Avatars de tadaima.cat!

Regles del fòrum
La zona artística està destinada, principalment, a compartir tot allò que els mateixos usuaris hagin fet amb els seus propis mitjans: fanfiction, fanarts, cosplay...

Està prohibit fer passar com a propi contingut amb copyright de terceres persones.
Avatar de l’usuari
Kissa
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Ohaioooo c(^□^c)
Entrades: 33
Membre des de: 17 març 2016, 22:42
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 40 cops
Gràcies rebudes: 38 cops

Sento trigar en respondre a aquest post (la falta d'internet fa mal T.T)
Bueno com a mi m'encanten els jocs i sobretot el Fire Emblem el meu avatar es l'avatar femenina del Fire Emblem Awakening ^^ (si molt poques persones la reconeixen... :focus: )
Text amagat.
Imatge


Per a un futur tinc un munt d'imatges pensades (la Ruby no ja que la utilitzo per al Telegram i no acostumo a utilizar dos avatars al mateix lloc)
La primera de totes serien la Etihw i en Kcalb, la desea i el rei dimoni d'un joc indie que es diu "Gray Garden" que em va agradar moltissim ^^:
Text amagat.
Imatge


La següent es de Drakengard 3, la prota per a ser més exactes (Zero) és d'un joc de la play 3 però que va ser primerament llançat per a la play 2. Encara que m'agraden també els protes de l'1 i el 2 la Zero té un encant especial :3 :
Text amagat.
Imatge


I per finalitzar i deixant els jocs de costat... nah en realitat és d'un joc i un anime a la vegada. Es diu Etna i és una dimoni que apareix al Disgaea 1 i 2 (es molt mona *-* a sobre de que és un dimoni). És bastant altanera i sempre busca l'oportunitat per a traicionar el seu senyor i pode ser la reina de l'inframón. Els seus lleials esclaus són els prinnies (uns pingüins sobreexplotats amb un sou horrible :bah:):
Text amagat.
Imatge

Text amagat.
Imatge


Ja esta! Espero que us hagi agradat c(^.^c)
Imatge
Avatar de l’usuari
surreak
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 230
Membre des de: 09 set. 2016, 23:40
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 65 cops
Gràcies rebudes: 64 cops

Jo gairebé ni valdria la pena que comentés perquè només en tinc un i el coneix tothom, que és la balena Laboon de One Piece.
Labooooooon! :kawaii:

Tinc debilitat pels animals en general, i aquesta baleneta em va enamorar. A més, la història que l'envolta, de la que no n'explicaré res per no fer spoilers, és preciosa. Acostumo a triar les imatges d'avatar i firmes amb coses que hagin tingut un gran significat per a mi. Igual com l'escena que tinc a la firma, que em va posar la pell de gallina.
Imatge Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 187
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
3
6
0
Pronom: Altres
Gràcies donades: 76 cops
Gràcies rebudes: 97 cops

Jo tinc poc a dir perque el meu avatar no surt d'enlloc :p
És bàsicament una representació de mi mateixa, parcialment caricaturesca i parcialment real (molt real). La vaig fer al 2012 quan em van regalar la meva primera tauleta gràfica, i encara no tenia nidea de com funcionava el panorama. Però com que no està tan malament, doncs aquí es queda. (a més, s'ha convertit en un meme a Lluna Plena, i hi ha poques coses més poderoses que els memes)

Text amagat.
Imatge


En mis tiempos mozos utilitzava la Sakura Kinomoto, de Sakura la Caçadora de Cartes, amb el vestit de l'últim opening, el 3, Platinum. Però crec que mola més tenir quelcom dibuixat per tu, no?

Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
El Hespiritu
Porco Rosso
Porco Rosso
Mmmh... Aiyä!
Entrades: 225
Membre des de: 11 set. 2018, 02:17
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 142 cops
Gràcies rebudes: 99 cops

Els reflotaments, molen (lluna Plena? Ja hi donaré una ullada...)

El(s) meu(s) avatar(s) sempre tenen el mateix conceto.

ImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatgeImatge

La base és un retrat meu que va dibuixar una Fermadora d'Ànimes seguint les tècniques tradicionals de la seva gent (uns nómades del Nord que es dediquen a guarnir cementiris i d'altres arts per a treure's un sobresou de la caça-recolecció).

Imatge

He de dir que en el seu moment, em va costar entrar-ne... l'ús exclussiu d'índigo no em quadrava amb el meu color natural i l'estúpid somriure d'orella a orella amb que em representa em fa semblar un benhumorat pallasso.... Posa't a discutir amb una Fermadora d'Ânimes, però!

Li vaig pagar les dents que havíem acordat i el porto des de llavors... amb el temps m'ha acavat agradant i trobo que realment se m'assembla molt.

No sé si tant com el de la Loraninja, però molt.
Imatge
-Els dic: 'Senyors dessistiu, prego! Les vostres diferències són tema vostre
Tots hem de col.laborar a mantenir la pau i el decòrum regnants a aquest Refugi'
-I si no hi fan cas?
-Els mato i els llenço al mar
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 637
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
3
6
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 331 cops
Gràcies rebudes: 319 cops

Quan em dona per estimar (mes) fractale:
Imatge
Edit ranci per mi de l'art oficial
Text amagat.
Imatge


Quan vaig descobrir al souichi i em vaig enamorar:
Imatge
Edit ranci per mi de una foto del manga:
Text amagat.
Imatge


I fanarts de la millor cosa que han creat els japonesos, concretament el staff de osomatsu san, EL CANONONIC JUICY DE LA EPOCA DELS 80 FRIKI I AFICIONAT ALS MUSICALS, osigui EL NOI MES PERFECTE DEL UNIVERS Imatge
Imatge Imatge
eDITS rancis per mi de fanarts varis:
Text amagat.

Imatge
Imatge
Avatar de l’usuari
Taiga
Porco Rosso
Porco Rosso
Crazy rainbow star
Entrades: 123
Membre des de: 31 oct. 2016, 10:58
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 52 cops
Gràcies rebudes: 41 cops

La veritat és que ja fa un temps que tinc aquest avatar i de moment no tinc intenció de canviar-lo. Simplement vaig cercar imatges de la Taiga al Google i vaig posar la que em va semblar més maca (i que vaig poder ajustar a les mides sense haver de destroçar-la gaire). Aquest avatar no només em sembla bonic per la posta de sol de fons, sino que també recordo que és una escena molt bonica a l'anime (tot i que vaig veure Toradora fa molt i no ho recordo molt bé). I per què una imatge de la Taiga? No perquè sigui el meu anime preferit ni el meu personatge preferit ni molt menys, simplement perquè fès joc amb el meu nick, no hi ha gaire secret :riu:
Deixo per aquí la imatge original, i remenant a la carpeta he trobat també la que solia tenir abans, així que també deixaré la original (abans de retallar-se per poder ajustar la mida)
Text amagat.
ImatgeImatge
Imatge
Respon