[Concurs] El rol 0

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2178
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 264 cops
Gràcies rebudes: 753 cops

Bé, com ha dit la Meina, també estic molt contenta que el Samael s'hagi animat a dar-li canya al rol! Sense el nostre científic boig que inventa trastos i que fa volar camionetes no podíem anar massa enfora!!

Intentaré sintetitzar les idees que tinc! Que el rol es faci pesat al principi a mi no em fa massa por, perquè m'agrada escriure i sé que el continuaré passi el que passi. Ara, no sé la resta com ho veieu. La introducció del personatge, el seu món i tal és necessària, per tant no em preocupa molt, em preocupa potser més arribar al món virtual i no saber on anar o què fer ja que és un món inventat de 0, però bé, serà divertit anar-lo creant entre tots!!.

La veritat és que la idea del Samael no em desagrada, però coincideixo amb la Meina sobretot pel que fa als nous usuaris que algun dia tindrem (sí, seguro?). Si s'animen a fer rol... els haurem de ficar directament al món virtual?

De totes maneres, el rol no s'ha d'acabar mai, eh? Tenir objectius per anar fent em pareix super bona idea! Per exemple: l'objectiu de tal equip és matar tal persona. Això aniria molt bé per quan ens quedem sense idees sobre com continuar i aixi més o menys tothom sabria cap a on tirar. Fins i tot es podrien establir lluites amb finalistes o alguna cosa així (ara m'estic flipant i crec que m'estic desviant del tema completament) i anar creant una història del món virtual en pla medieval. Però bé, deixem aquesta idea més per endavant xDDDD
Avatar de l’usuari
Patx
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 136
Membre des de: 19 ago. 2015, 14:23
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 13 cops
Gràcies rebudes: 36 cops

Imagina un món com el que tu i jo estem vivint ara matiex. El tens? Molt bé. Ara continua imaginant el mateix món exactament el matiex però completament diferent. Com pot ser, t’estaràs preguntant.

Les noves tecnologies han permès avançar tan en el món de la realitat virtual que literalment et pots transportar a un altre món sense perill. En un principi aquesta nova tecnologia només estava a l’abast d’uns quants els qual ara són líders de les seves divisions. Amb el temps i un parell de hackers pel mig el món virtual va passar a ser d’ús públic però millorat.

Ara us preguntareu: si al principi ja molava molt com pot haver millorat? Molt senzill en la primera versió necessitaves està davant d’un ordinador tenir no se quin programa i no se quin aparell; ara només has de tenir una ‘’joguina’’.

Què és una ‘’joguina’’? És qualsevol objecte de la vida quotidiana de mida petita ja sigui un bolígraf, un estoig, un clauer, un peluix, una figureta, un collaret, un penjoll, una llenterna... qualsevol cosa que et càpiga dins de la butxaca.

Com tries la teva ‘’joguina’’? Hi ha tendes que les venen, no massa legalment però això ja és una altre història...

Tot això està molt bé nous mons i aparells raros i tal, el que no entenc quina gràcia té aquet altre món?

Aquet nou món que t’estic presentant no és res més que el resultat d’una Gran Guerra, que es va crear en base als quatre elements primaris: Terra, Aire, Aigua i Foc. En la segona versió es van afegir elements secundaris (però no menys importants) com raig, ombres, llum....
Hi ha dos bandes clarament diferenciades la zona ‘’Nord’’ i la zona ‘’Sud’’. Les dos bandes estan enfrontats des de que es va crear: els dos lluiten entre si per alguna raó.
Tu ets triat per una de les dos bandes: Quin criteri hi ha per triar una banda o l’altra? A la zona Nord hi ha cases estil tradicional japonès i a la zona Sud cases d'estil medieval (Tries en funció quin et faci més il·lusió perquè en les dos bandes hi ha membres de qualsevol de les divisions, les dos bandes necessiten de tot per funcionar correctament)

La Meina va plantejar l’existència de cinc divisions, us les recordo:
- Mèdica
- Investigació
- Assassina
- Intel·ligència
- Exploració
Nota: proposo canviar aquestes cinc divisions a veure que us sembla: mèdica, investigació i exploració unir-les, intel·ligència i estratègia juntes (estratègia és nova), i l’assasina no em convenç perquè seria com anar amb l’únic objectiu de fer mal i eliminar a l’altre bàndol i preferiria dir-li d’un altre manera o canviar-hi el concepte)

Com funcionaries? Al fer les missions ja sigui per anar a zona neutra o a zona nord/sud s’hauria d’anar en equip de mínim dos persones (no cal que siguin altres jugadors te’ls pots inventar per exemple: si són de la divisió mèdica que en ‘’teoria’’ són els que sempre es queden a casa per quan arribin els ferits però et fa il·lusió anar a fer missions pots anar-hi, clar que també hi pots anar amb altres companys ja sigui (seguint amb l’exemple) metges com tu o un investigador i un explorador.

Nivells: per organitzar-ho una mica divideixo dins de cada divisió en cinc nivell des de soldat/membre ras al nivell 5 a cap/comandant de la divisió nivell 1. En cada zona els 5 comandants es reuneixen per decidir les coses.

Què és la zona neutral? Com diu el nom és la zona del món on cap de les dos bandes en té domini i lluiten per aconsegui'l o és on es fan les missions.

El mapa del món i de les zones estan descrites molt per sobre perquè és algu que crec que hem de decidir més o menys entre tots, per exemple, quan a Bleach preníem com a base el món que va crear el Tite però aquí al ser creat de nou cadascú no s'imaginarà el mateix així que deixo el tema obert.

Queden encara coses per decidir com: com pugues de nivell? Qui decideix el nivell que tens? Com obtens els poders? Qui va a cada divisió? etc

A més a més si voleu agafar una història de referència, he intentt explicar algu però no m'ha quedat massa bé, per mi podem agafar la idea dels dos déus de la Hanako que mola molt.

NOTA: si que serà molt bonic i tot anar coneixent-nos dins del rol però que us sembla si això de coneixens ho fem dins del món real i no del virtual. El què vull dir és que quan entris dins del món virtual ja sigui com si portessis temps jugant i tinguessis certa reputació. Exemple: Fulanito, 30 missions realitzades amb èxit, 8 fracassos, casat i mestre de terra nivell 3.
Imatge
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 648
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 186 cops

Ja podeu votar per la història que us agradi més :fumar:

Ho podeu fer en aquest mateix tema o si ho preferiu per privat! Dissabte que ve es dirà el rol guanyador!
Imatge
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops

Abans de votar dic un parell de coses:

Sobre les idees del Samael, em sembla bé aportar més prioritat al món virtual i en quant al "rol d'inici", es podria fer personal del pal cada personatge escriu com és que ha estat capaç d'arribar al món virtual segons quina de les històries surti per votació i escriure rols al món virtual o real a partir d'allà. Si us sembla bé, els rols al món humà els podem fer només cooperatius entre tots quan ens vingui el venazo d'escriure amb Amor Amistat i Superació.

I després, no he acabat d'entendre del tot la idea de la Patx. Primer has començat com una història nova, un rol 0, però després has acabat aportant idees i fent un resum de les idees que ja tenim. Però en vull comentar una:
La Patx ha proposat d'ajuntar algunes de les divisions i fer uns 5 nivells de mando, jo crec que el millor seria deixar les 5 divisions tal qual (o afegir-ne/canviar-ne alguna més si no us agrada l'assassina) i fer només soldat, tinent i capità en plan Bleach, sinó hi haurien moltes cadenes de mando i molta gent per sobre d'altres (no se si m'explico), jo trobo que seria més profitós jugar quan tens 5 capitans i 5 tinents no pas 2 nivells 2, 2 nivells 3, 2 nivells 4, i un nivell 5 (per dir algo). Estaria més equilibrat

I diria que no em deixo gairebé res.
VOTAR!
Doncs donat que només ens hem presentat 3 persones al concurs, jo votaria fer un mix entre la història de la Hanako i meva (que pot sortir algo molt que guay :pervertmoon: ) i afegir-hi les idees de la Patx. Què us sembla aquesta alternativa?
Imatge
Avatar de l’usuari
Kaito
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
It's a show time
Entrades: 44
Membre des de: 07 oct. 2015, 13:48
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 7 cops
Gràcies rebudes: 8 cops

Secundo el poti-poti d'històries!
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2178
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 264 cops
Gràcies rebudes: 753 cops

Tadaimers, pronuncieuvos! :visca:

Com voleu que vagi avançant el tema del rol??
Avatar de l’usuari
Samael
Moderador
Moderador
Never Forgetti Saske
Entrades: 113
Membre des de: 03 jul. 2015, 22:04
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 12 cops
Gràcies rebudes: 46 cops

Francament avui estic super espés, però joder... totes les idees son molt bones >.< Jo tal i com heu estat dient, faria una mica pupurri de tot! Tot i que personalment l'idea del Bank no m'acaba de fer el pés(no t'ofenguis xD) la trobo molt guay i tal, però això de juntar tots els móns d'anime en un.. o és fa molt bé o no és fa :S Sobretot pel fet de els personatges son neutrals i això no se, trobo que podria entorpir el rol(poder estic equivocat, que estic gastant les patilles de manera generosa). Jo faria el món de la Patx, a nivell estructural(divisions i el tema de les ciutats medieval -japo que m'ha molat molt) i el món geograficament parlant faria lo de la Hanako que està molt interessant també el tema illa i una nacio que moguda pel coneixement i una altra moguda pels sentiments. Pel que fa el motiu de la lluita, per mi és el de menys,aixi que el que us faci més gracia :D
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops

Buenu crec que hi ha hagut una mica de confusió crec (?) I sinó doncs ho aclareixo ara:

El que jo em referia és que des del món virtual nosaltres puguessim anar a diferents mons d'altres animes, i que personatges d'altres animes vinguessin al nostre món virtual (sense que puguin viatjar a altres animes, així no barregem). Tens raó que hi hauria massa xou en barrejar-los, així que podriem fer que simplement els personatges estiguessin per allà quan ens convingui. Això solucionaria problemes com per exemple tenir personatges amb qui escriure rols en solitari o poder tenir parella :pervertmoon:

Així que si posem personatges d'anime, proposo (amb ajuda de la Hanako:)
Opció 1: El que he dit a dalt, la Llei de la Conveniència: quan necessitem un personatge, estarà a la zona neutral o al nostre bàndol (s'ha d'anar amb compte que els altres escriptors de rol no el facin servir però xD)
Opció 2: La Hanako ha proposat fer com districtes de diferents animes, pel que penso és més complicat però si es fa pot quedar millor i més organitzat.
Opció 3: La Meina en canvi proposa que el tema anime sigui única i exclusivament al món humà en forma de parella (és a dir, que tinguem a una parella igual que un personatge d'anime) i inventar-nos els personatges que ens trobem pel món virtual a mesura que l'anem descobrint als rols. Això seria senzill en el tema de no haver de quadrar animes/mangues i a més evitaria spoilers o semblants a gent que no hagi vist els animes que fem servir.

He pensat que podríem reunir-nos per skype per parlar-ho, així ho decidiriem ràpid, que per aquí se'ns farà estiu. Així que va, qui vulgui participar que digui quan li aniria bé, a mi totes les tardes em van bé (avisant amb una mica d'antelació) menys alguns caps de setmana que no podria parlar per skype. VAAA PRONUNCIEU-VOOOS!

A veure què us sembla millor, jo després de veure totes les opcions em semblen factibles i l'únic que vull es començar a escriure ja :uki:
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2178
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 264 cops
Gràcies rebudes: 753 cops

Bank ha escrit:
He pensat que podríem reunir-nos per skype per parlar-ho, així ho decidiriem ràpid, que per aquí se'ns farà estiu. Així que va, qui vulgui participar que digui quan li aniria bé, a mi totes les tardes em van bé (avisant amb una mica d'antelació) menys alguns caps de setmana que no podria parlar per skype. VAAA PRONUNCIEU-VOOOS!
Jo també trobo que la millor idea és fer un skype i mentre ens mengem unes patates podem anar parlant del que podem fer, que tenim molt de lio!

D'aquest pont, jo puc dissabte, dilluns i dimarts (divendres impossible i diumenge només el vespre)
Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 648
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 159 cops
Gràcies rebudes: 186 cops

Jo vull participar :pervertmoon:

A mi només em va bé per parlar per l'skype els caps de setmana, i si es la setmana que ve, també poden contar dilluns i dimarts per que tinc festa!! :3
Imatge
Respon