Wonder egg priority

Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 305
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
1
3
1
Gràcies donades: 115 cops
Gràcies rebudes: 128 cops

Lluis_Cat ha escrit: 11 març 2021, 02:01Bé, confirmem que la Koito estava enamorada del professor finalment de totes totes.
No necessàriament. L'Ai ho sospita, però enlloc es confirma.

Em pensava que els Accas i tot el tema dels Eggs es plantejaria com una cosa 100% màgica, però ara hi ha números que tingui una explicació de ciència-ficció. Tot i que a veure, els little pet shop són molt màgics. Deu ser una barreja. Podria ser molt bé que la cosa estigués lligada amb el misteri de la mort de la germana de la Neiru, la que es va tirar d'un pont perquè tots els seus amics ho feien.

La Kotobuki ha estat la millor nena ou fins ara. També tenia un ull de cada color, però potser eren lentilles. No comparteixo les seves reflexions sobre la vida i la mort de cap manera, però m'han agradat igualment. El que no té ni cap ni peus és l'excusa de l'Ai a l'hora d'apretar el botó; ah, si ho fem les dues no passa res, és com la ouija que no saps qui mou la moneda??? A veure on vas, si fas una cosa és perquè està bé fer-la, no és moment d'amagar responsabilitats ara. Aquestes noies mai han tingut cap debat sobre l'eutanàsia, clarament.

El background de la Neiru no té gaire sentit. Vale que els seus pares biològics no siguin un detall important, com si la va portar la cigonya de París, tant me fa, però algú l'ha d'haver criada, no? Qui se n'ha fet càrrec, quan era petita? Una cangur rere l'altra?

I la pregunta més important: que són idiotes del tot, els Acca? O sigui, com se t'acut parlar de secrets nefasts amb una pantalla gegant i la porta oberta? No tenen una sala de conferències amb porta o algo? Potser ho han fet expressament perquè les nenes ho sentissin, si total aquests dos tenen ulls i orelles a tot arreu.

PD: M'ha encantat el capítol, potser no ho sembla pel missatge xD.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1488
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
6
10
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 874 cops
Gràcies rebudes: 432 cops

Quanta informació de cop, no?

Quant deu fer que na Neiru se'n cuida de na Kotobuki aquesta? Pareix que diuen que en fa temps, d'això, però no ens n'havien dit res fins ara (però si que ens havien parlat de la germana petita). No creieu que ens ho haurien d'haver explicat abans?

I sí, això cada vegada fa més pinta d'experiment estrany que no cosa màgica.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 119
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 22 cops
Gràcies rebudes: 74 cops

cosarara ha escrit: 11 març 2021, 02:20 Em pensava que els Accas i tot el tema dels Eggs es plantejaria com una cosa 100% màgica, però ara hi ha números que tingui una explicació de ciència-ficció. Tot i que a veure, els little pet shop són molt màgics. Deu ser una barreja. Podria ser molt bé que la cosa estigués lligada amb el misteri de la mort de la germana de la Neiru, la que es va tirar d'un pont perquè tots els seus amics ho feien.
La germana de la Neiru se suïcida per això? M'ho dec haver perdut, jo pensava que ho havia just després d'apunyalar-la per fugir o alguna cosa així.
cosarara ha escrit: 11 març 2021, 02:20 I la pregunta més important: que són idiotes del tot, els Acca? O sigui, com se t'acut parlar de secrets nefasts amb una pantalla gegant i la porta oberta? No tenen una sala de conferències amb porta o algo? Potser ho han fet expressament perquè les nenes ho sentissin, si total aquests dos tenen ulls i orelles a tot arreu.
Ja se sap que als animes hi influeix el déu de la sort i la casualitat, que és tot poderós. xDD
A mi també em sembla força ridícul quan fan servir el "ui, m'han sentit per casualitat mentre s'amagaven a plena vista i no l'he vista perquè tenia ceguera temporal". :roll:

És una llàstima que no desenvolupin més a la Momoe, podria ser un personatge ben interessant i de moment només existeix perquè hi hagi una que defensi el professor.
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 305
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
1
3
1
Gràcies donades: 115 cops
Gràcies rebudes: 128 cops

Nina-chan ha escrit: 11 març 2021, 14:28 La germana de la Neiru se suïcida per això? M'ho dec haver perdut, jo pensava que ho havia just després d'apunyalar-la per fugir o alguna cosa així.
Ah no no, m'ho invento totalment! M'agradria que les dues coses estiguessin lligades, però. Que els experiments aquests haguessin començat arrel del suicidi de la germana, o que la germana hagués estat la primera víctima de la tristesa dels Accas, o una cosa així.
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 119
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 22 cops
Gràcies rebudes: 74 cops

Lluis_Cat ha escrit: 11 març 2021, 02:01 M'ha sorprès moltíssim la revelació que l'assistent està conxorxada amb els Acca. @Nina-chan dius que eren ells que han fet que se suïcidessin, però ells diuen que són la causa final, no sé si entendre això com que han fet que se suïcidin. També el fet que el wonder egg sigui de la Kotobuki sembla un gest amable? Hmm...
No sé jo si és gaire amable. Potser sí, però potser només volien veure com reaccionava. El problema és que sense saber quines intencions tenen exactament no saps si pensar que són uns psicòpates que es mereixen una tortura lenta i esborronadora (com fer-los veure Wave i els altres milers d'animes d'esports que fan servir la mateixa plantilla sense descans) o si en realitat són bons i estan intentant salvar les noies que se suïciden per "culpa d'ells".
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 119
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 22 cops
Gràcies rebudes: 74 cops

No em puc creure que quedin només dos capítols de Wonder Egg. :plorar:

El capítol ha estat molt interessant, però tinc la impressió que han deixat anar moltíssima informació de cop i que queda massa poc per poder-la aprofitar bé. Ja veurem com acaben. :uki:

Jo ja m'esperava que els Acca serien els dolents, però ens han sortit personatges extres. La noia aquella papallona fa una angúnia... I encara n'hi deu haver una altra, la tal Frill aquesta. Tinc ganes de veure com seran aquests dues, perquè de moment no sembla que sigui la típica sèrie en què el dolent és dolent perquè sí.

La Momoe em fa força llàstima. Per fi un capítol en què se centren en ella i així i tot no l'han acabada de desenvolupar. Per què és la primera a aconseguir salvar l'estàtua? Em sembla que el nombre d'ous salvats no hi té a veure, perquè diria que la Neiru és qui n'ha salvat més... I al final no en sabem res dels seus problemes, excepte que l'han tornada a confondre amb un noi. Jo ja no sé quantes voltes li he donat al tema, potser sí que és transsexual? Potser no? Potser simplement no té cap problema, la noia? En fi, que la podrien haver desenvolupada millor crec.

El professor m'ha sorprès, al final sí que és un bon home, de moment, i no té males intencions amb l'Aoi. Suposo que per fi la setmana vinent sabrem la veritat sobre la Koito també.
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 590
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
1
3
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 312 cops
Gràcies rebudes: 278 cops

Si, el cas de la Momoe i la momoe en si es estrany. No se si es que encara no ens han donat cap detall del perque fa el que fa o li passa el que li passa o simplement no han sapigut portarla. Osigui, si sap que es una noia i desitja ser una noia, perque sempre va de noi? A no ser que la seva crush/amiga li digues alguna cosa com ''Nomes t'estimaré si et converteixes en el meu XICOT'' o algo aixi i per aixo ella ho porta a rajatabla. Esque si no no te sentit en si el seu personatje. A no ser.... A no ser que sigui un noi? Ho dubto, no?
En tot cas, penso que es qui ens porta els millors ous, innegablement. Un noi trans en el anime, a sobre amb un transfons MOLT molt real i horrible. Mai ho habia vist i m'ha encantat (independentment de que aquets temes a mi EM CABREJEN A SACO com a la momoe i aixo m'encanta mes). La escena on ella ha anat ILUSIONADISSIMA DE NOIA i el tio que l'habia convidada ho havia fet perque es pensava que era un noi mha...matat. Mai habia vist una cosa aixi en cap lloc. Aquest anime te moments bonissims. (Mha matat modo mal vull dir, mha fet sentir FATAL)

També es molt flipada i a la vegada misterios que tot el mon dels accas i tal sigui la empresa d'on es la Neiru. I les noies aquestes que representen la mort???? TOT ES FOSQUISSIM ARA!!! Realment la Momoe ha salvat a la seva amiga? Ho dubto tantissim..
Imatge
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1488
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
6
10
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 874 cops
Gràcies rebudes: 432 cops

Hmmmm...

Quant a la cita de na Momoe i tal. Crec que està clar que na Momoe és lesbiana o bisexual i o no ho entén o no ho accepta d'alguna manera i per això vesteix com un noi, perquè la confonguin amb un i així les noies es fixin en ella. Llavors, clar, el tir li surt totalment per la culata quan un noi li demana per sortir i ella ho vol provar (no sé fins a quin punt perquè li agraden (també) els nois, si perquè part d'ella vol negar que sigui lesbiana o si perquè, senzillament, ho vol provar) però ell la rebutja perquè es pensava que era un noi (llavors, ell és gai).

Ens contraposen la situació d'en Kaoru: ha nascut noia però se sent noi. Crec que, en aquest episodi, han volgut deixar-nos clar que no és el mateix cas, el de na Momoe i en Kaoru. Llavors, sí, el passat d'en Kaoru és una exposició del món trans que no m'esperaria mai en un anime (tot i que aquí, amb tot el que ens han mostrat ja fins ara, crec que hi ha encaixat prou bé).

Finalment, na Haruka pareix que es desperta, però desapareix. En el seu lloc apareix algú vestida com na Haruka però amb un cap de papallona. Creieu que és na Haruka? Em sembla que han dit que havia tornat a la vida, però hi ha moltes maneres de tornar-hi... A més, la papallona podria voler dir, perfectament, renéixer, transformació. Llavors, tenim la incògnita de qui o què és "Frill". En un primer moment m'he pensat que era la dalla que duu la senyora papallona, però probablement sigui algun superior. rip Panic.

Llavors, descobrim que els Acca són els fundadors del Plati aquest i que ara són cervells dins ninots. Ens expliquen (a nosaltres, els espectadors) que el seu pla és reunir guerrer(e)s d'Eros (amor) per enfrontar-se a Thanatos (mort). Llavors, crec que està bastant clar que tot el tema de l'empresa de na Neiru és cosa dels Acca i del Plati; llavors, probablement, també han tengut alguna cosa a veure amb el passat de les altres, no ho creieu?

Potser el que ha passat amb na Haruka-papallona és que, en el món de la mort, ha esdevingut una guerrera de Thanatos.

Finalment, pareix que sabrem què ha passat amb na Koito en el proper episodi.

Sí, sí. Molta informació.

PS: he trobat això per la Wikipedia:
According to Sigmund Freud, humans have a life instinct—which he named "Eros"—and a death drive, which is commonly called (though not by Freud himself) "Thanatos". This postulated death drive allegedly compels humans to engage in risky and self-destructive acts that could lead to their own death. Behaviors such as thrill seeking and aggression are viewed as actions which stem from this Thanatos instinct.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 305
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
1
3
1
Gràcies donades: 115 cops
Gràcies rebudes: 128 cops

Minatoni ha escrit: 17 març 2021, 15:24 Quant a la cita de na Momoe i tal. Crec que està clar que na Momoe és lesbiana o bisexual i o no ho entén o no ho accepta d'alguna manera i per això vesteix com un noi, perquè la confonguin amb un i així les noies es fixin en ella. Llavors, clar, el tir li surt totalment per la culata quan un noi li demana per sortir i ella ho vol provar (no sé fins a quin punt perquè li agraden (també) els nois, si perquè part d'ella vol negar que sigui lesbiana o si perquè, senzillament, ho vol provar) però ell la rebutja perquè es pensava que era un noi (llavors, ell és gai).
Mmmm jo no hi estic d'acord. Crec que la Momoe és hetero i voldria ser més femenina i fer més coses de noies. Que les noies la confonguin amb un noi i li vagin al darrere, ella no ho volia, però li ha passat tants cops que s'hi ha acostumat i ja li és igual ("digues-me com vulguis"). La cita amb el noi no és "per provar", la vol de debò, i n'estava molt il·lusionada!
Però clar, s'hauria de veure per què porta aquest look tan masculí, si tants mals de cap li ha donat. Potser anar a una escola de noies l'ha condicionat d'alguna manera? De tota manera, després del trauma amb el cocodril crec que ha baixat molt de prioritat el tema de l'aspecte.

La teoria del gènere arriba al Japó amb un noi trans, ja era hora! Llàstima que hagi de ser amb una experiència tan traumàtica, i que a en Kaoru no li veurem més el pel. A veure si els Accas es posen més al dia, això de ficar un noi en un Egg de noia no és gaire maco.

M'han decebut una mica les noies, de no voler interrogar els Accas a fons un cop han acabat el salseo amb la Momoe. Attention span de peix, tu. A veure què confessa en Sawaki.
manolini ha escrit: 17 març 2021, 13:02A no ser que la seva crush/amiga li digues alguna cosa com ''Nomes t'estimaré si et converteixes en el meu XICOT'' o algo aixi i per aixo ella ho porta a rajatabla. Esque si no no te sentit en si el seu personatje. A no ser.... A no ser que sigui un noi? Ho dubto, no?
Però és que l'amiga de la Momoe, la Haruka, és lesbiana, i és al revés, és l'única del seu cole que la veu com a noia. I La Momoe la va rebutjar, o sigui, no, ha de ser per alguna altra banda.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1488
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
6
10
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 874 cops
Gràcies rebudes: 432 cops

cosarara ha escrit: 17 març 2021, 16:00 Mmmm jo no hi estic d'acord. Crec que la Momoe és hetero i voldria ser més femenina i fer més coses de noies. Que les noies la confonguin amb un noi i li vagin al darrere, ella no ho volia, però li ha passat tants cops que s'hi ha acostumat i ja li és igual ("digues-me com vulguis"). La cita amb el noi no és "per provar", la vol de debò, i n'estava molt il·lusionada!
Però clar, s'hauria de veure per què porta aquest look tan masculí, si tants mals de cap li ha donat. Potser anar a una escola de noies l'ha condicionat d'alguna manera? De tota manera, després del trauma amb el cocodril crec que ha baixat molt de prioritat el tema de l'aspecte.
Llavors, per què acaba a punt de liar-se de totes les noies-ou? És perquè ella (mig) vol? O és que el món dels ous és una espècie de purgatori macabre que les fa patir?
cosarara ha escrit: 17 març 2021, 16:00 Però és que l'amiga de la Momoe, la Haruka, és lesbiana, i és al revés, és l'única del seu cole que la veu com a noia. I La Momoe la va rebutjar, o sigui, no, ha de ser per alguna altra banda.
La veritat és que crec que la va rebutjar perquè rebutja la seva pròpia orientació sexual i ara ho està acceptant.

Però bé, també podria ser com dius, però li veig més forats.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon