Age Of Empires III

Respon
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

13 des. 2015, 18:39

Imatge


Títol: Age Of Empires III
Desenvolupadora: Ensemble Studios
Distribuidora: Microsoft
Any: Novembre de 2005
Plataformes: Pc, Windows Mobile

Sinopsi:
Age of Empires 3 comença a on es va acabar Age of Empires II (aproximadament al segle XVI, just després del descobriment d'amèrica) i arriba fins al segle XIX, després de la revolució industrial.

Age Of Empires 3 és el joc de la saga que més ha canviat amb diferència: El canvi més notori és que de 4 recursos (menjar, fusta, pedra, or) passen a ser 3 (menjar, fusta, or). També que el món ara és en 3D, es pot girar la càmera i allunyar o apropar per veure les coses amb més o menys detall, els soldats als que impacta una bala de canó surten disparats, els edificis s'ensorren, els que fan servir armes a distància recarreguen les armes...

Les 8 civilitzacions del joc representen grans potències colonitzadores (Espanya, Anglaterra, França...) que funden una colònia a un dels mapes disponibles repartits per tot el territori americà. El joc introdueix el sistema de la "metròpoli", la teva ciutat d'origen, que envia recursos, millores o soldats periòdicament.
Com que el que envia la metròpoli depen de les teves decisions, el joc inclou elements dels jocs de rol.

Text amagat.


A més, hi han moltíssimes diferències entre civilitzacions. Totes tenen unitats i millores úniques i cada civilització té una manera de jugar bastant diferent. Per exemple, els holandesos estan més basats en l'economia (ja que poden construir bancs que generen or automàticament) mentre que els espanyols es basen en els excèrcits d'infanteria cos a cos, ja que tenen vàries unitats d'aquest tipus.

Una altra cosa a destacar és l'explorador, el teu primer soldat que és IMMORTAL. Si, immortal. Quan se li acaba la vida cau al terra i el pots "rescatar" amb qualsevol altre unitat passat un temps o pots pagar un rescat al jugador que l'hagi eliminat.
A més, els exploradors poden recollir "tresors", que son recursos, unitats o tecnologies perdudes per les amèriques esperant a ser descobertes per un aventurer.
Totes les captures que he fet jo les he fet amb la segona expansió, algunes coses d'aspecte varien respecte el joc original
Text amagat.


També tens l'opció d'aliar-te amb els natius americans, construint una oficina comercial al seu poblat tindràs accés a alguns dels seus guerrers i a la seva sabiesa popular. A més, els jocs anteriors tenien només 4 edats per avançar, aquest en té 5.

Les partides de mapa aleatòri pots triar fins a un total de 8 jugadors en un mapa de les amèriques, on l'objectiu del joc és eliminar als teus enemics.

També hi han campanyes, però a diferència dels anteriors Age Of Empires on les campanyes estaven ambientades en personatges i èpoques famoses, a l'Age of Empires 3 segueixen una història fictícia de la família "Black" a través de les diferents èpoques de la conquesta d'amèrica. Estan molt ben ambientades i molt ben fetes, ja que alguns episodis son només animacions per posar-nos en la pell dels nostres herois.

Acte 1: Sang Narra la història de Morgan Black, Cavaller de l'Ordre de Sant Joan de l'illa de Malta. Ambientada al segle XVI, després de resistir un dur setge de part de l'imperi Otomà, en Morgan és enviat a Amèrica seguint la pista de Sahin, comandant dels excèrcits otomans. Allà es trobarà amb traïcions, pirates, una organització secreta anomenada el Cercle, civilitzacions perdudes i moltes coses més...
Text amagat.


Acte 2: Gel El protagonista d'aquest acte és en John Black, besnét d'en Morgan, a mitjans del segle XVIII. En John Black i el seu millor amic iroquès Kanyenke, són mercenaris que contracta el tiet del primer, Stuart Black, per defensar una colònia dels invasors cherokees. Després d'un parell de batalles al límit, en John i en Kanyenke es veuen involucrats en una trama i una organització secreta que odia a la seva família, per culpa de les accions d'en Morgan.
Text amagat.


Acte 3: Acer La protagonista d'aquesta història és Amelia Black, néta d'en John Black. Corre l'any 1847 i Amelia és la cap d'una companyia de ferrocarrils anomenada "la Compañía Halcón". Acompanyada del Major Cooper i d'un francès anomenat Beaumont derroten a l'excèrcit mexicà i a la companyia ferroviaria rival. Però tot canvia quan un vell amic, anomenat Kanyenke, va a buscar a l'Amèlia per explicar-li la veritable identitat del francès... el Cercle ha tornat i torna a conspirar contra la família Black.
Text amagat.


Malgrat que les històries siguin ficció, estan ambientades en èpoques reals i apareixen personatges famosos, com George Washinton o Simón Bolívar.

Imatge


Nom: Age of Empires III, The Warchiefs
Expansió d'Age Of Empires III
Any: Tardor de 2006
Novetats:
Aquesta expansió introduia nous mapes a les amèriques i 3 noves civilitzacions: els Asteques, els Iroquesos i els Siux. Totes tres són natives d'amèrica, per això les estratègies, edificis, unitats són completament diferents i completament nous.
A més, inclou dos nous edificis per les altres civilitzacions ja existents. També inclou la opció de "revolució", que en arribar a la edat IV, en comptes de passar a l'edat V, pots independitzar-te de la teva metròpoli i guanyes accés a un poder militar bastant gran (pots tenir ametrelladores gatling), però no adequat per períodes llargs.
Finalment, afegeix una nova manera de guanyar la partida: El jugador que arriba a l'edat IV i controla la meitat+1 d'oficines comercials del mapa (ja sigui en rutes comercials o poblats natius) inicia un compte enrere que quan s'acaba guanya la partida.
Text amagat.


També inclou dues noves campanyes:
Acte 1: Foc Tornem a la família Black, aquest cop centrada en Nathaniel Black, fill de John Black i pare de l'Amèlia. A punt d'esclatar la revolució americana, en Nathaniel i en Kanyenke es proposen unir les diferents tribus de la confederació Iroquesa. Però en Nathaniel es veurà ficat de ple en la revolució, lluitant juntament amb en Washinton i gastant tota la fortuna de la família Black en donar suport a la revolució.
Text amagat.


Acte 2: Ombres Aquesta història es centra en Chayton Black, fill d'Amèlia i de pare siux. En Chayton lluitarà contra els siux invasors amb el seu company, el Sheriff Holme. Però a mesura que avança la guerra, s'adona que atacar a pobles innocents no és justícia... i prendrà una decisió dràstica.
En aquest acte podem participar en la llegendària batalla de Little Big Horn, on trobem personatges com "Toro Sentado" o el General Custer.
Text amagat.Imatge


Nom: Age of Empires III The Asian Dynasties
Expansió de Age Of Empires III
Any: tardor de 2007
Novetats:
Amb el títol ja veiem que aquesta expansió no està basada a les Amèriques, sinó al continent asiàtic. Inclou 3 noves civilitzacions: els Japonesos, els Xinesos i els Hindis.
Inclou molts mapes nous del continent asiàtic i tribus del mateix continent, com temples shaolin o missions jueves.

Com va passar amb l'expansió anterior, les tres noves civilitzacions d'aquesta tenen una mecànica completament diferent. Per avançar d'edat es veuen obligats a construir maravelles (com el Taj Mahal, l'acadèmia de Confuci o el Shogunat) que otorguen bonificacions. A més poden construir consulats per obtenir algunes bonificiacions i unitats d'altres civilitzacions.

Text amagat.


Inclou 3 noves campanyes, però ja no estan basades en la família Black, tot i que segueixen sent històries fictícies situades en èpoques reals.
Campanya Japonesa: El protagonista d'aquesta història és en Kichiro, el "fill adoptat" de Tokugawa Ieyasu. El general Kichiro anirà enfrontant batalles amb l'ajuda de Torii Mototada i reptes per la glòria del seu senyor mentre desobreix la realitat del seu passat...
Text amagat.


Campanya Xinesa: Aquesta campanya es centra en una hipotètica descoberta d'amèrica per part de la xina l'any 1421. El protagonista, el capita Jian Huang i el seu company el mariner Lao Chen estan sota les ordres del fill consentit de l'Emperador, l'almirall Jinhai. Junts, comanden la flota del tresor xinesa enfrontant pirates i... potser arribant a noves terres...
Text amagat.


Campanya Hindú: Aquesta campanya tracta de la revolta dels hindis del 1857 contra els ocupadors Britànics de la Companyia de les Índies Orientals. El lleial tinent Nanib Sahir es veu compromès al haver de triar entre el seu poble i costums o les ordres. Finalment, decideix rebel·lar-se i inicar una revol·lució contra el seu superior, el coronel Edwardson.
Text amagat.


Opinió personal:
M'agrada moltíssim aquest joc, ja que els gràfics que té son per entrar de ple en aquesta època. A més, no sabria dir si m'agrada aquest joc perquè m'agrada la història dels natius americans o que m'agrada la seva història gràcies a aquest joc.
És el meu Age of Empires preferit i al que he dedicat més hores, li poso un 10/10, tot i que té un editor de mapes bastant complicat d'entendre.
Imatge

Respon