Ever oasis

Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 154
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 31 cops
Sexe: Sense especificar

03 jul. 2017, 21:21

Ever oasis es un joc d'aventures i exploracio desenvolupat per Grezzo que ha sortit fa tot just unes setmanes per nintendo 3ds i que penso que es un buf d'aire fresc pel genere. Pels que no coneguin Grezzo, va ser l'estudi encarregat dels remakes d'Ocarina of time i Majora's mask, o el Triforce heroes, pero no nomes aixo, sino que el seu fundador, Koichi Ishii va estar al capdavant de moltes entregues de la saga Mana quan estava amb Square. El resultat de la seva experiencia ha estat un joc amb una exploracio de masmorres que beu de Zelda i un sistema de combat i una estetica que te un aire a Mana.

El joc ens transporta en un enorme desert envait per les forces del mal, anomenades Caos. L'unic lloc segur son els oasis, els quals ofereixen proteccio als seus habitants. Tu ets l'amo de l'ultim oasis del desert, i com a tal tens dos objectius: fer prosperar l'oasis i explorar el mon en busca de nous habitants, dos objectius que van de la ma, ja que si cuides be el teu oasis i els seus habitants son feliços tindras molta (exagerada) energia extra (que creieu-me que fa molta falta) i els objectes i personatges que trobis en les teves expedicions ajudaran a fer creixer l'oasis.

L'oasis: Cuidar l'oasis consta de moltes feines, que a mesura que avancis en el joc podras deixar-les en mans d'altres habitants. Cada habitant pot crear una botiga. Les botigues generaran beneficis economics, ja que cada dia l'oasis rep visitants, pero ets tu qui s'ha d'encarregar de subministrar els materials, i si no ho fas la felicitat de l'oasis baixara. Alguns d'aquests materials els podras cultivar a l'hort, d'altres hauras de sortir d'expedicio per trobar-los. De tant en tant algunes visites es quedaran si compleixes alguna missio per ells.

Les expedicions: Es fan en un grup de 3 com a maxim i vas alternant el control entre ells. Cada personatge te una arma, que es efectiva contra un tipus d'enemic, i que depenent de quines permeten resoldre un tipus de puzzle (ex: trencar roques amb el martell, fer palanca amb la llança) i una habilitat innata com ara disparar vent, fer-se boleta, excavar, etc. necessaries per resoldre puzzles o aconseguir certs materials. La gracia esta en portar tantes habilitats com puguis a sobre i alhora mantenir un equip equilibrat. En cas que necessitis una habilitat que no portes no passa res, tens portals escampats per tot el mapa, i si fos molt necessari, tens un portal d'un sol us per tornar un moment a l'oasis, canviar un membre i tornar exactament al mateix lloc. De tant en quant la historia et demanara que exploris a fons masmorres per trobar tresors i la mecanica es molt semblant a un Zelda, amb un jefe al final de l'estil de la saga Mana.

Us deixo el trailer per si us crida l'atencio:

Text amagat.

Respon