[Anime de temporada] Wave!! Surfing Yappe!!

Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 120
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 22 cops
Gràcies rebudes: 75 cops

Ha arribat l'hora de comentar el penúltim capítol. Ha sigut tan intens i emocional que he necessitat uns quants dies per digerir bé el capítol i poder-ne fer un comentari amb cara i ulls, però ara ja està tot paït, així que aquí teniu.


\ (•◡•) /
Hi he posat bracets i tot, no us podeu queixar, eh?


No cola? D'acord....


Doncs comencem amb el capítol. Ens havíem quedat quan apareix el germà d'en Sho i es pensen durant uns segons plens de patiments que és ell. El malentès es resol de seguida, però, i passen a l'apartat de caracterització del personatge. (Si no recordeu en Sho, llegiu l'explicació de la malaltia que tenia i enceneu una espelmeta per ell 🕯️)
De seguida veiem que el germà és un personatge molt complex i polifacètic. També té una vena sarcàstica, però només una i la gasta els primers minuts del capítol, que deixa el senyoret Talòs bocabadat. No sigueu malpensats, es queda bocabadat davant de la intel·ligència, enginy i traça en general del germà, no perquè sigui clavadet a en Sho i porti un vestit de neoprè arrapat.
Els protagonistes i altres personatges secundaris es presenten al germà i li diuen que són els millors amics d'en Sho. El germà, en un instant d'astúcia sense precedents, pregunta al senyoret Talòs com pot ser que fos el millor amic d'en Sho si ni tan sols sabia que tenia un germà.

.....

Moment de silenci incòmode i careta de trist del senyoret Talòs. Com li poden fer preguntes tan difícils? Els exàmens sorpresa s'haurien de considerar crims contra la humanitat! :consol: :consol:
Tu no li facis cas, senyoret Talòs. No passa res que siguin tan semblants que per un moment els hagis confós i que el tema ja sortís en una de les escapades als onsen. Tothom sap que als onsen l'únic que s'estudia és anatomia pràctica, no les parts teòriques.

Aquest moment no dura gaire i comencen tots a fer surf. Primer el germà i el noi pèl-roig, que ho fan tot amb gràcia i elegància si les cares i els crits d'admiració no em confonen pas. Tot seguit els toca als personatges que tan bé coneixem. Tots i cadascun d'ells acaben caient de la taula de surf i tornen a la platja desanimats. Sembla que les onades d'aquesta platja hawaiana són molt difícils, però ja se sap que és molt difícil diferenciar entre dues gotes d'aigua, així que imagineu-vos quan són un munt d'onades! Impossible per a una principiant com jo. :lol:

El germà els diu que no són tan bons com s'esperava dels millors amics d'en Sho i acaben tots deprimits. :consol: Però just a continuació, el germà ens ensenya una altra de les seves característiques. En realitat és un geni amabilíssim. Només ha de mirar dos segons a cada personatge per donar-los un consell perquè millorin. Ja pot aconsellar sobre la tècnica o la mentalitat. Res no se li resisteix. En qüestió de dos segons té la solució ideal. I és tan bo, que amb només un únic consell i prou, tots els personatges aconsegueixen fer surf per aquelles onades tan impossibles. O.O

Tots? No, no tots, no ens embalem. El senyoret Talòs, com a protagonista altruista que és, s'espera fins al final de tot a rebre el seu consell. No voldria pas que cap dels seus amics se'n quedés sense, oi? Mai. Però no passa res, perquè fins i tot amb ell, una observació de dos segons ésl'únic que necessita el germà per solucionar-ho tot. I amb tanta facilitat ho fa, que encara té temps de tenir flashbacks sobre un mini Sho aprenent a fer surf. Com es pot ser tan perfecte?

I un cop tots han pujat de nivell, toca tornar a casa per l'últim capítol. Què passarà? No us ho perdeu.
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 120
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 22 cops
Gràcies rebudes: 75 cops

I per fi hem arribat al final de l'anime. Crec que és una exageració dir que és un dels finals més esperats de la temporada. Jo gairebé ni he dormit de l'emoció de tantes ganes que tenia de saber com acabava la cosa. :uki:

Doncs bé, comença el capítol amb el senyoret Talòs explicant-nos que torna a casa després d'un any sencer sense anar-hi. Ja se sap, qui tornaria a casa si pots anar a Hawaii a admirar de prop la musculatura i tècnica de surfistes professionals. Tot sigui per l'educació, oi?

Evidentment, no hi pot anar pas sol. Què hi faria a casa seva, amb la família, sense els seus millors amics amb els quals passa un 80% del temps mig despullat? Els trobaria a faltar! Així que els convida i se n'hi van tots juntets. I hi ha novetats. El noi cíborg ara té un teclat invisible que fa sevir per anotar qualsevol detall important i el noi otaku torna a estar pansit per temes relacionats amb l'anime. Sembla que aquest cop, la terrible notícia és que faran una versió de l'anime a Hollywood. Als altres personatges els sembla una notícia fantàstica, però tots coneixem les versions estatunidenques de Death Note o Bola de Drac. Pobre otaku albí :consol: :consol: No es mereix aquest trauma.

A casa es troben el pèl-roig, que està fent un recorregut per les platges del Japó per entrenar i de passada volia saber si els altres pensaven participar en una competició molt important. Tenen una conversa apassionant als onsen sobre el tema asseguts tots en cercle i aixecant-se de cop per torns per admirar-se els uns als altres. :pervertmoon: :pervertmoon:

El pèl-roig m'ha caigut força bé en aquest capítol, sobretot perquè no té pèls a la llengua a l'hora de dir-li al senyoret Talòs que és un ximple. xDDD El pobre senyoret de veritat es pensava que aniria d'una platja a l'altra fent surf. :facepalm:

I arribem al final del capítol. El moment més emocionant! Estan participant en la competició aquesta i gràcies al CGI sabem quan fan servir tècniques/moviments impressionants. Normalment el CGI em sobra més que la pinya a la pizza, però en aquest anime és essencial per poder distingir aquestes coses. Evidentment, la qualitat és tan alta com la resta de la sèrie, que seria una llàstima que l'arruïnessin amb una mala animació, oi?

I llavors, quan el senyoret Talòs està a punt de competir arriba el moment culminant de la sèrie. L'instant que tant esperava i desitjava. Sense aquest gir argumental, no hauria pogut seguir vivint.

Apareix en Sho. :shock: :shock:

Com? En una competició tan important apareix el cadàver? Quina angunieta, no?


No, no patiu. Apareix en Sho viu. Fresc com una rosa. No sembla que tingui cap seqüela física, però per desgràcia sí que n'hi queden de mentals. El pobre parla tot sol i sembla que encara no s'ha adonat que les classes de la Vaiana són una estafa com una catedral i que si es vol comunicar, és millor que ho faci per telèfon.

El capítol acaba aquí i ens deixa amb dubtes que ens turmentaran fins que no treguin una segona temporada o una pel·li. Quants diners té en Sho? Evidentment està forrat, perquè ha aconseguit subornar els equips de rescat i personal mèdic que devien salvar-lo, perquè no n'informessin la seva família. Per què no vol que la família ho sàpiga? Què deia el missatge que va fer que sucumbís a la malaltia? Li clavaran una bona bufa quan s'adonin que segueix viu? I qui guanyarà el concurs?

:uki: :uki:
Respon