Bravely Default i Bravely Second

Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

29 març 2016, 22:44

Aquest joc te la fama de ser identic a un final fantasy classic (mes que els final fantasy nous, tot s'ha de dir), i si, conserva les bases: Combats per torns, 4 protas, un sistema d'oficis cadascun amb la seva habilitat, una historia relacionada amb 4 cristalls representant els 4 elements i un imperi malvat que cal derrotar, etc.

Que es el que el fa tan diferent de qualsevol RPG? El seu sistema Brave-Default. Cada punt Brave (o BP) significa un atac que pots fer, pots fer-ne fins a 4 en un torn (si no tens suficients punts no podras fer res en uns quants torns). L'unic moviment que no gasta cap BP es Default, que ve a ser el defender de tota la vida. El sentit d'aquest sistema es que hi ha molts atacs que perque funcionin has de fer us de mes d'un torn. En el Bravely Default molts d'aquests oficis estan pensats per fer ús d'aquest sistema, pero en el Second, alguns estan pensats perque sigui imprescindible fer-lo servir.

Pel que fa a altres aspectes, te uns grafics molt treballats, els quals encara es veuen millor en 3D, i la banda sonora es de lo millor que he sentit en un videojoc, i l'argument tambe es molt gran. Tot plegat fa que sigui un titol imprescindible si tens una 3ds. Us deixo un trailer del primer (Del segon no perque fa spoilers):

Text amagat.

Respon