[Concurs] El rol 0

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 648
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 186 cops

Bones gent sexy del foro, avui us venim a presentar un concurs que es diu rol 0, però abans de començar a explicar de que va aquest concurs i tal m'agradaria que llegíssiu algunes coses bàsiques que s'han de saber sobre el rol que farem al foro:
A on es situa el rol?

El rol estarà dividit en dos móns, un el món real on els personatges tenen una vida normal i on poden tenir una família i anar a l'escola, institut, universitat, treballar i és un món on no tenen poders especials.

El segon món es un lloc "virtual" on els personatges poden tenir superpoders i viure aventures màgiques.


Com es passa d'un món al altre?

Cada personatge, a la vida real, tindrà un objecte que li permetrà anar d'un món al altre (pot ser un collaret, un rellotge, un nino de peluix... el que cadascú vulgui)


Es poden passar els poders d'un món al altre?

NO! Els poders són del món màgic i es queden a aquell món.

Només en el cas d'algun rol especial, que ja acordarem amb antelació es podran tenir poders en el món humà!


Com és el món virtual?

El món virtual és un mon on s'hi accedeix a traves d'un objecte màgic, on tens super poders i està dividit en 3 parts (la zona blava, la vermella i la neutra)


De que són cadascuna de les parts?

Les parts blava i vermella, són dos bàndols, enemics entre ells.

La part neutra, com ja diu el seu nom, és una part que no pertany a cap equip.


Que hi trobem a la part blava?

La part blava està constituïda, simplement per un poble o base, on s'hi poden trobar 5 divisions, que contaran amb un capità, un tinent i altres càrrecs.


Que hi trobem a la part vermella?

El mateix que a la blava.


Que hi trobem a la part neutra?

La part neutra és la més extensa de totes, es la que s'utilitzarà sobretot per fer missions. A allà s'hi poden trobar pobles, muntanyes, boscos, rius, llacs, animals magics...


Quina especialitat te cada divisió de cada equip?

En cada equip hi hauran 5 divisions que estaran dividides en:

- 1 divisió mèdica
- 1 divisió d'investigació
- 1 divisió assassina
- 1 divisió d'intel·ligència
- 1 divisió d'exploració

Com va el tema dels poders?

Cada personatge tindrà el seu propi element (es poden repetir) i tots els poders del personatge estaran relacionats amb aquest element. Això si hi haurà un nombre màxim d'atacs que un personatge podrà tenir (el nombre d'atacs podrà anar augmentant a mesura que el personatge ascendeixi de rang)


Quins poders puc tenir?

Pot ser qualsevol dels elements bàsics ( foc, aire, aigua i terra) o algun altre ( per exemple, sombra, plantes, rapidesa...) ets lliure de escollir el teu propi element.

Però vigila, hi han uns quants poders que estan vetats, per que hi pugui haver més igualtat de poders entre els personatges (els poders vetats encara s'han de citar)
Com us podreu haver adonat els noms dels equips són una mica sosillos i de diferencies entre equips no n'hi han masses... Per això s'ha creat aquest concurs que tracta de escriure el rol 0, es un concurs on els participants escriuran un rol on hi han d'haver respostes a totes aquestes preguntes:
-nom dels equips?
-motiu de la rivalitat?
-en què es diferencien els dos equips?
-quin objectiu tenen?
La idea es que no hi hagi un equip bo ni un equip dolent, per que per defecte a la gent li agrada anar al equip bo, i al final tindríem uns equips molt desequilibrats u.u

El conegut com a rol 0 es podrà presentar el dissabte d'aqui dos setmanes (21 de novembre) i es faran votacions on tots els membres del foro podran votar la historia que us agradi més, i la guanyadora serà a partir de la qual farem tots els rols.

Qui s'apunta??
Imatge
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1275
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 140 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Jo m'apunto!, ja pensare respostes per a les preguntes mes endavant.

Un parell de preguntes del rol:
- Tindra mapa?
- El personatjes, com es moura de la zona 1 a la 2 o neutra? utilitzaras un dau virtual o com?
- Quina diferencia hi ha entre la divisio d'inteligencia i la de informacio?

PD: no es l'estil de rol que estic acostumat, normalment faig rols per torns amb un mapa dividit en cuadricula (com els escacas) i es tira un dau virtual per determinar quant es pot moure cadascun, si l'atac es critic o no, etc.
Tindre que acostumarme xDD)
Imatge
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 648
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 186 cops

Ara et vaig a respondre les teves preguntes:
- Tindra mapa? No ho havia pensat, pero ja que ho has demanat i tal,segurament després del concurs faré un mapa esquemàtic de tot (pero no espereu que sigui la gran cosa, serà per orientar)

- El personatjes, com es moura de la zona 1 a la 2 o neutra? utilitzaras un dau virtual o com? Els rols que escribim nosaltres són com històries explicades per un mateix, osigui que tu et podras moure per on vulguis sense necessitat de dau

- Quina diferencia hi ha entre la divisio d'inteligencia i la de informacio? M'imagino que vols dir entra la de investigació i la de exploració, no? La de investigació estarà més centrada en laboratoris i la de exploració sobre el terreny! :3

Espero que et serveixin les respostes!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops

Aquesta és la meva proposta de rol 0, sobre el qual es podrien ubicar tots els altres rols. Espero que us agradi :D

2015, una època on els governs amaguen conspiracions, roben a tothom i els únics animes que es doblen al català són One Piece i Bola de Drac...

Si, aquest és el nostre món, i nosaltres som... bé, el que vulguem, estudiants en una universitat de ciències banàniques, treballadors en un taller de raspalls de dents, creadors del diccionari cani-català...
A simple vista, nois i noies normals i corrents.

Ara bé, tots tenim una cosa que ens diferencia de la resta d’humans normals.

En el nostre afany de coneixement, ens passàvem dies i nits senceres mirant anime o llegint manga, fins que un dia, després d’una setmana sense sortir de casa, vam acabar de llegir aquell manga o aquell anime que tan ens va agradar. Però mentre ens envaïa la sensació de “joder vull més”, les pàgines van cobrar vida, de la pantalla de l’ordinador va sortir una llum fantasmagòrica (pràcticament alienígena) que ens va absorbir.

I així vam arribar al món de Tadaima.

Tadaima és un lloc inexplicable, un univers paral·lel, que és el punt d’unió de tots els animes i mangues del món. La Zona Grisa, com en diuen els ciutadans de Tadaima, permet que qualsevol habitant d’aquest món viatgi a llocs i espais que pertanyen a un anime o manga en concret, tal és que s’expliquen llegendes de gent que anava a prendre una xocolata calenta a Fairy Tail i el dia següent pescava els peixos de la mansió Kuchiki.

Però aquest món està en perill, i per això vam ser cridats.

Les dues persones més poderoses d’aquest món es van enfrontar en una lluita aferrissada fa milers d’anys i, tot i que el seu nom s’ha perdut, els seus descendents i conciutadans continuen la batalla, des de les ciutats de Eroticity i Sensualtown (noms subjectes a canvis xD)
Per tal de guanyar la guerra, han cridat a gent del món humà per ajudar-los en la batalla. Aquests humans que arriben a Tadaima els seran atorgats grans poders que usaran en benefici de la ciutat que juren defensar.
Els dos bàndols disposen, a les seves respectives ciutats, de 5 castells, anomenats divisions, regides per un capità i un tinent a les seves ordres, on cada divisió s’encarrega d’una funció diferent i crucial a la seva manera per guanyar la guerra. No hi hauria cap avantatge millor per una de les ciutats que tenir a un capità versat en l’art del manga per derrotar als seus rivals.

La gent dels altres animes ja no fan cas a aquesta rivalitat, i ja parlen de tots com els “Tadaimeros”, ja que l’única diferència entre els ciutadans d’Eroticity i els de Sensualtown es que els primers tenen una bandera blava i els darrers vermella. Els dos bàndols volen demostrar que són els millors, i es deixaran la pell per fer-ho.

PUAH! Estàs estirat al terra de l’habitació! Què cony ha passat? Què era tot aquest rotllo d’una batalla entre dos bàndols? Penses que tot ha estat un somni degut a no haver sortit de casa durant molt de temps o a la quantitat excessiva de carn processada que t’has vist obligat a menjar per mandra de comprar fruita fresca quan, de sobte, t’adones que estàs agafant un objecte que no havies vist mai abans.

I quan el mires de seguida entens que Tadaima és real i que a les teves mans tens l’opció d’endinsar-te en aquest món quan vulguis. No seria ideal poder conèixer els teus ídols d’anime en persona? Però i si et maten defensant un dels dos bàndols, què passarà?

La tria és teva, t’endinsaràs a Tadaima?
Imatge
Avatar de l’usuari
Samael
Moderador
Moderador
Never Forgetti Saske
Entrades: 113
Membre des de: 03 jul. 2015, 22:04
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 12 cops
Gràcies rebudes: 46 cops

Enga, jo m'apunto, que te molt bona pinta la cosa ^^
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2178
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 264 cops
Gràcies rebudes: 753 cops

Aquí teniu la meva contribuchione! He fet un món un poc mitològic (els Déus els he tret de la mitologia japonesa, però la història me l'he patillat jo) i els dos equips són un poc Hogwarts xDD No se m'ha ocorregut res millor, no more neuronas in work.
.
.
.
.
I aquí teniu:
.
.
Fa milions d’anys, dos Déus es trobaren al petit turó especialment adequat per mirar el món amb tota la seva immensitat. Aquella creació fruit dels seus somnis de joventut s’havia tornat torba i tenebrosa, un món dominat per humans amb els cors corromputs.

-Què fas aquí, Izanami? –va demanar el Déu a la dona. No va obtenir resposta. La deessa del senzill kimono blanc, no va alçar la vista del món dels humans, un món que estimava amb tot el seu cor.

-No cal que em contestis... Tornes a mirar-te els humans, oi? –se’n va riure l’acompanyant, un home jove i amb el rostre fi, sempre jove i immortal amb la llarga melena negra com la nit removent-se suaument contra el vent. Es va seure al costat de la seva dona i contemplà el món amb ella.

-I digues, no penses que el món que vam crear ha sucumbit finalment al mal? –va demanar l’home, amb un somriure que amagava un profund ressentiment.

-Encara puc veure la bondat als seus cors –va rebatre la dona. Es va aixecar, lentament, després de molts d’anys asseguda amb la mateixa postura. Espolsà els seus fins cabells d’or, brillants com el sol.

-No et rendeixes mai? –va demanar l’home. Admirava molt aquella qualitat.- Mira, és com quan els humans crien cucs de seda. Els miren des de dalt, els alimenten i els cuiden, però n’hi ha molts que es cansen o que els hi semblen fastigosos i els llencen. Si t’has cansat dels cucs i et provoquen tristesa, podem simplement llençar la capsa. No m’agrada veure el desànim al teu rostre.

-Prefereixo cuidar-los i veure florir les papallones. –va respondre la dona abraçant l’home i aspirant fortament el seu olor- No t’agraden a tu el color de les seves ales?

-Sí, potser –va dir el Déu Izanagi sospirant- Però el que m’agrada més és la teva ingenuïtat.

Es van mirar un moment als ulls i es van somriure.

-Crearé un nou món! –va dir la deesaa- Un món per la gent de bon cor! Un món que ningú mai podrà corrompre!

Així la deessa va crear un món en una altra dimensió, allunyat de la corrupció, només creat pels elegits i li va posar de nom Tad’a-Ima, abreujat com L’illa d’Ima. Era un món ple de coses bones, on tothom vivia en pau i harmonia i sense conflictes.

Però dins el cor dels humans sempre neixen els ressentiments. Els conflictes no varen tardar en aparèixer a causa de la manera de governar aquell nou món tan perfecte en aparença. Qui havia de tenir el poder i governar per sobre dels altres mentre no hi eren els Déus?

I així, quan la deessa tornà per veure la seva creació, trobà dos bàndols ben diferenciats i enemistats pels valors amb els quals havien decidit viure.

A un costat de l’illa quedaren els savis, intel·ligents. A l’altra banda, els valents de cor i plens de coratge. La raó contra els sentiments, el cervell contra el cor... En aquella lluita de poders, entendre’s era impossible.

La deessa, cega d’ira, castigà la ruptura als habitants de l'Illa d'Ima, obligant-los a ells i els seus hereus a viure al món humà. Però en veure els seus rostres plens de tristesa, la deessa els va atorgar un objecte a cadascun d’ells i els va permetre viatjar entre els dos mons.

El Déu Izanagi també va contribuir i va atorgar poders especials a aquells humans per fer-los la vida més senzilla, uns poders que només podrien fer servir dintre de l'Illa d'Ima. I així mentre els valents adoraven al Déu per haver-los atorgat els poders, els intel·ligents adoraven la deessa per haver creat aquell món perfecte.

D’aquesta història ja han passat milers d’anys. Tants d’anys, que ja ningú creu en els Déus. Els dos clans van acabar denominant-se amb aquelles qualitats que més admiraven. El clan de Tsukimi, els valents, adoptaren l’emblema de la lluna, com el Déu que els dóna els poders. Els intel·ligents, el clan de Tenshi, veneraren el sol que lluïa per tota la creació i era font de vida.

Els seus integrants han continuat heretat l’odi i el ressentiment cap a l’aldea contrària durant tots aquests anys, sense recordar-se del motiu inicial de la disputa. Les noves generacions neixen amb poders i viuen entre els dos mons, continuant la lluita pel poder d’aquell tros de món tan estimat.

I ara, després de tants mil·lennis quan la lluita està més igualada que mai...
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 648
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 186 cops

Recordeu que hi ha temps fins demà per presentar el rol, ai algú veu que no te temps per acabar-lo per demà es pot allargar la entrega pero necessito que m'ho digueu ja per allargar o no :3
Imatge
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 648
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 186 cops

Anunci: La data límit per penjar el rol es passa al dimecres 25 de novembre!!
Imatge
Avatar de l’usuari
Samael
Moderador
Moderador
Never Forgetti Saske
Entrades: 113
Membre des de: 03 jul. 2015, 22:04
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 12 cops
Gràcies rebudes: 46 cops

He estat pensant a fons amb el rol, i vinc a aportar un parell d'idees en el plantejament del rol, no tant sobre el món on passaran les coses. Crec que si fem una divisió entre món "real "i món "virtual" el rol al principi serà molt lent i costara arrancar-lo. Així que proposo que només hi hagi el món virtual o que la majoria de les coses passin allà.

Pel que fa el desenvolupament de la aventura proposo el següent esquema: Si us fa gracia, podríem fer uns pocs posts al món "real" on tenim les nostres vides i ens coneixem d'una o altra manera, i aleshores passa algo extraordinari que ens porta a tots a un altre món/dimensió/plastidecor o com li vulgueu dir. Allà cada un és portat a una de les dues zones amb la memòria esborrada(tot i que no del tot). I aquí acabaria la primera part, després deixaria passar uns 2 anys (de joc clar) i cada personatge ja estaria integrat en la seva societat, tindria una feina, família... etc I aquest lluitarà i defensarà pel seu equip, ja que realment creu que pertany a ell. I l'historia seria una mica les disputes entre les dues nacions/bàndols/equips i una mica la recerca de cada un per saber qui era i com a objectiu final poder tornar al món real quan ho hagi descobert tot o alguna cosa així. Em sap greu, no sóc precisament la millor persona expressant-me per escrit :P
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 648
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 186 cops

SAMAEL :lloa: :lloa: :lloa: :lloa: :lloa: :lloa: :lloa: :lloa: :lloa:

Porto esperant un comentari com el teu des del 2 de Novembre (/me ha buscat la data que va publicar per primer cop la idea del rol) Realment estic molt feliç que hagis comentant aportant noves idees :ilu: ja que el que jo volia des del principi és un rol que sigui de tots i fet per tots!! Però al principi no va tenir massa èxit...

M'encanta que hagis vingut a aportar idees, de veritat que estic molt agraïda, amb perdó et comentaré algunes coses sobre les teves idees :foucs:
Samael ha escrit:Crec que si fem una divisió entre món "real "i món "virtual" el rol al principi serà molt lent i costara arrancar-lo. Així que proposo que només hi hagi el món virtual o que la majoria de les coses passin allà.
En això estic totalment d'acord amb tu, tot i que no s'hagi notat la meva idea era aquesta que has dit, que el món "virtual" tingues més importància que el món "real", tot hi que no ho vaig expressar bé. Pero posant-hi el món real per tenir més senzillesa a l'hora d'escriure els rols, ja que crec que a vegades no és fàcil escriure un rol en un mon "magic" i a la gent se li pot fer més senzill escriure rols de la vida cuotidiana (no sé si se'm entén...). Però jo sempre havia pensat en el món "virtual" com el principal :3
Samael ha escrit:Si us fa gracia, podríem fer uns pocs posts al món "real" on tenim les nostres vides i ens coneixem d'una o altra manera, i aleshores passa algo extraordinari que ens porta a tots a un altre món/dimensió/plastidecor o com li vulgueu dir. Allà cada un és portat a una de les dues zones amb la memòria esborrada(tot i que no del tot). I aquí acabaria la primera part, després deixaria passar uns 2 anys (de joc clar) i cada personatge ja estaria integrat en la seva societat, tindria una feina, família... etc I aquest lluitarà i defensarà pel seu equip, ja que realment creu que pertany a ell. I l'historia seria una mica les disputes entre les dues nacions/bàndols/equips i una mica la recerca de cada un per saber qui era i com a objectiu final poder tornar al món real quan ho hagi descobert tot o alguna cosa així. Em sap greu, no sóc precisament la millor persona expressant-me per escrit :P
Vaig uns petits problemes en això... si per exemple escrivim uns quants rols del món real i tal, on ens coneixem i això, quan entri gent nova al forum que haurem de fer? Canviar el rol del inici? Però això seria molta feina... També es podria fer simplement que el coneixem més tard i l'introduim al món explicant-li com va i tal, i així seria com un rol que tothom hauria de escriure com a introducció del rol, en plan com al món humà coneix als altres personatges i aquests li ensenyen el mon "virutal" Es que seria una bona manera per quan la gent vulgui començar el rol tingui una feina d'introducció!!

Però el que jo no faria lo de trobar-nos tots i que passes algo extraodinari que ens portes al altre món, si ho fes seria o amb la gent del teu propi equip o en solitari cadascú amb lo seu, per que lo de perdre la memoria ho vaig una mica més complicat... per que com ja he explicat a adalt, si volem introduir noves persones al rol fent-ho aixi ens dificultarà les coses, i crec que el millor es anar a facilitar a la gent a introduir-se al rol. I crec que lo dels dos anys també va una mica en pac amb tot això, crec que ho complicaria una mica (crec)

Per acabar, lo de tenir una meta pel rol, en realitat al dir lo de "no a perdre la memoria" ja he apartat la teva idea d'objetiu final >.< buah... es que com ho diria... jo veig una mica el rol com una cosa sense final on sempre pot continuar, osigui que simplement lluitem pel nostre equip una mica per honor cap a ell una mica com el wow (en realitat no se si el wow té algo més d'història on explica a on volen arribar els dos equips i per això s'enfronten, no m'he implicat a enterar-me'n, osigui que no se si em surt com a bon exemple, pero el poso igualment...) Per que clar... tema de tenir com a meta lo de tornar al món humà, com ja he explicat abans, jo pensava en el món humà com un lloc on escriure uns rols més senzills facilitat la participació en ell.

No sé si he pogut expressar bé les meves idees >.<

Per acabar vull deixar clar que aquesta és només la meva opinió, i que el rol es farà amb el que la majoria vulgui (pero la majoria que ho hagi manifestat, si la gent no ho manifesta no compta) osigui que siusplau doneu la opinió sobre el que us semblen les idees i tot, vull que sigui una cosa entre tots i no de uns quants pocs!

Samael no vull que t'ofenguis amb el que acabo de dir simplement vull donar la meva opinió >.< Estic encantadissima que hagis fet el pas d'aportar noves idees, es molt maco veure que la gent s'interessa per ajudar i estic molt agraida amb tu, de veritat que moltissimes gràcies!!

INVOCO A LA GENT DEL FORO PER QUE DONGUI LA SEVA OPINIÓ SOBRE EL ROL!!
Imatge
Respon