The Apothecary Diaries

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Estel
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 492
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
2*
4*
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 646 cops
Gràcies rebudes: 323 cops

Kusuriya no Hitorigoto

Imatge

Sinopsi (myanimelist)
Text amagat.
En una cort imperial de l'antiga Xina, ja fa uns mesos que la Mao Mao, una noia de 17 anys, va ser segrestada i obligada a treballar com a criada de baix nivell al palau de l'emperador. Tot i així, aconsegueix conservar el seu esperit curiós i pragmàtic, pensant treballar fins que acabin els seus anys de servitud. Un dia, però, s'adona del fet que els dos infants de l'emperador han caigut greument malalts. La Mao Mao decideix investigar el cas en secret, aprofitant la seva experiència com a farmacèutica criada al barri vermell pobre. Malgrat l'intent de mantenir-se en l'anonimat, aviat crida l'atenció d'en Jinshi, un eunuc molt influent a palau que reconeix el seu talent. La Maomao aviat és conduida la cort interior de l'emperador, on gradualment es fa un nom utilitzant els seus coneixements i la seva personalitat excèntrica per resoldre diversos misteris mèdics.
Resum xulo sense spoilers:Una de les sèries noves que m'ha cridat l'atenció, a part de "My happy marriage", (crec que s'ha comentat al fòrum?), és aquesta que he vist anunciada al canal de crunchyroll.
L'animació i dibuix em semblen súper espectaculars! Es veu que la història està ambientada en la Xina i està força ben feta històricament parlant. No sé què em passa amb la Xina que m'hi topo sovint en les sèries xD

Tindrem una protagonista sense pèls a la llengua, massoquista que s'emociona amb els verins i un eunuc amb pelo pantene (per primer cop a la vida he vist un eunuc husbando a un anime??). El que m'agrada més: gènere de misteri resolent enigmes!
En la review també es diu que es representa amb fidelitat la duresa de l'antiguitat, o sigui que veurem coses fortes :jojo:

Em sembla que la miraré. Què us sembla?
Respon