Arrow

Respon
Avatar de l’usuari
Skyart
Sense cara
Sense cara
Entrades: 6
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:30

Be se que alguns sou seguidors tan o mes que jo de aquesta serie i e pensat en crear un post on poder escriure hipòtesis, fumades i altres que ens vinguin al cap de que passarà la setmana vinent o comentar el capítol de cada setmana(aquesta es la meva idea pro podem posar tot el que us passi per el cap). Així dons aver si us animeu que fer fumades de que passarà pot ser molt divertit.

Aqui us deixo una imatge i a sota el link i una mica de descripció per a aquells que es vulguin animar a mirar-la!!
Imatge

Arrow, és un superheroi de la companyia DC Comics creat per Mort Weisinger i Greg Papp, es va publicar per primera vegada a la revista de comics More Fun Còmics, núm. 73, l'any 1941.

Vestit com Robin Hood, Green Arrow és un arquer que inventa fletxes de variades funcions, com ara la fletxa apegalosa, la fletxa xarxa o la fletxa guant de boxa entre altres. Originàriament, moltes de les qualitats de Fletxa Verda són semblants a les de Batman. Com el Cavaller de la Nit, Green Arrow és un multimilionari que ha dedicat la seua vida a combatre el crim fins a eradicar-lo a la seua ciutat natal, Star City.

Oliver Queen, no és pas un súper heroi que voli, nedi, o corri a gran velocitat, tampoc té cap gran súper poder com d'altres companys de l'univers DC. La seva gran habilitat és la del tir amb arc, aquesta arma quasi tan vella com la humanitat i la seva lluita pels drets de la gent del carrer, han fet que sigui un dels súper herois més importants del moment.

Oliver, és fill d'una família milionària de la ciutat de Star City. La seva infància i joventut fou la d'un noi de classe alta, amb diners i sense cap mena de preocupació. Això fou així fins a la mort dels seus pares en un tràgic assassinat, amb vint anys es veié obligat a fer-se càrrec de l'imperi industrial dels seus pares. La gran responsabilitat que això comportava el va portar a fugir de la ciutat i de les seves responsabilitats amb un iot direcció als mars del sud d'Amèrica. Durant una tempesta una onada el féu caure del iot, i els corrents el portaren a una illa deserta. A l'illa no hi havia cap de les comoditats a què estava acostumat i es veié obligat a fer servir les seves habilitats per sobreviure. Construí un arc per tirar fletxes de tota mena per aconseguir menjar per poder sobreviure; l'habilitat que aconseguí amb l'arc fou molt gran, fins al punt que li condicionaria la seva vida en el futur. Després d'uns mesos a l'illa, el rescataren i tornà a la seva ciutat on va tornar a dirigir les seves empreses.

A una festa de disfresses on hi havia tots els seus amics rics i ell anava disfressat de Robin Hood, evita un robatori disparant amb l'arc i les fletxes a l'atracador. La sorpresa dels convidats fou total i des d'aquell moment l'anomenaren Green Arrow.

En els seus primers vint-i-cinc anys Green Arrow no va ser un heroi important. Però a final dels 60, després de perdre tota la seua fortuna, escriptors de la companyia DC li van donar el paper de defensor dels drets civils dels treballadors i desemparats del carrer. El 1970, Green Arrow es va unir el poderós i més orientat cap a la llei i l'ordre Green Lantern en una revolucionària sèrie d'aventures d'alt contingut social que va deixar empremta entre els fans. Des de llavors, ha gaudit de gran popularitat entre l'Univers DC, i els seus escriptors li han donat un acostament urbà al personatge que manté la seua popularitat en l'actualitat.

Espero que us animeeu!!! :uki:
Avatar de l’usuari
Ichi4
Porco Rosso
Porco Rosso
Estava de parranda
Entrades: 136
Membre des de: 02 nov. 2015, 22:33
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 46 cops
Gràcies rebudes: 22 cops

A mi m'encanta aquesta serie, pero el temps no em dona per portar-la al dia (encara estic a la saga de Deathstroke), i amb alguns amics engantxant-me a Suits (una serie d'advocats genial) i tot el manga i anime que segueixo, el cap no dona per gaire mes al meu temps lliure :scared:

De totes maneres, en breus intentare anar posant-me al dia, aixi que aniré compartint hipotesis i fumades (no tan grans com les de Tite :boig: ) que em vagin sorgint conforme la vegi. :guapo:
Imatge
Avatar de l’usuari
Patx
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 125
Membre des de: 19 ago. 2015, 14:23
Pronom: Femení
Gràcies donades: 13 cops
Gràcies rebudes: 31 cops

Comentaris fins l'episodi 4x04 (inclòs)
Text amagat.
la Sara revivint en serio? la Laurel no veu que és una idea horrible reviure a algu que porta més d'un any morta normal que li surti el tiro per la culata i després el que pateix i ho passa pitjor és el capitan Lance que el pobre no fa res però se les empassa sempre totes.

I ara aquets policies veuen que la ciutat està morta, no ho havien vist ja quan el terratremol del principi?
El noi de Palmer Tech té lo seu hahahahahah és molt bo com intenta descobrir qui és l'Arrow sense massa èxit, algu em diu que es posarà en lios i serà salvat pel grup i sabrà qui és L'Oliver i no descarto que s'uneixi a ajudar-los.

S'ha de dir que tenen sentiments molt profuds sobre la seva ciutat però en el fons és una mica utòpic la ciutat que volen sense corrupció i mals però és impossible d'aconseguir.
Molt fan del discurs que fa per presentar-se com a alcalde :lloa:

Si que és una série molt xula i la idea està molt bé però aqueta última temporada m'està costant molt de seguir, no vaig ni al dia que ja és molt.
Imatge
Respon