta) i et posa a la pell d'en/la Corrin un princep o una princesa de Nohr que descobreix que es fill/a biologic/a de la familia reial de Hoshido a qui van segrestar i rentar el cervell de petit/a (es un avatar personalitzable, que esperaveu?) El joc consta de 3 versions i tot i que els primers 5 capitols son iguals en totes, en cada una recorreras un cami diferent. Si disposes d'una de les 3 pots adquirir les altres dues via DLC per nomes 20 euros.

Estirpe: Aquest es el nivell facil, en aquesta versio, decideixes lluitar contra Nohr des del bandol de Hoshido. Aqui els objectius de les missions son senzills tipo "elimina el jefe" o "eliminal's a tots". Les armes tenen menys potencia pero mes possibilitats d'encertar, la qual cosa les fa mes facils de fer servir. Es la millor per començar si ets nou a la saga.

Conquista: En aquesta versio et passes al bandol de Nohr amb l'objectiu d'acabar amb la seva tirania des de dins. En aquesta ruta l'or i l'experiencia estan limitats i els objectius son mes dificils, tipo "escapa amb tots els personatges" o "elimina al jefe tenint en compte que cada torn perdras 1000 monedes" la qual t'obliga a triar entre or i experiencia; per la qual cosa en aquesta versio hauras de pensar molt millor les teves decisions. Les armes son mes potents pero tenen menys punteria, la qual cosa per personatges amb menys habilitat com els luchadors pot arribar a ser una autentica pua. Aquesta es per jugadors mes experimentats, pero tot i aixi si et fa coseta el joc te dues mecaniques perque per molt novato que siguis puguis acabar-la: el modo fenix que et reviu despres de cada torn i el fet que les armes no es gastin.

Revelacion: En aquesta ruta decideixes no unir-te ni a una faccio ni a l'altra, la qual cosa suposara
Text amagat.
Aquesta ruta es un pel mes dificil que estirpe pero un pel mes facil que conquista i l'autentica pua d'aquest joc son els escenaris

Text amagat.


A mes aquest joc va polir molts problemes dels quals pecava Awakening, per exemple cada classe te un limit de domini en les seves armes, de manera que queda molt mes clar el seu rol, els enemics poden agrupar-se i la mecanica de l'agrupacio en general esta molt mes ben definida.

Aixi doncs dit tot aixo aquest deu ser el millor fire emblem fet mai no? JAJAJAJAJAJAJA no. De fet tinc molts problemes amb aquest joc:

Primer la mecanica dels fills, com que ho va petar molt a l'awakening l'havien de ficar si o si, perque un castell situat en el limbo i inaccessible si no es amb l'ajuda d'un esser magic no es prou segur per cuidar els fills i cal portar-los en un univers paralel on el temps passa a un altre ritme, es a dir dos dies son 15 anys, i el fet que varis personatges hagin de tenir sexe amb nenes si vols tots els fills em resulta bastant pertorbador. A Awakening aixo no passava perque els fills venien del futur, estava justificat, aqui no.

Despres el fet que les armes no es gastin implica que cal nerfejar les mes poderoses d'alguna manera, i la manera amb la que ho han fet es fent que cada una et baixi una estadistica o altra. No podies fer que fossin com atacs de pokemon i que quan s'acaben s'acaben per aquesta batalla? Nose, m'hagues semblat mes logic i ho haguessis pogut aplicar a armes importants a la historia com la Yato o la Rajinto.

Pero el que de veritat em mata d'aquest joc es el triangle d'armes. Resulta que necessitaven si o si que cap arma es quedes fora del triangle, pero es que la magia, els arcs i les dagues son armes que funcionen cada una a la seva manera, i per tant queda un pel descompensat. Nose si volies fer un segon triangle podies fer-lo nomes de magia com s'ha fet tota la vida, o que nomes el tingues Nohr i que la magia de Hoshido fos neutral. Hi havia millors alternatives a lo que ens vau donar.

En fi, sigui com sigui aquest no deixa de ser un gran joc. No em puc queixar del que se'm va donar en el seu moment. Es de les millors entregues tant si vols coneixer el joc de primera ma com si vols un desafiament aixi que esta recomanadissim. I respecte la banda sonora, buenu, he presentat una canço a l'insert song i ha quedat en 5e lloc aixi que les coses parlen per si soles.

Avatar de l’usuari
Shancks
Col·laborador
Col·laborador
Yonkou
Entrades: 1185
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
Gràcies donades: 116 cops
Gràcies rebudes: 191 cops
Sexe: Home

26 jul. 2019, 20:32

Hola minna!!!

Acaba de sortir el nou joc de la saga, el Three Houses per Switch i és una pasada!!!!

Si no teniu cap joc per l'estiu, us el recomano.

De moment acabo de començar-lo però n'estic molt satisfet :3

@drew-kun quina casa agafaràs primer?
Text amagat.
Imatge

Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

27 jul. 2019, 20:53

Jo tambe acabo de començar three houses i n'estic encantat. Tothom diu que es el millor FE de la historia i personalment crec que no exageren. Amb el llançament de la Switch Nintendo esta fent un rentat de cara complet les seves sagues i fire emblem no n'es l'excepció. Estic jugant la historia de les aguiles negres i m'esta encantant, pero tinc intencio de jugar amb les 3.

Per qui no sapiga de que va la moguda.

FE3H ens porta al continent de Fodlan, format per tres paisos. Al centre de tot es troba el monestir de Garreg Mach, que funciona com a academia militar per a membres de tots tres paisos. L'academia consta de 3 residencies al mes pur estil de Hogwarts. En/la Byleth es reclutat/da pel monestir com a tutor/a d'una de les 3 residencies i la historia i les tropes que manejaras seran unes o altres en funcio de quina triis.

El fet de plantejar la historia d'una manera tan diferent a altres jocs ha fet que les mecaniques hagin de canviar drasticament per exemple

Text amagat.

Respon