Xenoblade Chronicles

Respon
Avatar de l’usuari
drew-kun
Porco Rosso
Porco Rosso
Entrades: 167
Membre des de: 15 oct. 2015, 23:42
Gràcies rebudes: 34 cops
Sexe: Sense especificar

17 oct. 2015, 12:32

No se quants coneixeu aquest JRPG (els que hagueu jugat a l'smash el coneixereu com "el joc d'en Shulk") pero es de lo millor que mai ha tret Nintendo. Hi ha dues versions la de wii (que actualment és cara i un pel dificil de trobar) i la de New 3ds (si tens la classica no funciona, ho sento).


Argument: La historia es desenvolupa en un mon de fantasia futurista, concretament en els cadavers de dos titans, els quals formen dos continents, el de la vida (bionis) i el de les màquines (mekonis), que estan en guerra. En Shulk, el qual ha estat escollit per la monado, una misteriosa espasa que li permet predir el futur, busca venjança contra aquells mekon que van matar a la seva amiga, per aixo viatja pel mon acompanyat de diversos companys buscant com poder-los enfrontar.

Jugabilitat: La base d'aquest joc es explorar tots els escenaris i combatre tots els enemics que trobis per anar pujant nivells. Si trobes un enemic l'has de marcar i atacar-lo (o algunns t'atacaran directament a tu quan et vegin) perque comenci el combat, en el qual portes 3 personatges (un ets tu i els altres dos la maquina) i es desenvolupa a temps real. Has de tenir en compte a vegades et trobaras enemics que el seu nivell es 4 vegades el teu, i aixo esta pensat perque els evitis esperant que sigui una altra hora del dia o buscant una ruta alternativa

Durada: Primer de tot us dic que no us n'avorrireu d'aquest joc, ja que la historia principal (nomes la historia principal) ja s'allarga fins les 70 hores, a aixo sumali les missions secundaries, l'exploració dels diferents mapes, el fet d'haver de derrotar tots els monstres, convertir-te en l'heroi de totes les ciutats.... i prefereixo parar de comptar.

Grafics: Us deixo el trailer del de la NN3DS, jutjeu-ho vosaltres mateixos i imagineu aixo en 3d (el de la wii te encara millors grafics). Jutgeu tambe la banda sonora, que es de les millors que he sentit en un joc:
Text amagat.


Aixo vindria a ser tot, dels jocs mes grans, mes epics i mes complets que he provat, i a mes amb una historia llarga i consistent, no es un joc del que et cansis amb facilitat.

Respon