Summer Time Render

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Avatar de l’usuari
Enciam Sospitos
Sense cara
Sense cara
No soc tan sospitós
Entrades: 9
Membre des de: 26 jul. 2021, 17:24
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 13 cops
Gràcies rebudes: 8 cops

Quina il·lusió veure cares noves a la conversa! :)

M'he quedat un xic endarrerit amb els subtítols però m'hi estic posant de valent per poder tornar-me a posar al dia, que hi ha un munt de coses que em moro de ganes de comentar amb vosaltres dels capítols que encara no he acabat!

Em pensava que arribaria un punt on m'acabaria cansant del tema, que és fàcil que es faci repetitiu. Però no! Gens ni mica, com més la miro més m'agrada. A veure com acaba la cosa!
Avatar de l’usuari
Xail
Porco Rosso
Porco Rosso
( っ'-')っ ~ ᶘ ᵒᴥᵒᶅ
Entrades: 212
Membre des de: 05 feb. 2020, 13:44
3
6
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 269 cops
Gràcies rebudes: 200 cops

Jo ja he vist fins el episodi 15: :pandabibble:

Text amagat.
No m'esperava gens que la nena ombra també viatgi amb ells des de que els ha marcat, quan ho he vist ja veia com impossible que guanyin. Tot i que vista la lluita a l'escola, només puc dir que Ushio puta ama :lloa:

Que el poder per poder ensenyar-li als altres els seus records va super bé en aquests casos, ajuda a fer més creïble la història.
I si a sobre ara al final resulta que pot fer canviar ombres de bàndol, doncs genial! a veure quin es però el pròxim punt de guardat.

@Skuld segurament tens raó, esperar una setmana per capítol és massa temps aquí. De fet jo ara que he acabat el 15 (que és un episodi que no et fa posar el següent només acabar), intentaré fer un paron per poder mirar la resta seguits :x

Gràcies pels subtítols @Enciam Sospitos , tranquil jo almenys esperaré amb paciència els subtítols, encara que no vagis al dia :hug:
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 393
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
6
10
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 36 cops
Gràcies rebudes: 148 cops

Finalment m'he posat al dia i es podria dir que hem tingut un moment de calma abans de la tempesta...

Episodis 18 i 19
Text amagat.
En aquests últims episodis suposo que ja aniran amb tot perquè... com s'han posat les coses! Tot i l'impacte del final de l'episodi 18 em costa creure que realment l'Ushio hagi desaparegut del tot, digueu-me confiada però alguna cosa copia abans de "morir" que servirà a l'últim bucle. No sé si serà l'últim però... ja no en poden quedar gaires.
I per fi tenim més informació d'en Shide, que pot ser moltes coses però la transformació i com s'ha carregat les seves esperances en 5 segons m'ha molat molt XD La impulsivitat en aquest moment no ha estat bona consellera i menys per abaixar la guàrdia, era evident que alguna cosa no anava bé quan realment fa 2 minuts us han dit que n'hi havia 2 d'iguals!!!


Episodi 20
Text amagat.
Buuuffff Si en algun moment tinc l’esperança que l’Ushio torni, amb la Hizuru diria molt que no és el cas; i realment era la millor aliada que podien tenir. Amb una mica de sort potser ens ha deixat al seu germà com a ajuda però ha estat una gran pèrdua... Al principi potser no ho notava tant, però la sensació de desesperació que va deixant cada episodi que passa és molt real :`)
Per altra banda, no tinc cap dubte sobre el fet que en Shide s’estigui aprofitant de la Haine. Esperem que la llavor del dubte els doni alguna oportunitat de vèncer.
Imatge Imatge
Avatar de l’usuari
Skuld
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 393
Membre des de: 08 des. 2015, 23:56
6
10
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 36 cops
Gràcies rebudes: 148 cops

Crec que aquest anime està passant molt desapercebut i la veritat és que m’està semblant força bo, continuo pensant que és molt similar a Higurashi en el fet de començar com a misteri i desenvolupar tota una llegenda al voltant del mateix. Estic contenta d’haver-me decidit a donar-li una oportunitat en el seu moment. Ens falten dos episodis més pel final i la cosa sembla que està arribant al clímax.

Episodi 23
Text amagat.
Tal i com es veia a venir i ja vaig comentar a l’últim post, en Shide s’ha revelat finalment com a «final boss» i s’ha aprofitat de la Hiruko i la Haine de mala manera; no obstant... no negaré que el senyor m’està molant, el look de dolent final li escau com un guant. El que no m’acaba d’agradar és que tot el seu pla sigui destruir el món, espero que com a mínim recolzi el cliché amb un bons arguments. No sé, esperava alguna cosa més elaborada XD
L’animació, ambientació i música d’aquest episodi m’ha encantat, l’atmosfera que crea se t’endú totalment. En algun moment ha semblat que estigués mirant una pel·lícula. També és cert que els últims episodis la cosa ha estat més difícil de seguir perquè ha anat molt ràpid, m’hauria agradat que desenvolupessin una mica més aquesta part de la llegenda de la Hiruko i com s’ha arribat a aquest punt. En fi, resem perquè tot plegat no acabi en desastre.
Imatge Imatge
Respon