Bungou Stray Dogs

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Husbando collector
Repte d'anime 2019
Intermedi
32 / 36
Entrades: 2005
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 227 cops
Gràcies rebudes: 654 cops
Sexe: Home

25 juny 2019, 10:50

Un capítol. Això és el que resta de temporada i jo, més perduda, no puc estar. Aquesta temporada no sé quina sensació tenir, està sent tot un poc confús. Hi ha massa fronts oberts, massa personatges nous, massa coses taciturnes...

És a dir, va començar la temporada amb el Dazai i el Chuuya amb 15 anys. Em va molar, gràcies pel fanservice. Després va anar la cosa del Dvosto (introducció i tal) i després ens van ficar per allà al mig un capítol la Guild perquè sí i després ja va venir el drama entre els dos bosses de la Port Mafia i la tanteisha, amb un home que estima el seu futon per allà al mig i la germana de l'Akutagawa de fanservice. Buenu, ok, té tot un poc de sentit però la sensació que he tingut ha estat de CAOS.

I res, en aquest capítol altra vegada Atsushi i Akutagawa. Mira que hi ha combinacions possibles, però sempre ha de ser aquesta. Una vegada bé, la segona és un "ja hem vist això". Jo vull més Chuuya, per l'amor de Kami-sama! Bé, dir que la lluita dels dos bosses (amb passat inclòs) va ser de DECEPCIÓ. Molt ràpida, poca acció i quan estan a punt de matar-se apareix el mestre i impedeix que ho facin. Poh vaya... (he de dir que em sembla que el Mori té com a molt més carisma que el boss de l'agència, tot sigui dit).

Com acabarà això? Incomplet. No acabarà aquest lio en un sol capítol. Per a quan quarta temporada?

Sempre ho dic però, l'opening és brutal. Gràcies Gran Rodeo per tant, perdó per tan poc.

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2019
Intermedi
32 / 36
Entrades: 1114
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 665 cops
Gràcies rebudes: 293 cops
Sexe: Home

25 juny 2019, 12:49

Jo tenc un poc la sensació que Bungo té un poc de Bleach-itis: ho arregla tot introduïnt personatges nous.

Ara resulta que en Dovsto i les rates estaven tan OP que era impossible que els personatges poguessin superar-ho. Solució? Personatge nou (el mestre dels mestres) salva el dia.

Pos... emosido engañados.

Coincidesc amb na @UkiHana; aquesta temporada ha estat un embolic. De trama d'en Dovsto hi ha... 4 capítols? Tot molt de pressa. Ens introdueixen el dolent més dolent de tota la sèrie fins ara, que es treu de la màniga un pla que els posa en perill absolut, i al final s'ho cepillaran tot en 4 capítols.

Buehno.
Imatge
Text amagat.

Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Husbando collector
Repte d'anime 2019
Intermedi
32 / 36
Entrades: 2005
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
Gràcies donades: 227 cops
Gràcies rebudes: 654 cops
Sexe: Home

28 juny 2019, 23:39

Bungou Stray Dogs, Temporada 3, Capítol final


Of course que té spoilers, OJU!!Estic molt indignada i vinc a repartir indignació amb tots vosaltres, gràcies per escoltar-me, sou els millors.

La temporada en si molt fluixa. Va començar bé amb el rollo del passat però al final tot s'ha resumit en la cooperació de la Port Mafia i la Tanteisha altra vegada i, al final, Akutagawa i Atsushi, per si a la temporada passada no n'haguéssim tingut prou. No t'agrada? Doncs tassa i mitja.

Els dolents d'aquesta saga jo no els he entès o no ho han fet del tot bé. Ens presenten en Dovsto, super ciclat (recordeu que van estar un puto capítol sencer per introduir-lo!) i va ser BESTIAL i és tot el que sabem d'ell. I ja està, això és tot el que ha fet. Això i amagar-se i esperar que el Dazai el pilli. De veres, no esteu cansats que el Dazai sempre sigui el que salva el dia amb el poder de la seva cooleria (de cool, kakkoiiii, ja m'enteneu)? El pavo és més super xulíssim i sempre tot li surt bé i ho fa amb aquesta actitud que al principi em feia gràcia però ara ja comença a ser cansino.

Al final la temporada ha estat com a esquetxos del pal "et mostro un poc d'això, un poc d'això altre però, en conjunt: RES" Ni tan sols una lluita com Déu mana entre els bosses, és que no hi ha hagut res mínimament emocionant tret del capítol del Dovsto i la Tanteisha entrant a la Port Mafia. Això és tot...

I el capítol final, què voleu que us digui... decepció total, molt ràpid tot. Apareix un enemic ciclao i se'l carreguen al mateix episodi. De veres? I el que la lia tant, el que posa malalties simplement era un pringat random qualsevol... Podrien haver-lo fet molt ciclat i fer unes lluites de la hòstia, però no, inventem-nos un tio amb un golem de roca random i que hi lluitin, tot pel fanservice de veure l'Atsushi vestit amb el Rashomon.

En general fluixa, molt fluixa. No sé ja si per mala adaptació o si perquè aquesta saga al manga no és gaire bona però a mi no m'han comprat...

Ja l'heu acabat vosaltres? Què en penseu?

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2019
Intermedi
32 / 36
Entrades: 1114
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 665 cops
Gràcies rebudes: 293 cops
Sexe: Home

29 juny 2019, 20:36

Bé, jo també l'he acabada.

Compartesc en part el que diu na @UkiHana.

He repassat la llista d'episodis.

1, 2, 3: En Mori fent-se l'amo de la màfia, en Dazai n'és testimoni i en Chuya entra a la màfia després de lluitar contra en Dazai. Els dos lluiten contra en Rando.
4: Ens presenten en Dostoevsky.
5: Fanservice: na Lucy és cambrera del bar i na Gin és la germana de n'Akutagawa. Serveix per presentar-nos en Katai.
6: Fanservice: na Lucy i na Kyoka es barallen per n'Atsushi; na Kyoka descobreix la veritat de la mort dels seus pares i n'Atsushi descobreix que el cap de l'orfenat és mort.
7: En Fitzgerald (líder de Guild) és viu i comença de zero, comprant una tecnologia d'espionatge.
8, 9, 10, 11, 12: Els líders de l'agència i la màfia són contagiats pel virus i comença tot el percal.

Per tant, sí: ens hem passat més de mitja temporada amb unes històries que no acabàvem d'entendre per què ens les contaven (tot i que al final han acabat tenint cert sentit; tot i que ni en Chuya, ni na Lucy no han fet res al final, i no és que n'Atsushi ni na Koyka hagin fet gaire, però bé, han evolucionat un poc.

Però bé, hagués pogut passar com una temporada fluixa i ja està. El que crec que ens ha "indignat" un poc a tots és que a partir del capítol 8 es lia d'una manera que pareix que no l'hagin de poder resoldre de manera normal en els 5 capítols (bé, 4, en acabar el 8è) que queden. I això és precisament el que passa: acaben l'argument del final d'aquesta temporada de manera molt accelerada; és més, a cada capítol veiem que els protagonistes no avancen gens, i pareix que tot es complica, per acabar ser solucionat tot al darrer capítol (excepte la lluita entre mestres, al penúltim).

I hem de dir que passen massa coses al darrer capítol: no tenim temps d'assimilar res! Al final, pareix que només fan coses n'Atsushi i n'Akutagawa. Que, per cert, que hagin lluitat plegats no em pareix malament. Sí, és fanservice i tot el que vulgueu, però bé. El que no entenc és per què encara la tonteria d'haver-se de matar entre ells. Ostres tu, que n'Akutagawa superi ja aquest complexe de Vegeta!!

Bé, supòs que no els anirà gaire bé tancant en Dostoevsky. M'imagin que farà alguna cosa per aconseguir el llibre aquell estrany i la liarà parda.
Imatge
Text amagat.

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2019
Intermedi
32 / 36
Entrades: 1114
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 665 cops
Gràcies rebudes: 293 cops
Sexe: Home

12 ago. 2019, 19:16

Avui m'he animat i a la fi he vist la pel·lícula, Bungo Stray Dogs: Dead Apple.

A veure... Segueix en la línia de Bungo, un flashback per aquí, drama de n'Atsushi per allà i tal.

En general, no he acabat d'entendre del tot què passava (com sempre) ni m'ha agradat del tot el que he vist. Tampoc he trobat que estés malament, eh? Però no m'ha agradat del tot.

Text amagat.
Imatge
Text amagat.

Respon