BLACK SAILS

Respon
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 351
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
Pronom: Femení
Gràcies donades: 23 cops
Gràcies rebudes: 104 cops

Imatge


Creadors: Jonathan E. Steinberg, Robert Levine
Data d'estrena : 25 de Gener de 2014
Gènere: Drama, Aventures, Acció
País d'origen: Estats Units
Episodis:
1a Temporada - 8 episodis
2a Temporada - 10 episodis
3a Temporada - 10 episodis
4a Temporada (última temporada) - en emissió
Durada: 50-60 minuts per episodi


Sèrie televisiva dramàtica preqüela de la novel·la "Treasure Island" de Robert Louis Stevenson que té lloc 20 anys abans dels esdeveniments que s'hi narren. Els pirates reals que tenen lloc en aquesta sèrie de ficció inclouen Anne Bonny, Benjamin Hornigold, Jack Rakham, Charles Vane, Ned Low i Barbanegra.

Càsting: Toby Stephens, Hannah New, Tom Hopper, Luke Arnold, Toby Schmitz, Clara Paget, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Luke Roberts, Ray Stevenson, Zach McGowan

Sinopsis:

Dues dècades abans dels esdeveniments de "L'illa del tresor" i durant l'època daurada de la pirateria, el temut capità Flint recluta un nou membre per a la seva tripulació anomenat John Silver. Aquesta tripulació i moltes altres lluiten per la seva supervivència defensant l'illa de New Providence, el més notori paradís criminal dels seus temps. Un paradís corromput ple de pirates, lladres, buscadors de fortunes... un lloc definit pels seus ideals i una impressionant brutalitat.

Opinió personal:

No diré que sigui la sèrie més impressionant del món, ja que com totes té els seus més i els seus menys. Però el que sí puc dir és que compleix perfectament amb la seva intenció d'entretenir. El fet de ser una sèrie d'aventures fa que passin molts esdeveniments en molt poc temps, la qual cosa tot i semblar contraproduent fa que tot segueixi en marxa i, el fet de tenir tants personatges movent els fils fa que amb les seves accions aquests canvis inesperats i ràpids siguin possibles. El que m'agrada de l'adaptació és que certs personatges realment estan ben construïts i no totalment plans, per la qual cosa es pot sentir empatia pels mateixos. Per altra banda, en tenir aquestes característiques de necessitar molta acció fa que alguns personatges hagin de ser més plans i en algunes ocasions força estúpids; a més de ser una manera de fer contrastar molt més aquells que fan servir el cap, com són els mateixos Flint i Silver. Algunes d'aquestes característiques però, fan que a vegades la sèrie adopti un caràcter més dramàtic i, en canvi en d'altres passaria per una comèdia i aquest és un dels punts que em desconcerten. De totes maneres, el fet que al final de cada capítol tingui la necessitat de posar el següent és motiu suficient com per pensar que és una molt bona sèrie. Sempre hi ha moviment pel seguit d'intrigues entre personatges i no saps mai com poden arribar a canviar les coses.

El que destacaria com a molt positiu són les interpretacions dels actors, ja que en un primer moment no esperava gran cosa i certament no ha estat malament. El que més m'agrada però, és l'eloqüència dels dos personatges principals, és a dir, en Flint i en Silver. No importa pel que sigui que et vulguin convèncer, en el cas que els interessi començaran a parlar i llavors no hi haurà persona que no els segueixi. Realment els discursos que són capaços d'elaborar són d'una força de motivació impressionant i és normal que ningú més pugui considerar-se el líder d'aquella tripulació. A banda d'ells dos, un altre personatge amb molt de carisma és en Vane, tot i que no sé si el personatge representat té massa a veure amb la real xDD Tenint en compte allò bo i dolent crec que el que aconsegueix aquesta sèrie és que t'absorbeix completament i t'atrapa des del primer capítol, evidentment sent conscients d'algunes de les falles.


Text amagat.
Imatge Imatge
Respon