El Joc de la Eroticitat

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Respon
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

30 set. 2015, 16:52

Hola a tots i a totes!

Aquest post serà un pèl llarg així que agafeu unes patates o unes birres i relaxeu-vos ;)

Ara que ja portem una temporadeta de Tadaima, he estat pensant en recuperar el rol, tot i que al no ser només de Bleach hi han moltes dificultats i no ho podem fer exactament com a BleachCatalà. Doncs avui se m'ha acudit una idea per un joc de rol que ens podríem muntar tots algunes nits en companyia, aprofitant que el Minatoni ha posat al xat la opció de llançar daus.
Si us agrada el que proposo a continuació, ho podríem provar a veure com va i sinó proposeu idees a veure què pot ser el més divertit de jugar entre tots!! Aviso que té algunes normes més que el d'escriure que teníem a BleachCatalà :scared:

Així doncs, començo:

Per pensar aquest joc m'he basat en els jocs de rol existents tipus Dungeons&Dragons i coses per l'estil, simplificant moooltes coses, si hi heu jugat serà molt fàcil d'entendre però si no heu jugat mai a un joc d'aquests NO TINGUEU POR! :scared: Ho intentaré explicar tot!

L’objectiu del joc és anar vivint una història tots junts a temps real i fent proves tirant els daus del xat. Segons el resultat d’aquestes proves, cada jugador obtindrà punts d’Eroticitat i guanya el jugador més eròtic de tots :D

Al final posaré una partida de prova per si no enteneu alguna cosa :red:

En aquest joc, cada jugador té una fitxa amb el seu personatge amb diferents atributs i coses per l'estil:
Text amagat.


Un cop tots els jugadors tenen la seva fitxa, un dels jugadors és declarat Game Master (nom subjecte a canvis). En els jocs de rol, el Game Master és la persona que controla als altres jugadors, el narrador i per tant l'únic que sap la història sencera, una mena d'àrbitre. Ser Game Master requereix una mica de responsabilitat, ja que ha de portar una història prèviament preparada i saber improvisar mentre es juga.
Aquí explico més o menys què hauria de fer el Game Master pel Joc de la Eroticitat:
Text amagat.


El paper de la resta de jugadors és aquest:
Text amagat.


Moltes vegades (la gràcia, a banda de les històries que ens puguem inventar, també està en això) serà necessari fer tirades de daus. Per exemple, qui de dos jugadors guanya al pedra paper tisora o si algú és prou hàbil per saber fer una truita de patates. En la majoria de casos jo utilitzaria el dau de 20 cares (/dice 20 al xat del fòrum), ja que dóna moltes opcions i és el més comú en aquesta classe de jocs. A més el dau de 20 cares té dues particularitats:
1. Quan surt un 1 és el desastre absolut, facis el que facis fallaràs estrepitosament. Per exemple, si vols passar sigil·losament per davant d’una porta i treus un 1 al dau, encara que siguis la persona més sigil·losa del món, voldrà dir que hi has passat cantant una serenata amb una pandereta i cridant a més no poder.
2. En canvi, quan surt un 20 és l’èxit perfecte. Si per exemple ataques a un drac amb un avionet de paper i treus un 20, resultarà que el drac és al·lèrgic al paper i el mataràs a l’acte.
Aquests resultats poden donar molt de joc no us sembla? :D

Bé ara que ja tenim aquests elements explicats, us simularé una partida de prova perquè entengueu els conceptes i si us agrada els podem posar en pràctica :D La partida es podria fer per Skype (sempre va millor parlar-la que haver d’escriure-ho tot) i les tirades de daus pel xat de Tadaima, així tots les podem veure :D
Text amagat.


Bé em sap greu haver-me enrotllat bastant, ho he intentat fer simple. Què us sembla? Voldríeu jugar a alguna cosa així on l’atzar i la imaginació decideixen la història? Faríeu alguns canvis? Podriem treure el GM i que entre tots decidim la història també. O no us agrada gens la idea i millor la abandono?

Comenteu el que penseu i si us agrada i hi esteu d’acord, faré models de fitxes i d’històries per poder començar a jugar :3
Imatge

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Husbando collector
Repte d'anime 2020
Categoria Or
16 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
3 / 12
Entrades: 2135
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 256 cops
Gràcies rebudes: 721 cops
Sexe: Dona

30 set. 2015, 22:31

A mi m'agrada!! La veritat és que em faria il·lusió, a les nits de rol m'ho passava molt bé. Crec que ho he entès tot bastant bé, però de totes maneres ho tornaré a llegir altra vegada demà mateix per veure si em sorgeixen dubtes que avui no m'he plantejat! I quan facis el model de fitxa la faré, tot i que ja us adelanto que serà molt Bleacher xDDD

M'agrada la idea de fer la partida per skype, crec que podriem fer unes rises! Jo mai he jugat a rol d'aquesta manera amb daus, crec que pot ser divertit i que, a mesura que anem jugant, ja veurem què es pot canviar!

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 616
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 141 cops
Gràcies rebudes: 171 cops
Sexe: Dona

02 oct. 2015, 16:03

Gomene, fins avui no ho havia llegit u.u

Bank, m'encanta moltissim la idea :lloa: la veritat es que jo en aquest foro també hi trobava a faltar un rol! De moment crec que ho he entes tot :3
Imatge

Respon