Sound of Freedom (pel·lícula)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Sound of Freedom



Imatge

Fitxa
Dirigit per: Alejandro Monteverde
Escrit per: Rod Barr, Alejandro Monteverde
Produït per: Eduardo Verástegui
Protagonitzada: Jim Caviezel, Mira Sorvino, Bill Camp
Cinematografia: Gorka Gómez, Andreu Aec
Editat per: Brian Scofield
Música de: Javier Navarrete
Empresa productora: Santa Fe Films
Distribuït per: Angel Studios
Data d'estrena: 4 de juliol de 2023
Durada: 131 minuts
País: Estats Units

Recomanada? Absolutament!

Sinopsi
Narra la història de Tim Ballard, un exagent de Seguretat Nacional dels Estats Units que va deixar la seva feina per dedicar la seva vida (submergint-se en el submón del tràfic sexual de menors a Llatinoamèrica), per intentar salvar les vides de centenars de nens.




Opinió
Us recomano aquesta pel·lícula al 100%. Està basat en la història real de Tim Ballard, un policia americà que va fundar un grup que lluita contra les xarxes de tràfic d'infants. La pel·lícula parla de la història real d'un nen a qui va salvar, a partir del qual va començar a salvar nens (perquè fins llavors arrestava pederastes però no podia salvar els nens perquè molts es trobaven fora dels estats units i fora de la jurisdicció de la policia americana). El nen li demana que salvi a la seva germana, que li va deixar un penjoll al seu germà que tenia una cita bíblica (de la carta de Sant Pau a Timoteu), i justament Timoteu és com es diu en Tim Ballard (entenent que això és com una senyal divina).


Realment AL·LUCINO amb la QUANTITAT de crítiques súper negatives de la pel·lícula. Cap ni una és justa: primer diuen que si recolza a teories conspiratives que parlen d'un govern a les ombres (cosa que a la peli NO surt en cap moment ni es menciona), i ara també descobreixo que acusen al Tim de delictes també. L'únic que puc dir és que la pel·lícula tracta d'una realitat horrible, a més, feta de manera bona, perquè no surten escenes explícites de mal gust, i que tot està basat en fets reals (es mostren els vídeos i fotos dels fets reals al final de la pel·lícula). He flipat molt quan he vist que els actors que feien de pederastes, eren clavats als pederastes reals, i que totes les escenes fetes són clavades als enregistraments dels fets, i fins i tot els llocs on passava. Aquesta pel·lícula fa una feina excel·lent per conscienciar d'aquesta realitat, i que fins i tot es pot disfrutar com a pel·lícula d'acció, de lo ben feta que està (es veu tot el desmantellament d'una xarxa i es viu el perill). Coneixia la història d'en Tim Ballard, però no la d'en Vampiro, i ha sigut un personatge molt guai que l'ajuda molt per inflitrar-se entre els traficants. Jo realment us recomano que la veieu, no us en penedireu.

A més, la pel·lícula es va fer fa 5 anys i han tingut problemes per tot arreu per tal de no estrenar-la. Una persecució absoluta per una pel·lícula feta per una bona causa. Per mi, digueu-me conspiranoica, però crec que hi ha interessos ocultos de difamar la pel·lícula per tapar aquesta realitat. La fe també és un tema present, però no és gens moralista, només hi ha un parell mencions, i és perquè també, en la vida real, en Tim Ballard i d'altres són gent de fe.

Jo penso que és una d'aquelles pel·lícules que són un "must watch". Una pel·lícula amb una temàtica molt important feta d'una manera molt excel·lent. També m'agrada que la pel·lícula té un to una mica esperançador, almenys per mi.

Us adjunto uns vídeos amb les persones reals en qui estan inspirades.



Un vídeo molt interessant sobre què és real a la peli i què no:


Vídeo amb spoilers al comentari amb spoilers! (Vídeo amb la gravació real de l'operació de la illa)

Ara, comentari amb spoilers:
Text amagat.
Els moments que més m'han fet patir han sigut a l'inici, veure com els hi feien sessions de fotos, i veure el pare com obre les portes desesperat perquè no troba els fills, i els nens quan estan tancats i criden auxili al port. També, la part en què el Vampiro diu que, sense saber-ho va tenir relacions amb una menor. És súper fort, igual que el fet que s'hagin de fer passar per pederastes, que per cert, els actors fan un paper EXCEL·LENT, realment semblen dolents de debò. El Vampiro, el meu personatge preferit.

La part més emocionant ha sigut la del rescat de la nena, tot el muntatge de la illa, i LO QUE HE PATIT pel pobre nen negre, que em pensava que li farien algo abans que arribés el vaixell amb la resta de nens.



En fi, si us plau, no feu ni cas de l'allau de crítiques que té la pel·lícula i doneu-li una oportunitat. :crispetes:
Respon