3-gatsu no lion

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 403
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
1
3
2
Gràcies donades: 158 cops
Gràcies rebudes: 183 cops

3-gatsu no lion


Imatge

3-gatsu no lion (l'anime) és dels meus animes més preferits del món mundial, i com que esperar una 3a temporada es fa llarg, em vaig posar amb el manga, i el segueixo al dia. En podeu llegir la sinopsi al fil de l'anime.
Capítol a capítol, es van alternant les històries de la família Kawamoto i el Shogi d'en Kiriyama. Sincerament, quan es posa a parlar de cuina em cansa una mica, per molt adorables que siguin les expressions:
Text amagat.
Imatge
El que em manté enganxat són els moments de monòleg intern dels personatges, normalment els jugadors de shogi, en què miren a l'infinit i reflexionen sobre el seu lloc al món:
Text amagat.
Imatge
Em semblen genials i, en el context dels capítols, sovint em posen la pell de gallina. Cada personatge passa de ser un dibuix a ser un humà amb les seves preocupacions i conflictes interns. En aquest sentit no he trobat cap altre manga que em transmeti sensacions similars.

L'espera entre capítols se'm fa llarga, perquè no surten sempre puntuals i mai sé quan sortirà el proper. I doncs, seguiu el manga? Què us n'agrada més? Coneixeu altres mangas similars?
Respon