Drakengard

Respon
Avatar de l’usuari
Kissa
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Ohaioooo c(^□^c)
Entrades: 33
Membre des de: 17 març 2016, 22:42
Gràcies donades: 40 cops
Gràcies rebudes: 38 cops
Sexe: Dona

28 nov. 2016, 23:04

Crec que ja va sent hora de donar-vos a coneixer un dels meus jocs preferits de play2 (si soc de la vella generacio jejejej :hippie: ). En concret us anava a parlar de "Drakengard"!! i com bé el seu nom indica (està en alemany, el nom nomes per això XD) el tema principal són els dracs :cor: (molt recomenat pels amants d'aquestes belles criatures ejem* ejem*). Aqui us parlaré no només del principi de tota la saga, sino que vull que coneixeu tota la genial història que envolta aquests jocs, per això us explicare amb detall el "Drakengard 2" (play2) i "Drakengard 3" (play3).

DRAKENGARD 1
Començarem amb els inicis de la història, com va començar tot:
Drakengard és un videojoc de rol i acció, on el món, dividit en dues potències, L'Aliança i l'Imperi, es manté estable gràcies als segells. En el joc tu maneges a Caim, un guerrer de l'Aliança. El cor de Caim està ple d'odi cap als dracs, a causa de que va veure com el seu pare i la seva mare eren assassinats per un drac de l'Imperi. En ser assassinats els pares de Caim, aquest es va quedar amb la seva germana Furiae, qui va ser nomenada deessa, i posseeix un segell, que no ha de ser trencat. L'Imperi, però, tracta de trencar-los.

La història de Drakengard comença quan l'Imperi assetja el castell de la deessa Furiae. L'Aliança ho defensa amb prou feines. Entre les seves files es troba Caim que és greument ferit a causa d'un profund tall en l'esquena. A causa que la batalla estava perduda, Caim es veu obligat a socórrer a Furiae. Al castell, Caim es troba a una dragona de color vermell. Per un moment, Caim anava a matar-la però desisteix i li ofereix a la dragona que formin un pacte. Ella accepta i els seus cors s'uneixen encara que tal unió comporta un sacrifici per part del demandant (llei de l'equivalència als pactes). En aquest cas, Caim perd la capacitat de parlar.
Imatge

Una vegada renascut Caim, amb l'ajuda de la dragona comencen a expulsar dels voltants a les tropes Imperials, però s'adona que els soldats de l'Imperi han aconseguit entrar, així que Caim es dirigeix allí tot sol. Al castell es trobava Furiae protegida per Inuart, amic de la infància de Caim i que estava bojament enamorat d'ella. Una vegada acabada la batalla, s'adonen que la deessa esta desprotegida al castell, així que decideixen anar als poblats dels elfs.

En el bosc, descobreixen que l'Imperi s'ha estès per tot el continent. Mentre estan allí, troben un soldat imperial mort i al costat seu un text que esmenta als "Custodis". Allí Caim i la seva dragona perceben la presència d'un altre home que ha fet un pacte. Es dirigeix llavors al desert on rescata a aquest home d'una presó imperial. El seu nom és Verdelet, és un sacerdot que va fer un pacte amb un drac petrificat, el seu sacrifici va ser la calvicie permanent. En el desert, Caim s'adona que l'Imperi tracta de trencar els segells, així comença una sagnant lluita a contrarellotge (la qual es culmina amb un dels 5 finals disponibles) i on coneixeran a 3 aliats (Seere, Arioch i Leonard) tots ells també han fet un pacte.
Imatge

DRAKENGARD 2

Drakengard 2 té lloc en una terra sense nom, gairebé dues dècades després dels esdeveniments de Drakengard. En el joc original, dos poders, l'Imperi i la Unió, va ser compromès en una guerra religiosa sobre els segells, cercles màgics lligats a una Deessa escollida que va mantenir les entitats fosques conegudes com els Custodis d'aparèixer en el món mortal i destruint l'humanitat. Agafat amunt en el conflicte eren un humà i un drac amb el que hi havia fet un pacte, i lluitat per provar per mantenir tots dos la Deessa segura.
Imatge
El personatge principal d'aquest joc és Nowe, un Cavaller amb poders sobrenaturals i que pot parla la llengua dels dracs. El seu company és Legna, un drac que va ajudar a criar a en Nowe i va estar implicat en els esdeveniments de fa 18 anys. Acompanyant a Nowe en el seu viatge és Manah, l'antagonista principal del primer joc, que ara busca alliberar les persones del oppressio dels Cavallers; Eris , una cavallera i amiga de la infància d'en Nowe; i Urick, un Cavaller anterior que va fer un pacte amb la Mort a canvi de la seva mortalitat. El principal villà del joc és Gismor, capità dels Cavallers. Retornant del primer joc és Caim i el seu drac ; i Seere, el Hierarch de la Unió.
Text amagat.


DRAKENGARD 3
Drakengard 3 té lloc més o menys cent anys abans dels esdeveniments de Drakengard, actuant com a prequela als primers dos jocs en la sèrie. Malgrat ser una prequela, els esdeveniments de Drakengard 3 no succeeixen a la mateixa terra que el Drakengard 1.
En temps més primerencs, la terra era saquejada per conflicte entre els warlords. A l'alçada del carnage, cinc figures misterioses denominades posteriorment "Intoners" van apareixer i, utilitzant la seva habilitat màgica a través de cançó, van derrotar el warlords i va acabar el conflicte. A causa d'això, la població les comença a venerar com deitats i esdevenen governants de diverses regions de la terra. Un temps més tard, en el present del joc , la "Intoner" més forta, Un, desitja unir les cinc germanes un cop més i portar estabilitat a la terra.
Imatge
La font de poder dels "Intoners" és una "flor de mal" que les salva de la mort al utilitzar-la i que a la vegada pot ser un instrument per la destrucció de la humanitat . Zero era el seu amfitrió original i per tant, creadora d'aquesta i la resta "d'Intoners", ara desitja destruir tot aquells afectats pel seu poder amb el seu drac, Michaelis, intentant suicidar-se amb l'intent de travessia per a matar les seves germanes i assegurar la seguretat del món.
Imatge

Espero que us hagin entrat ganes de jugar-lo!!! :uki: La veritat es que jo el vaig trobar per sort a un caix converters de Barcelona i immediatament em va cridar l'atenció :p
Us deixo per aquí l'opening del joc de "Drakengard 1" disfruteu-lo ;):
Imatge

Respon