Wonder egg priority

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1513
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
10
15
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 897 cops
Gràcies rebudes: 444 cops

Estàs parlant d'un episodi que ha sortit avui?

Quant a Acca i Ura-Acca... no sé gaire japonès, però crec que Ura vol dir "de l'altre costat". Per exemple, els "uramaki" són maki amb l'arròs per fora o les katanes que tenen els costats "ura i omote" (pel que veig revers i anvers).
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 47 cops

Minatoni ha escrit: 16 feb. 2021, 20:16 Estàs parlant d'un episodi que ha sortit avui?
Si, parlo del d'avui.
Minatoni ha escrit: 16 feb. 2021, 20:16Quant a Acca i Ura-Acca... no sé gaire japonès, però crec que Ura vol dir "de l'altre costat". Per exemple, els "uramaki" són maki amb l'arròs per fora o les katanes que tenen els costats "ura i omote" (pel que veig revers i anvers).
Llavors, podem dir que un es diu Acca i l'altre Acca invers, però per què els tradueixen com a Acca si s'escriuen en katakana AKA? I tot i ser estar en katakana, i si fa referència al color vermell? 赤 (aka) significa vermell, tindria sentit que un es digui Vermell i l'altre Vermell invers????
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 598
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
1
3
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 316 cops
Gràcies rebudes: 284 cops

(5k8(? , seria jo.

Mha semblat ben pobre la manera de desferse dels HATERS. Magrejes un penjoll, et surt un LITTLE PET SHOP horripilant i ale aparcau. Espero que no sigui tan facil i realment aquets animalons horripilants tinguin unes consecuencies nefastes(al ser invocats sempre) o algo.

Lo del profe es veia a venir. Encara necessito saber la raò per la cual la momo tot i encantarli lo femení i desitjar amb tot el seu cor ser-ho , no ho fa. Vull saber que li impedeix feminitzar-se. Masses questions que espero que ens las resolguin de maneres chachis. Com també el perque de les seves armes. Tindrá un significat o simplement era el que tenien a ma quan van aterrar al mon oniric?

Per cert la AI sha robat el ''rosari'' de la noia esquizofrenica o ja el tenia??? Poden robar coses del mon???
Imatge
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 120
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 22 cops
Gràcies rebudes: 75 cops

Ja he vist el nou capítol, això cada vegada és més interessant! :uki:

La teoria de la mare i el professor era encertada, però la manera en què enfoquen la cara quan el senyor és amb la Koito i després amb la mare em fa mala espina. Aquell somriure que fa és ben sospitós. :suspect:
Em fa molta gràcia la reacció de la Momoe, està emocionadíssima i és molt bufona. Espero pel seu bé que totes aquestes sospites sobre el professor siguin en va i no sigui una mala persona. Però tenint en compte la temàtica de la sèrie... En fi. Jo també estic força segura que a l'Ai li agrada el professor, segurament per això que li va dir dels ulls, que eren bonics i que no se n'havia d'avergonyir. Potser tot això de la Koito hi té alguna cosa a veure? Es van barallar perquè l'Ai pensava que la Koito sortia amb el professor? Es van deixar de parlar? Això explicaria per què sembla que no té ni idea de què li va passar a la noia. :scratch:
I si tan poca idea en té, no han pensat de preguntar-ho al professor? L'Ai diu que no creu que tingui les males intencions que creuen que té la Neiru i la Rika, així que bé que li ho podria preguntar.

Els ajudants nous són molt bufons. :kawaii: I ja és casualitat que en tinguin justament quatre. L'Acca i l'Ura Acca saben molt bé què passa i per què, evidentment no és el primer cop que es troben en una situació així. La qüestió, llavors, és: què ha passat a les noies anteriors a les que nosaltres coneixem? Pel que diuen, entenc que només hi ha aquestes quatre ara. Potser hi ha un nombre limitat de noies que poden anar als mons onírics a la vegada? Potser és casualitat? Apareixerà alguna senpai que hagi aconseguit salvar la seva estàtua? Quants dubtes. :3 I cada cop em fa més mala espina tot, de veritat que em fa pensar molt en WIXOSS. :suspect: :suspect:

També sembla que han respost a la pregunta que em feia de per què la primera noia ou que surt ja sap de què va la cosa, però la segona no. Si no derrotes a l'enemic final, però les protegeixes tornen a l'ou. No se m'havia acudit això, tot i que trobava estrany que es fes èmfasi a derrotar l'enemic final i després n'hi hagués que no ho feien i no passés res. Ara ja sabem per què, una pregunta menys. :) I seguint amb la batalla d'avui, a l'Ai li donen tantes nates que sembla un pastís, però no sembla que estigui gaire ferida al món real. :scratch: S'ho han saltat? M'estranya que la mare no ho hagi comentat però.

El final m'ha semblat força sobtat. De cop surt corrents de la banyera, va al carrer (vés a saber quan s'ha vestit) i corre cap a l'escola. Potser sóc jo que m'he perdut alguna cosa, però d'on ha sortit aquest rampell? I estava seguríssima que estava a punt de confessar-se al professor a més. :scared: Com és que ara té ganes d'anar a l'escola de cop? I us heu fixat que el rosari no s'ha quedat al món oníric? Pensava que no podien portar coses d'allà al món real. :scratch:


@Minatoni, això del codi és molt interessant! :uki: El meu codi és aquest: *6*5-45*
Shiroyama ha escrit: 16 feb. 2021, 21:17 Llavors, podem dir que un es diu Acca i l'altre Acca invers, però per què els tradueixen com a Acca si s'escriuen en katakana AKA? I tot i ser estar en katakana, i si fa referència al color vermell? 赤 (aka) significa vermell, tindria sentit que un es digui Vermell i l'altre Vermell invers????
Em sembla que té relació amb el color, hi ha més paraules que es llegeixen així. Amb el japonès mai se sap, podria ser fins i tot una paraula inventada amb uns kanjis X per tenir el significat i que es llegeixi així casualment. A veure si ho diuen. :3
Es romanitza com a Acca perquè és la versió oficial que posen a la pàgina web, però no sé per què.
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 47 cops

Nina-chan ha escrit: 17 feb. 2021, 00:49 I us heu fixat que el rosari no s'ha quedat al món oníric? Pensava que no podien portar coses d'allà al món real. :scratch:
Jo em pensava que agafava el rosari per què creu que amb ell podrà veure els morts com la noia de l'ou que el tenia en el món oníric i que la seva intenció es anar a la escola a veure si pot veure a la Koito i preguntar-li perquè es va suicidar. Molt descabellada la teoria?
Avatar de l’usuari
Lluis_Cat
Porco Rosso
Porco Rosso
YELLOW TEAM!
Entrades: 174
Membre des de: 07 set. 2019, 15:19
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 144 cops
Gràcies rebudes: 77 cops

M'he espantat quan li surten la marca dels dits a l'Ai, em pensava que se'ns moria xDD.
Com diu la Nina, sembla que ara estan obviant el tema ferides que al principi hi van donar molta importància...
No tinc gaire cosa més a comentar sobre el món oníric, només que em sorprèn com a tots que el rosari aparegui al món real. (bé, no sé per què li costa creure a l'Ai que la noia no pugui veure fantasmes si l'Ai està experimentant coses sobrenaturals xD)
Els animals també penso que se'ls han tret de la màniga. @manolini em pixo amb el MY LITTLE PET SHOP (a mi m'han semblat tots força horrorosos)
El final em pensava que l'Ai es confessaria al professor, però només li diu que anirà a escola. Tinc ganes de saber com avança això. Entre ell i el professor hi ha un ambient que no m'agrada. En cap moment m'havia pensat que a ella li agradava ell, m'ha xocat. (tot i que potser en veritat no idk) però el professor sí que crec que ha deixat més pistes.

君の声が聞こえたから僕はまだ戦える!

Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 312
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
1
3
0
Gràcies donades: 117 cops
Gràcies rebudes: 130 cops

manolini ha escrit: 17 feb. 2021, 00:47 (5k8(? , seria jo.

Mha semblat ben pobre la manera de desferse dels HATERS. Magrejes un penjoll, et surt un LITTLE PET SHOP horripilant i ale aparcau. Espero que no sigui tan facil i realment aquets animalons horripilants tinguin unes consecuencies nefastes(al ser invocats sempre) o algo.
Little pet shop :lloa:
La veritat és que m'ha semblat un afegit molt innecessari. Eh, i comencem a barrejar molt el món oníric amb el món real, perquè els bitxos aquests existeixen (petitons) al món real. Ja no és només cosa de ferides o forma física, ara tenim monstruets a casa.
manolini ha escrit: 17 feb. 2021, 00:47Com també el perque de les seves armes. Tindrá un significat o simplement era el que tenien a ma quan van aterrar al mon oniric?
Jo crec que és el que tenen a mà, perquè de fet l'Ai ja té molt la mania de fer servir qualsevol cosa abans que el boli multicolor (que si les cintes, que si els penlights).
manolini ha escrit: 17 feb. 2021, 00:47Per cert la AI sha robat el ''rosari'' de la noia esquizofrenica o ja el tenia??? Poden robar coses del mon???
Shiroyama ha escrit: 17 feb. 2021, 11:27Jo em pensava que agafava el rosari per què creu que amb ell podrà veure els morts com la noia de l'ou que el tenia en el món oníric i que la seva intenció es anar a la escola a veure si pot veure a la Koito i preguntar-li perquè es va suicidar. Molt descabellada la teoria?
Em vaig quedar amb cara de wtf Ai això són hacks? Potser al món real no dóna cap mena de poders.
La teoria d'en Shiroyama és bona, però no crec que passi, estaria molt OP, no?
Nina-chan ha escrit: 17 feb. 2021, 00:49I seguint amb la batalla d'avui, a l'Ai li donen tantes nates que sembla un pastís, però no sembla que estigui gaire ferida al món real. :scratch: S'ho han saltat? M'estranya que la mare no ho hagi comentat però.
Una tireta i txic-txac curat:
Text amagat.
Imatge
És l'efecte anime, molta sang per tot arreu però res seriós.

__________________
Res, em sap greu que hagin de tenir mals rollos amb la Momoe pel tema del profe, aquestes xiquetes tenen tacte 0. La Neiru dient-li a l'Ai que té un crush amb el profe és :top: 10/10 best girl. Espero que el fet que l'Ai torni al cole tingui implicacions importants amb l'argument, i no quedi com una cosa secundària.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1513
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
10
15
2
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 897 cops
Gràcies rebudes: 444 cops

Aaaaaaaaa veure... coincidesc amb en @Shiroyama, 100% segur que va a l'institut només per provar el rosari. No crec que funcioni però.

Pareix que la teoria del profe xungo va agafant pes, però compte no sigui una distracció (tot i que tampoc ens han presentat cap altra cosa).

Quant al pet shop, jo els he trobat cucos, però els han fet massa OP. Si haguessin mostrat alguna limitació ho hauria comprat, però en (parèixer) que no en tenen... crec que els sortirà el tir per la culata d'alguna manera.

I no sé, no crec que n'Ai tengui crush pel profe, seria massa típic, no?

... havia pensat un mem però m'ha fuit del cap.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shiroyama
Porco Rosso
Porco Rosso
行きましょう!(•̀ᴗ•́)൬༉
Entrades: 111
Membre des de: 03 oct. 2016, 06:32
0
1
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 31 cops
Gràcies rebudes: 47 cops

Ja he vist el capítol d'avui i nomes puc dir, Rika és la millor. Ja se que casi ningú del fòrum la recolza garire, com a mínim al principi era així però després del capítol d'avui...
Text amagat.
coi que casi ploro i tot quan ha dit que volia veure el seu para entre llàgrimes a soles amb l'Ai. XDDDD
Amb el capítol en sí però m'he perdut una mica en algun moment per què, m'ho sembla o mostren els combats de manera paral·lela mentre també pasen coses en el món real...?

I la Neiru, per mi segueix sent l'altre millor de la serie, la veritat és que el seu pragmatisme a l'hora de parlar m'encanta i l'Ai, doncs per a mi va agafant punts en el meu ranking personal però la Momo no li acabo de veure una personalitat rellevant al grup i a la historia, no ho se...

Text amagat.
PD: Ja que sempre parlo del meu ship entre la Rika i la Neiru... i que sembla que esta de moda això de shipejar (mira que no ho havia fet mai això) doncs diré que avui he acabat pensat que entra la Rika i l'Ai hi ha tema...
Avatar de l’usuari
Nina-chan
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 120
Membre des de: 22 juny 2020, 16:13
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 22 cops
Gràcies rebudes: 75 cops

Capítol vist. Rikaaaa :plorar: Ara em sap greu haver dit que no em queia bé, millora molt si la coneixes.

És el segon cop que veiem a una noia ou intentar influir a les protagonistes perquè se suïcidin i la reacció no gens sorpresa dels Acca em fa sospitar que les possibles noies anteriors a les d'ara o bé van aconseguir salvar l'estàtua o bé es van acabar suïcidant. I tinc la impressió que potser és més comú això darrer que no pas que en surtin victorioses. :scared:
Potser per això els Acca volien que es fessin amigues les noies, perquè fos més probable que no caiguessin en la temptació de suïcidar-se?

M'alegro que a l'Ai li hagi anat bé a l'escola. Li tornaran a fer bullying? La Neiru segueix sent un misteri, tot i que cada vegada en sabem més coses. En comparació, de la Momoe només en sabem que per què es va suïcidar la seva estàtua i ja està. Potser pensen dedicar-li un capítol més endavant, però de moment sembla que sigui molt secundària.

Ja no sé qui shippejar jo. :dolor: Podem fer que sigui una relació polígama i que estiguin les quatre juntes? xD
Respon