Villain to Kill

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Villain to Kill



Imatge


Nom: Villain to kill
Gènere: acció, fantasia, superpoders.
Any: 2021 - actualment
Autor: Fupin (història) i Eunji (il·lustració)
Distribuïdora: Naver Webtoon

Imatge

Sinopsis

Hi ha 2 tipus de persones amb habilitats especials: els malvats, impulsats pels seus desitjos més obscurs, i els psykers, que lluiten per la justícia i persegueixen als malvats.

En Cassian Lee és un poderós psyker amb un cor d’or. Però un dia, mentre visita a un amic a Grècia, pren un camí inesperat. Després d’un seguit de successos desafortunats, en Cassian acaba al cos d’un adolescent coreà… que s’acaba de convertir en malvat!

Podrà el sentit de la justícia del Cassian prevaldre o acabarà convertint-se en un malvat de sang freda?

Imatge

Opinió personal

Sincerament, abans de començar-lo no en donava ni un duro!!!! Me’l vaig començar a llegir que tenia emès crec que 5 capítols en anglès només… i perquè donaven monedes (m’estava desbloquejant el webtoon de sweet home i m’anava com a molt be hahaha). Actualment és un dels millors webtoons que estic seguint i un dels meus preferits, no hi ha capítol que no m’agradi o que no m’enganxi!

El Cassian és una persona que tot i passar-li unes quantes coses (successos desafortunats com diu la sinopsis), aguanta molt be la compostura i s’adapta a la nova vida tan ràpid com pot, i personalment, ningú ho hauria pogut fer tan be! És un protagonista que mai perd la calma, i no falla mai! Sap sempre què ha de fer i com, i no dubta gens d'ell mateix, alguns li podrien dir que és un prepotent, però ell té molt clar quan pot guanyar i quan no, i quan parla mai va de sobrat, és perquè sap que guanyarà.

Hi ha personatges que són molt enigmàtics com, per exemple, un malvat que es diu Driver, que després de 90 capítols i ser un dels personatges principals (dels bons a més) del webtoon, encara no sabem res d’ell!!! És un dels enigmes més grans que hi ha al webtoon actualment (i és un personatge genial).

Una cosa que també m'agrada molt és que hi ha dones i tenen moooolt de poder, al principi no en coneixes gaires, però com més et vas endinsant al món, més dones vas trobant. A més, la part més divertida és que els més poderosos de la mateixa zona que algunes d'elles (per tant, companys i tal) quan alguna està lluitant es preocupen molt... però no perquè puguin perdre, sinó pel mal que poden arribar a fer.

Tan els personatges com les societats/organitzacions estan molt ben treballades. Amb els personatges vas veient molta evolució tan de carácter com de poders, però és una evolució adequada i en cap moment dius: s’han passat 3 pobles (com a Kuroko no basket amb les seves 30mil portes).

Encara que la sinopsis t’ho expliquen amb un enfocament de: els malvats són els més dolents de tot i els psykers són bonissims…, el webtoon té un enfocament força diferent (degut als successos desafortunats)i t’ensenyen que no sempre és així, sinó que més aviat és al revés i que realment hi ha bons i dolents a tot arreu, no perquè siguis psyker seràs bo, i no perquè siguis malvat seràs dolent.

Actualment ja ha començat la segona temporada, i en total porten més de 90 capítols en anglès, 90 dels quals són gratis i en pots llegir 5 més pagant amb monedes. En castellà han acabat ara la primera temporada (73 capítols) i estan esperant (suposo que estan traduïnt i tal) per començar a pujar la segona temporada.

Res, que us la recomano molt perquè és genial (sorry, no soc gaire original amb els adjectius)
Respon