[Anime de Temporada] Hōseki no Kuni

Respon
Avatar de l’usuari
Kosmoentelecheia
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Tadaima!
Entrades: 18
Membre des de: 27 nov. 2017, 23:30
Gràcies rebudes: 5 cops
Sexe: Sense especificar

28 nov. 2017, 03:04

Imatge


Uau! i començo així perque no penso en una altre cosa quan em recordo d'aquesta sèrie.

Argument:


En un lloc deshabitat, existeixen gemmes que prenen forma humana. Una d'aquestas Phosphophyllite (Phos) és dèbil, de les menys dures dins l'escala de Mohs. Phos se sent bastant apartada, i pregunta la seva companya Cinnabar si la podria ajudar a crear la seva enciclopèdia de joies. Mentrestant, les gemmes, s'han de defensar de les "Luminàries", éssers vinguts de la Lluna que intenten raptar-les per aprofitar el seu valor.


L'anime està basat en el manga original creat per Haruko Ichikawa que actualment està encara en publicació per Kodansha i conté 7 volums no tancats.


Opinió PersonalAquest anime encara en emissió és una obra mestra de l'animació en 3D que al meu parer, marcarà el camí a seguir per l'animació en els propers anys. És d'una qualitat mai vista fins ara en tots els aspectes, la forma, el diseny i el dibuix dels personatges els fa preciosos, bonics i brillants.

Pel que fa a la qualitat de l'argument i els personatges, tampoc decepcionen, tenim una protagonista com és Phos que és l'arquetip de superació i lluita, personatge deixat i cridaner que evoluciona al llarg de tots els capítols constantment; però darrere hi ha una quantitat de gemmes úniques i que destaquen cadascuna amb una història pròpia, que fa que caiguis ràpidament amb uns dissenys, on torno a destacar que quedaran en l'imaginari durant molt de temps. L'argument t'anirà atrapant a poc a poc, fent-se més complicat i fosc. De debò, mireu-la ara que encara falta poc per que acabi.


Aquesta sèrie la podreu trobar els diumenges al matí.Imatge


Imatge


Espero que us agradi!

Avatar de l’usuari
manolini
Col·laborador
Col·laborador
YELLOW TEAM
Entrades: 490
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Gràcies donades: 249 cops
Gràcies rebudes: 225 cops
Sexe: Home

29 maig 2019, 14:45

Aquest anime es pur plaer visual. He vist un PV promocional on l'animació es 2D, pero penso que han pres la millor decició optant per el CGI. Que, a sobre, es dels millors i mes funcionals que he vist en tot el món anime. (Reconec que n'he vist pocs , pero per el que he vist, mai han sapigut integrarlo be en una obra, o les que son senceres de CGI, eren animacions mecaniques i pobres.)
Imatge

Aquest anime utilitza a favor seu el CGI per absolutament totes les textures inimaginables, ambunes fisiques increibles i uns fons dibuixats a ma preciosos.

La historia... potser hi ha qui em mati per dir aixo, pero per mi es identica a Shingeki no Kyojin. Un grup de persones recluides en un lloc que lluiten contra unes entitats de procedencia desconeguda sense saber molt be perque i desde quan ho fan. Però aqui hi ha l'afegit de que son inmortals, que tot i trencarse en trossets poden ser reconstruides. No mexplico gens be perdoneu.

Imatge

Es un anime de introspecció. Totes les gemes estan en una constant introspecio de la seva utilitat en el mon. La protagonista, Phos(no tenen genere) és la unica que sent que no te un do, una utilitat, aixi que decideix que ajudara a una de les gemes, que porta centenars de anys vagant sola, perque la seva composició es toxica per les altres gemes. Però la phos es trenca amb massa facilitat, i el seu caracter i torpesa sempre porta complicacions en tots els intents de ajudar a les altres.

Mentre totes les altres segueixen el curs de la vida que els ha tocat, la phos comença a fer-se preguntes, mentre el seu cos, a causa de esdeveniments, canvia amb ella. La unió amb els nous materials simbolitzen un creixement personal. Pero també s'en adona que cada vegada que creix es mes infeliç, es fa mes preguntes, deixa de ser la ingenua i babau phos del principi.

La historia mha semblat interessantissima com esta explicada i al acabar el anime he anat a llegirme tot el manga(al menys el que hi ha tret). I buf... interessantissim sens dubte. La recomano moltissim.

Brutal sountrack.
Imatge

Respon