Starfield

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Morte-Diem
Porco Rosso
Porco Rosso
♫ Tu Tu Ru ♪
Entrades: 407
Membre des de: 15 oct. 2016, 12:07
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 167 cops
Gràcies rebudes: 246 cops

StarfieldGènere: RPG, Sandbox, ciència ficció
Companyia: Bethesda
Idioma: Anglès i Castellà.
Plataformes: Microsoft Windows, XBOX
Preu: 69,99 €
Data de llançament: 6 de Setembre del 2023


ImatgeCom molts ja sabreu, Starfield és el nou videojoc de Bethesda de ciència ficció (naus, lasers i aliens) que va sortir en early access ahir mateix, dia 1 de setembre. He pogut provar-lo una mica, tinc 10 hores jugades i he de dir que de moment m'agrada molt.
En un primer cop d'ull recorda molt al fallout 4, en interficie d'usuari i motor de videojoc. A mi el fallout 4 és un joc que no em va cridar massa l'atenció en el seu moment, el trobava buit de contingut. Però he de dir que en el cas de l'Starfield és tot el contrati, la sensació que em dona és que és un joc amb tant o més contingut que el propi Skyrim. La sensació d'arribar a una ciutat random i veure que tots els NPCs et donen misions i que tots tenen la seva història és una sensació que no tenia desde l'Skyrim.
Com he dit abans, porto 10 hores en el joc i em dona l'impresió que encara no he sortit del tutorial. Fa tota la pinta de ser un joc de 100 hores de contingut, com a minim. i a mi m'encanta. Què us sembla a vosaltres?

requisits mínims:

Imatge
Respon