Diferents ramens instantanis

Respon
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 637
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
3
6
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 331 cops
Gràcies rebudes: 324 cops

Fa uns mesos vaig engainxar-me a veure videos de gent fent reviews i buscant quin era el millor ramen instantani. Tots sabem que el ICHIRAN es el mes bo, pero comprarte els sobres instantanis que venen a amazon significa hipotecarte la vida. Per sort hi han alternatives ''barates'' (evidentment un ramen instantani bo no costara els 80 centims que costen els merdetes). QUASI TOTHOM deixava ben clar que els millors son ELS MARUTAI, pero no n'he trobat i per internet son carissims...
Imatge
Per asegurar-nos que el ramen que busquem será semblant a un ICHIRAN, haurem d'asegurarnos que els fideus siguin llisos i prims, i que sigui ''Tonkotsu flavor''. Mentre tinguem aixo assegurat, us juro que no tenen res a veure amb els de sobre rancis. El que faig jo, també, es tirarli un rajolí de salsa de soja i mig all(o sencer) rallat i barrejar-ho bé. (PQ ES COM HO FAN ALLA)
Fa uns dies vaig anar a la botiga china/japonesa del costat del Norma per veure si podia fer-me amb algun dels ramens que vaig veure en aquells videos, i EN VAIG TROBAR! Aixi que he pensat de fer una review jo mateixa, a veure si el HYPE que generaven aquells videos i el que deien era real o clickbait.

Nissin Demae Iccho Black Garlic Oil Pork Tonkotsu Flavour Ramen


Imatge
Tenen gust del que s'espera que tingui un paquet de 80 centims i fideus rinxolats, peró un 5% mes bó. L'oli li dona gustet nais, pero el caldo no es gens espés i els fideus estan asquerosos com sempre. Però si tho curres i li llençes mes coses pot quedar molt bó.
Text amagat.
Imatge

Itsuki Kumamoto mokkosu Ramen tonkotsu


Imatge
2,50 oros per unitat. One serving. BONISSIMS, he anat a varis ramens de barcelona i dic amb total sinceritat que és exactament el que et serveixen (NO ES UN YA HIRO, pero si igual que els altres, potser una mica millor perque li he llençat el que us deia adalt). Tampoc us espereu un ichiran, pero collons dels rinxolats a aquets la diferencia es abismal. El caldo es espeset (també dependrá de quanta aigua li llençis) i els fideus una putissima delicia. En la imatge no s'aprecia pero el caldo no era tan aigualit, era mes potentoso. El tonkotsu era una pasta, no pols.
Text amagat.
Imatge

Hikari Miso restaurant style Ramen tonkotsu taste


Imatge
2,50 oros per unitat. DOS servingS. Els trobo mes bonisisissisims que els itsuki. Opinio: el mateix que he dit en els itsu, pero a sobre EN VENEN DOS!!!! AIXI QUE DEFINITIVAMENT AQUEST ES EL MILLOR DE TOTS. El tonkotsu venia en pols AMB UNA MENA DE TROPEZONES(?) que han deixat el caldo espés i preciós.
Text amagat.
ImatgeVosaltres heu tastat bons ramens instantanis??? QUINS?
Imatge
Avatar de l’usuari
hitsujigumo
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 7
Membre des de: 12 set. 2020, 16:59
0
1
0
Gràcies donades: 4 cops
Gràcies rebudes: 5 cops

Jo us recomano molt el Chapagetti. Tot i que no és el que ens vindria al cap quan pensem en ramen instantani (de fet ni tan sols és ramen, sinó jajangmyeon), és boníssim, no gaire car i omple bastant. Cert és que no hi ha res com un de casolà, però si aneu amb pressa o us fa pal cuinar, és prou bona opció (a més es vegetarià!). :festa:

Imatge
Respon