Daredevil

Respon
Avatar de l’usuari
Nafi
Moderador
Moderador
Roronoa Zoro's wife
Entrades: 664
Membre des de: 30 juny 2015, 21:27
Pronom: Femení
Gràcies donades: 60 cops
Gràcies rebudes: 233 cops

Daredevil


Imatge

Any: 2015
Gènere: acció, aventures, dramátic, policiaca
Canal: Netflix
Productora: Marvel Television, ABC Studios,
DeKnight Productions (1ª temporada), Goddard Textiles
Número de capítols: 13 capítols x 2 temporades
Duració: 55min per capítol
Repart: Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Toby Leonard Moore,
Vondie Curtis-Hall, Bob Gunton, Ayelet Zurer, Rosario Dawson, Vincent D'Onofrio,
Jon Bernthal, Élodie Yung, Stephen Rider.


Sinopsis:
Text amagat.
La serie está protagonizada por Charlie Cox como Matt Murdock, un abogado del barrio neoyorquino de Hell's Kitchen que quedó ciego en un accidente que incrementó sus cuatro sentidos restantes y que lucha todas las noches contra el crimen bajo el sobrenombre de Daredevil.


Opinió personal: Si, és una serie de superherois, si no us agraden no té sentit que la veieu, però si sou fans de Marvel i DC esteu tardant! A mi em va enganxar des del minut 1, tots els actors son grans profesionals que et fiquen en la trama des de el principi (excepte la Karen Page, que pot ser perquè a True Blood ja em cansava, pero la trobo molt forçada i sobreactua massa), tots els personatges tenen els seus dimonis i els seus angels i tot es barreja a un barri de merda on el 90% de la població són delincuents i traficants, que en pot sortir de bó? Res, obviament, a part d'un advocat adorable i buenorro (si, es catòlic, però se li perdona a ratos). I per si en Daredevil a vegades us sembla massa bonachón (es pot arribar a fer pesadet) el complementen amb altres justiciers que fan que la Cuina de l'Infern i el codi moral d'en Matt Murdock tambalegi.
També és obligatori comentar que els secundaris es poden arribar a menjar la pantalla a ratos, com en Foggy, l'amic i soci d'en Matt Murdock, un advocat implacable i alhora un osito adorable i és impossible no adorar-lo.

TrailerNota: 8/10 lo únic que em falta és veure més a en Matt Murdock fent d'advocat (per veure'l més amb traje? si, para que negarlo)
Imatge
Respon