BoJack Horseman

Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 201
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
0
1
0
Gràcies rebudes: 49 cops

Imatge

Any: 2014- actualitat
Gènere: animació/humor negre/drama
Capítols: 4 temporades de 12 capitols cada una (cada un de 25 minuts)


Argument:

En BoJack Horseman es un cavall que durant els anys 90 va protagonitzar una sitcom d'exit. 20 anys despres de ser cancel·lada en BoJack viu a la seva mansió de Hollywood i no ha fet res mes amb la seva vida a part tornar-se un alcoholic i drogadicte, mirar-se la seva antiga serie una i altra vegada, i en general recrear-se en la seva propia merda. Pero els seus problemes no nomes venen d'aqui, sino que tambe amb la seva personalitat, amb la seva propia existencia i amb el seu concepte de si mateix.


Trailer:

Text amagat.Opinio:

Abans de començar els spoilers us dire que us recomano veure-la en versio original, la majoria de bromes son jocs de paraules que tenen a veure amb l'animal que es cadascu i es perden amb la traduccio, per exemple, la serie d'en BoJack es diu Horsin' around (fent el burro) un joc de paraules amb el fet de que es un cavall i que han traduit com "rebuznando". I com aquesta, gairebé tota la serie.

Text amagat.
No puc evitar que l'argument de la serie m'encanti. Els primers capitols recorden a padre de familia pel tipus d'humor absurd, pero a poc a poc te n'adones que la serie ens explica quin tipus de persona (o animal) es en BoJack: algu a qui la vida l'ha fet un miserable. El seu passat, el seu estil de vida, la ciutat on viu...... En BoJack es algu que intenta demostrar als altres que es bona persona i te talent pero en el fons no pot deixar de ser un sociopata egoista i desgraciat el qual la caga constantment, arruinant la seva vida i de rebot les dels altres. Es algu avorrit de la vida, sense objectius i que intenta buscar la felicitat, una felicitat que se li escapa constantment. En cada temporada (almenys les 3 que he vist) la serie intenta pujar-lo a poc a poc en un pedestal per al final de la temporada donar-li una empenta i que torni a l'alçada del betum. Es una serie que tracta sobre la trobar la felicitat i la facilitat que tenim nosaltres per destruir-la. I respecte el final de la tercera temporada, nomes dire que em va fer plorar.


En definitiva, recomanadissima.
Respon