Age Of Empires II

Respon
Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

11 des. 2015, 16:04

Imatge


Nom: Age of empires II, The Age of Kings
Desenvolupadora: Ensemble Studios (Skybox Labs, en la versió HD)
Distribuidora: Microsoft
Any: Setembre de 1999
Plataformes: Pc, Play Station 2, diverses plataformes de mòbils

Sinopsi:
La mecànica del joc és molt similar a la del seu predecessor, Age of Empires http://tadaima.cat/age-of-empires-t196.html, però està ambientat en el període de la Alta Edat Mitjana just després de la caiguda de l'Imperi Romà, fins a l'època del Renaixement.

Text amagat.


Amb moltes millores tan gràfiques com de jugabilitat, aquest joc està considerat com el millor de tota la saga, compta amb fans arreu del món i és considerat un referent en els jocs d'estratègia. A més, a diferència d'altres jocs del seu tipus, compta amb una IA tan avançada en el seu moment que podia jugar d'igual a igual amb un jugador, sense bonus addicionals.
El joc consta de quatre estils arquitectònics diferents i un total de 13 civilitzacions, separades en Europa Central, Europa Occidental, Orient Mitjà i Orient Llunyà.
A diferència de Age of Empires I, aquí les civilitzacions tenen diferències notables entre si: bonus únics i un tipus d'unitat també únic (PE, els Japonesos tenen Samurais i els Víkings tenen vaixells drakkar).

El joc compta amb cinc campanyes que narren diverses històries conegudes i per conèixer:

William Walace: Qui no ha vist la pel·lícula de Braveheart? En aquesta campanya de 7 escenaris aprendrem la mecànica del joc de Age of Empires 2 mentre expulsem als anglesos d'escòcia.
Joana d'Arc: Una altra llegenda famosa, aquest cop Francesa. Aquesta campanya de 6 escenaris ens porta des de dos cavallers escoltant a una jove que volia parlar amb el rei fins a guerres amb Joana d'Arc al capdavant d'excèrcits.
Saladino: Tothom coneix les creuades, i els fans d'Assassins Creed segurament els sonarà el nom de Saladino. Aquesta campanya de 6 escenaris ens narra una de les creuades del segle XII des del punt de vista àrab.
Gengis Khan: La història de com aquest general mongol va crear l'imperi més extens del seu temps, en 6 escenaris molt ben ambientats.
Barbarroja: Potser el personatge menys conegut de totes les campanyes, però una de les més entretingudes. En 6 escenaris descobrirem la història de l'emperador del Sacre Imperi Romà.

A part de les campanyes, el joc compta amb un editor d'escenaris molt complet i molt fàcil d'utilitzar. També té partides de mapes aleatòris, amb diferents maneres de guanyar:
Conquesta: Forma un excèrcit i derrota als teus enemics.
Reliquies: Diferentes relíquies sagrades que has de guardar dins dels teus monaesteris. Si les conserves totes durant un cert període de temps, guanyes.
Meravella: Construeix una meravella i mantingues-la un cert temps per guanyar la partida.
Regicida: Aquest mode de partida otorga un rei a cada jugador. Guanyes si mates tots els reis enemics i conserves el teu viu.

També hi ha modalitat multijugador, amb connexió per LAN o alguns serveis per jugar online amb jugadors de diverses parts del món, tot i que n'hi ha hagut bastants perquè han anat tancant.

Al 2013 es va fer un remake, anomenat Age of Empires II HD Edition, disponible a Steam. Introdueix millores en la resolució, alguns gràfics i millores de compatibilitat.


Imatge


Títol: Age of Empires II The Conquerors Expansion
Expansió d'Age Of Empires II
Any: Agost de 2000
Novetats:
Amb aquesta expansió, basada en els grans conqueridors de la història, Age of Empires II va acabar de retocar aspectes de jugabilitat que van millorar molt el joc, com la cua de granges al molí o la recollida automàtica al construir un edifici de recursos.
A més, va introduir noves unitats, tecnologies i 5 noves civilitzacions, com els Espanyols o els Asteques, amb les seves unitats úniques. També va otorgar tecnologies úniques a cada civilització segons el seu context històric, accentuant encara més les seves diferències.

També va introduir quatre campanyes històriques més:
Atila el Huno: El conegut capdill dels Huns, narra en 6 escenaris la lluita contra un imperi Romà en decadència.
El Cid: La història del Cid el Campeador en 6 escenaris, en les seves lluites amb i contra els musulmans i també contra catalans, espanyols i valencians (i també una bona ajuda per aprovar examens de castellà).
Moctezuma: En 6 escenaris molt ben ambientats ens fiquem de cap en les conquestes de l'imperi Asteca i després en la seva caiguda davant dels conqueridors espanyols.
Les Batalles dels Conqueridors: 8 batalles que van marcar un abans i un després en la història:
Text amagat.


Text amagat.Imatge


Nom: Age of Empires II The Forgotten Empires
Segona Expansió de Age Of Empires II, només per la versió HD
Any: 2013
Desenvolupadora: Skybox Labs
Novetats:
Més de 10 anys després del llançament de Age Of Empires II, per la versió Age of Empires II HD Edition, es va llançar aquesta expansió. Originalment era un mod no oficial fet per fans del joc i al final s'ha convertit en una nova expansió.

Inclou cinc noves civilitzacions, com els Italians, Hindis o Inques, amb estils arquitectònics únics i personalitzats. També inclou tecnologies i unitats noves.

A més, inclou set noves campanyes amb un nivell de detall impressionant, amb estructures i unitats que no es troben a altres parts del joc:
Alaric: Alaric I, rei dels Gots, ha de saquejar Roma en 4 escenaris
Dràcula: 5 escenaris que narren la història de Vlad III l'Empalador contra l'imperi Otomà
Bari: 3 escenaris que narren la història d'una família de Bari i la lluita d'aquests contra sarracens, bizantins i nòrmands.
Sforza: 5 escenaris ambientats al segle XV que narren les aventures del mercenari Sforza des dels seus orígens fins a esdevenir duc de Milà.
El Dorado: La llegenda de la recerca dels espanyols de la ciutat d'or narrada en 4 episodis enmig de les selves amazòniques.
Prithviraj: 4 escenaris que narren l'intent de unir els clans rajput sota un mateix estandard per part de Prithvi Raj III, rei dels Chauhan.
Batalles dels Oblidats: vuit batalles no gaire conegudes, les quals no esmento aquí però es poden trobar per internet.

Text amagat.Imatge


Nom: Age Of Empires II The African Kingdoms
Tercera expansió de Age Of Empires II, només per la versió HD
Any: novembre de 2015
Novetats:
Aquesta expansió està enfocada al continent Africà i inclou quatre civilitzacions de gran importancia a àfrica: Els Berebers, Malís, Etíops i els Portuguesos. Corretgeix alguns errors i també equilibra diferentes unitats.

A més, inclou quatre noves campanyes:
Tariq Ibn Ziyad: La història de la formació de Al-Àndalus i l'expansió musulmana fins arribar als pirineus, en 5 escenaris.
Sundiata: 5 escenaris que narren la guerra que va emprendre el príncep Keïta contra els guerrers sosso.
Francesc d'Almeida: 5 escenaris que narren la expansió comercial dels portuguesos a Àfrica i a la Índia.
Judith: Narra la història de la princesa Etíop Judith en 5 escenaris, des de que es veu obligada a fugir del seu païs fins que retorna com una reina.

Text amagat.Opinió personal: M'agraden molt els jocs de la saga Age of Empires i sobretot el 2, ja que a part de moltes hores de joc (i encara més amb les noves expansions) m'ho passo molt bé amb l'editor de mapes.
A més, la majoria de la història que conec és a causa d'aquest joc, tot i que he de dir que encara no he provat l'última expansió.
El recomano infinitament, a banda que és ideal tant per ordinadors mediocres com per supercomputadors gamers.
Com a comentari dir que em sap molt greu que no hagin doblat les veus al castellà a la versió HD, a la versió normal era un molt bon doblatge (sobretot los escoseses :pervertmoon: )
Imatge

Avatar de l’usuari
Meina
Moderador
Moderador
Dereshishishishishi!
Entrades: 616
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
Gràcies donades: 142 cops
Gràcies rebudes: 171 cops
Sexe: Dona

11 des. 2015, 16:09

Uooooooooooh Age Of Empires II va ser el joc de la meva infancia!! :lloa:

M'encantava, el meu germà i jo ens havíem passat moltissimes hores jugant-hi al ordinador!! No sabia que tenia expansions i/o variants jo simplement vaig jugar al normal! Però m'agradava molt!! *-*
Imatge

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2020
Categoria Or
23 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
6 / 12
Entrades: 1290
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 759 cops
Gràcies rebudes: 347 cops
Sexe: Home

13 des. 2015, 16:13

Sí, jo també em vaig fotre vicios infinits a l'AoE2. Crec que no vaig tocar mai el mode història, sinó que em dedicava a fer batalles a sac, una rere l'altra :P

No sabia que havien fet un remake!! La veritat és que aquests jocs estan bastant bé... Saps si hi hauria cap manera de jugar-hi online tots ara? Encara que sigui per riure un poc? lolol
Imatge
Text amagat.

Avatar de l’usuari
Bank
Calcifer
Calcifer
Banana :3
Entrades: 573
Membre des de: 15 ago. 2015, 22:18
Gràcies donades: 131 cops
Gràcies rebudes: 101 cops
Sexe: Home

13 des. 2015, 16:15

Buah doncs la veritat molaria molt! I crec que si que hi han servidors i coses d'aquestes per jugar si no tens el joc original... ja ho investigaré :pervertmoon:
Imatge

Avatar de l’usuari
Gruay
Gat de la Nausicaä
Gat de la Nausicaä
Afluixa la maduixa
Entrades: 48
Membre des de: 19 abr. 2016, 20:11
Gràcies rebudes: 3 cops
Sexe: Home

20 abr. 2016, 16:25

Ei ei ei ei!
Per jugar per internet hi ha bàsicament dues opcions: steam o no steam.
Steam: És comprar l'Age of Empires HD (jo el tinc si algú el té que ho digui i fem unes batalluquis) i llavors jugar als seus servidors, va molt bé i és el que faig servir jo per jugar amb la penya.
No Steam: Es pot jugar crec a través d'un servidor que es diu Voobly, jo no l'he fet servir per jugar però sé que els pros hi juguen per allà, es podria mirar.

Mola moltíssim l'AoE, jo hi havia jugat estius sencers i ara que tinc l'HD tardes senceres fent lluites, a més ara pots ficar població fins a 400! 400!!!!1!1!!1!1!!!!!

Respon