Undead Girl Murder Farce [Temporada estiu 2023]

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM!
Entrades: 889
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 559 cops
Gràcies rebudes: 521 cops

Undead Murder Farce


Imatge
Genere: Detective, Historical, Fantasia.
Episodis: 13
Ve d'un manga: Sí. Horrorós. El anime el redissenya completament i li dona mil voltes i a sobre l'escupeix i el trepitja centenars de vegades. (Més aviat d'una novela)
Estudi: Lapin Track

Sinopsi:


Al segle XIX, en un món habitat per vampirs, gólems, homes llop i altres criatures sobrenaturals, Aya Rindo és una bellesa immortal amb cap però sense cos. Acompanyada per Tsugaru Shinuchi, un caçador de dimonis meitat humà, meitat dimoni, i la seva fidel serventa, Shizuku Hasei, viatja per Europa resolent misteris sobrenaturals mentre busca el cos perdut.

OP i EN:





Imatge

Opinio personal:
Com es que ningú el comenta? M'atreveixo a dir que va ser dels que més vaig gaudir la temporada passada. La quimica entre els personatjes es magnifica i sempre reia quan interactuaven XDDD Son genials. Les trames sempre ens tenien atrapats. Es un anime mes habiat sense pretensions de ser la millor merda que veuras, simplement el poses i gaudeixes. Un anime de chill, vaja. PERO QUIN ANIMASSU DE CHILL!!!!!!!!!!!!!!!!!! Recomanadissim. L'animació es l'hostia. El disseny es l'hostia. TOT ES L'HOSTIA!

Imatge
Imatge
TWITTER: MOSCASINES
STEAM: TOMPCAT
DISCORD ID: MANOLININS
Respon