El Joc de la Eroticitat

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Respon
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops

Hola a tots i a totes!

Aquest post serà un pèl llarg així que agafeu unes patates o unes birres i relaxeu-vos ;)

Ara que ja portem una temporadeta de Tadaima, he estat pensant en recuperar el rol, tot i que al no ser només de Bleach hi han moltes dificultats i no ho podem fer exactament com a BleachCatalà. Doncs avui se m'ha acudit una idea per un joc de rol que ens podríem muntar tots algunes nits en companyia, aprofitant que el Minatoni ha posat al xat la opció de llançar daus.
Si us agrada el que proposo a continuació, ho podríem provar a veure com va i sinó proposeu idees a veure què pot ser el més divertit de jugar entre tots!! Aviso que té algunes normes més que el d'escriure que teníem a BleachCatalà :scared:

Així doncs, començo:

Per pensar aquest joc m'he basat en els jocs de rol existents tipus Dungeons&Dragons i coses per l'estil, simplificant moooltes coses, si hi heu jugat serà molt fàcil d'entendre però si no heu jugat mai a un joc d'aquests NO TINGUEU POR! :scared: Ho intentaré explicar tot!

L’objectiu del joc és anar vivint una història tots junts a temps real i fent proves tirant els daus del xat. Segons el resultat d’aquestes proves, cada jugador obtindrà punts d’Eroticitat i guanya el jugador més eròtic de tots :D

Al final posaré una partida de prova per si no enteneu alguna cosa :red:

En aquest joc, cada jugador té una fitxa amb el seu personatge amb diferents atributs i coses per l'estil:
Text amagat.
En jocs d'aquest estil, cada jugador té una fitxa amb els atributs típics de Força, Agilitat, Destresa, blablabla.
Però en aquest joc NO :D

La fitxa de personatge l'únic que ha de tenir és una descripció del personatge i les coses que el fa diferent de la resta, com més coses millor. Podeu agafar idees de qualsevol manga o anime que us agradi, però si pot ser coses simples que no siguin difícils d'entendre per la resta de gent (Per Exemple, si voleu tenir una zanpakuto de foc digueu que teniu una espasa que es pot encendre i llança flames, pels que no hagin vist Bleach).
Si voleu podeu afegir una història al vostre personatge, ja sigui una cosa random o una història pensada al detall, teniu el control vosaltres, podeu fer el que vulgueu!
Tot amb una mica de coherència i pensant en el joc, no us poseu una fusió xunga de l'Aizen, el Barbablanca i Zeref perquè no hi haurà qui us guanyi en un combat.

Aquí us deixo un model del que podria ser la fitxa de mi, el Bank:

Nom: Bank (si pot ser poseu-vos el mateix nom que teniu d'usuari, és més fàcil de recordar)
Edat: Desconeguda
Sexe: Masculí
Procedència: Una illa del North Blue (One Piece)
Ocupació: Multimilionari que viu en una mansió
(podeu afegir tots els camps que se us acudeixin, ja sigui família, estat civil, història, número de sabata...)
Descripció: En Bank és un milionari que va pel món gastant la seva fortuna en el que vol i ajudant a la gent que li cau bé. Bla bla bla... (desenvolupeu una història pel vostre personatge, la que vulgueu)

Ara venen les particularitats, coses que el vostre personatge té que el diferencien d'un humà estàndard. Si teniu temps, penseu-ne com més millor, aquí en poso dues o tres per omplir una mica la fitxa.
Si no enteneu com funcionen les particularitats, mireu més endavant a com es juga i ho entendreu :D

Particularitats Bones: Aficionat als videojocs (+1 en videojocs), Esgrima (+2 a tot el que tingui a veure amb espases)
Particularitats Dolentes: (per estar equilibrat, hauríeu de posar una particularitat dolenta per cada una de bona) No te resistència física (-2 proves de resistència), El Pitjor Cantant del Món (-3 en coses de cantar)
Particularitats Neutrals: (aquestes són coses que depèn del moment poden ser bones o poden ser dolentes) Addicte a les Bananes, fan de Star Wars.


Un cop tots els jugadors tenen la seva fitxa, un dels jugadors és declarat Game Master (nom subjecte a canvis). En els jocs de rol, el Game Master és la persona que controla als altres jugadors, el narrador i per tant l'únic que sap la història sencera, una mena d'àrbitre. Ser Game Master requereix una mica de responsabilitat, ja que ha de portar una història prèviament preparada i saber improvisar mentre es juga.
Aquí explico més o menys què hauria de fer el Game Master pel Joc de la Eroticitat:
Text amagat.
El Game master ha de portar preparada una història que només sap ell/a. Normalment aquesta història involucra als jugadors i els porta a situacions divertides, desafiants o el que vulgui per fer jugar a tots. No us penseu que el Game Master no juga, al contrari, hi ha gent que s'ho passa millor sent el GM que un jugador normal.
Les històries del GM poden ser simples situacions:
El grup d'amics (els jugadors) decideix passar un cap de setmana a casa del Bank per celebrar l'aniversari del Ramón, el peix del Bank. i a partir d'aquí improvisar fins a arribar a un final Al final van a dormir després de fer una prova final
O també poden ser històries elaborades, que els amics van a casa del Bank, es munten un torneig de Mario Karts, fan un concurs de xupitos, juguen a la ruleta russa, entren a robar al quincy que viu al costat, etc, etc, etc i van a dormir

El poder del GM és que és l'únic que coneix la història i la va rebel·lant als altres jugadors mentre juguen. I si té lloc una situació que no tenia prevista, ha d'improvisar o, en aquest joc, la resta de jugadors també pot decidir què fer. A més, ha d’anar prenent notes sobre els punts de cada jugador o coses semblants.


El paper de la resta de jugadors és aquest:
Text amagat.
Cada jugador, mentre estigui jugant, s'ha de posar al paper del seu personatge. Hi ha gent que simplement diu el que faria i després hi ha gent que s'ho pren com una pel·lícula i es transforma en el seu personatge, això és cosa vostra :cheers:
Els jugadors han de fer veure que són el seu personatge amb el que comporta, indicant què farien a continuació, fent tirades de daus quan el GM els ho indiqui, proposant la seva aportació a la història... el que vulguin dins dels marges establerts pel GM.
En la partida de prova que poso al final està millor explicat :red:


Moltes vegades (la gràcia, a banda de les històries que ens puguem inventar, també està en això) serà necessari fer tirades de daus. Per exemple, qui de dos jugadors guanya al pedra paper tisora o si algú és prou hàbil per saber fer una truita de patates. En la majoria de casos jo utilitzaria el dau de 20 cares (/dice 20 al xat del fòrum), ja que dóna moltes opcions i és el més comú en aquesta classe de jocs. A més el dau de 20 cares té dues particularitats:
1. Quan surt un 1 és el desastre absolut, facis el que facis fallaràs estrepitosament. Per exemple, si vols passar sigil·losament per davant d’una porta i treus un 1 al dau, encara que siguis la persona més sigil·losa del món, voldrà dir que hi has passat cantant una serenata amb una pandereta i cridant a més no poder.
2. En canvi, quan surt un 20 és l’èxit perfecte. Si per exemple ataques a un drac amb un avionet de paper i treus un 20, resultarà que el drac és al·lèrgic al paper i el mataràs a l’acte.
Aquests resultats poden donar molt de joc no us sembla? :D

Bé ara que ja tenim aquests elements explicats, us simularé una partida de prova perquè entengueu els conceptes i si us agrada els podem posar en pràctica :D La partida es podria fer per Skype (sempre va millor parlar-la que haver d’escriure-ho tot) i les tirades de daus pel xat de Tadaima, així tots les podem veure :D
Text amagat.
Jugadors: Bank, Hanako, Samael, Meina
GM: Bank
El Bank és el Game Master (veure Game Master més amunt) i porta la història ja preparada, però l’anirà revelant eventualment.
Bank: Quatre amics es reuneixen a casa del Bank per celebrar l’aniversari d’aquest, que fa 19’9 anys. Tots quatre són ja a casa i deixen els regals a la taula.
Samael: Vaig a saludar al teu peix!
Hanako: Oh! He vist una wii, juguem a algun joc?
Meina: Podem fer un torneig del Mario Karts.
Bank (improvisant perquè no havia previst el torneig): Així doncs els quatre fan tres curses al Mario Karts. En la primera cursa, cadascú ha de tirar un dau de 20 cares (al xat s’ha d’escriure /dice 20) i veiem la posició:
Bank -> 18
Hanako -> 16
Samael -> 15
Meina -> 8

El Samael té al seu perfil una particularitat (veure la fitxa del jugador més amunt) que es diu “Gamer” i que li dona +2 als videojocs, així que treu un 17 en total. El Bank té la particularitat de “Addicte a les Bananes” i la Hanako proposa que així ha de ser difícil jugar al Mario Karts, ja que el Bank vol xocar contra totes les bananes, així que li resten -1 a la tirada.
En aquest cas, el Samael quedaria empatat amb el Bank (després de desempatar el Samel queda 1r i el Bank 2n), la Hanako 3a i la pobra Meina quedaria en última posició.
Sembla difícil però es pot fer servir qualsevol excusa per modificar les tirades, la qüestió és passar-s’ho bé.
Cursa 2:
Bank -> 15
Hanako -> 17
Meina -> 2
Samael -> 1

Aquí la Hanako queda primera, el Bank segon i la Meina tercera. El Samael ha obtingut un 1, és a dir, ha xocat contra cada un dels obstacles i li han caigut totes les bombes possibles en tota la cursa, ha perdut estrepitosament. Encara que tingui la particularitat de “Gamer” que li suma +2, quan treus un 1 es queda en un 1 i per tant la Meina segueix sent tercera.
Cursa final:
Bank -> 12
Hanako -> 12
Samael -> 8
Meina -> 20

La Meina ha apallissat brutalment a tots els altres al treure un 20 i ha quedat primera, mentre que pels modificadors la Hanako queda segona, el Bank 3r i el Samael 4t altre cop.
Al acabar el torneig, si donem 3 punts al primer, 2 al segon i 1 al tercer, la Hanako queda primera amb 6 punts, seguida del Bank amb 5, la Meina amb 4 i el Samael amb 3.
Bank: Com que la Hanako ha guanyat el torneig del Mario Karts, guanya un punt d’eroticitat.
Així doncs la Hanako ja té un punt i quan s’arribi al final de la història (quan la gent se’n cansi o quan el GM acabi la història) qui tingui més punts d’Eroticitat guanya la partida!
Samael: Doncs ara per venjar-me farem una guerra de pastissos...

... i el Bank es desespera perquè havia planejat altres coses a la història, però com que és divertit i tothom s'ho passa bé decideix seguir per la guerra de pastissos. La Partida Continua!


Bé em sap greu haver-me enrotllat bastant, ho he intentat fer simple. Què us sembla? Voldríeu jugar a alguna cosa així on l’atzar i la imaginació decideixen la història? Faríeu alguns canvis? Podriem treure el GM i que entre tots decidim la història també. O no us agrada gens la idea i millor la abandono?

Comenteu el que penseu i si us agrada i hi esteu d’acord, faré models de fitxes i d’històries per poder començar a jugar :3
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Horny x Hisoka
Entrades: 2162
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Pronom: Femení
Gràcies donades: 262 cops
Gràcies rebudes: 732 cops

A mi m'agrada!! La veritat és que em faria il·lusió, a les nits de rol m'ho passava molt bé. Crec que ho he entès tot bastant bé, però de totes maneres ho tornaré a llegir altra vegada demà mateix per veure si em sorgeixen dubtes que avui no m'he plantejat! I quan facis el model de fitxa la faré, tot i que ja us adelanto que serà molt Bleacher xDDD

M'agrada la idea de fer la partida per skype, crec que podriem fer unes rises! Jo mai he jugat a rol d'aquesta manera amb daus, crec que pot ser divertit i que, a mesura que anem jugant, ja veurem què es pot canviar!
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 634
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 177 cops

Gomene, fins avui no ho havia llegit u.u

Bank, m'encanta moltissim la idea :lloa: la veritat es que jo en aquest foro també hi trobava a faltar un rol! De moment crec que ho he entes tot :3
Imatge
Respon