Shingeki no Kyojin, Tercera Temporada

Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ 柔道
Repte d'anime 2020
Categoria Or
3 / 32
Entrades: 325
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
Gràcies donades: 109 cops
Gràcies rebudes: 126 cops
Sexe: Home

04 jul. 2019, 21:13

Sí, no dic que no sigui important, però que acaba sent més una confirmació d'una cosa que l'Eren ja sap. És a dir no hi acaba d'haver sorpresa per a l'espectador. A això em refereixo.

Sobre l'Erwin, el seu objectiu era precisament saber la veritat que expliquen els llibres. I Justament després que ell mori, aquesta motivació personal ja no valdria. Tot i que bé, l'Armin també és semblant amb la troballa del mar, però al menys té elements que al futur el poden fer molt més interessant que l'Erwin.
Imatge

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2020
Categoria Or
15 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
3 / 12
Entrades: 1214
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 718 cops
Gràcies rebudes: 319 cops
Sexe: Home

13 gen. 2020, 22:00

Bé, he vist la primera part de la tercera temporada.

Ara pareix que s'ha tornat tot una lluita interna entre la policia militar (interior) i la legió. A moments m'ha sobrat, però a moments (quan es planeja i es realitza el cop d'estat) m'ha agradat. Però no he pogut evitar pensar que sobra un poc en un anime de titans, que es barallin entre ells.

La revelació del tità fundador m'ha deixat un poc de pedra. Que en Grisha Yeager fos un tità, es mengés el tità fundador i fes que n'Eren se'l mengés per obtenir els seus poders, encara més. Per què fa que se'l mengi? Feia falta palmar-la?

I res, llavors tenim la lluita contra en tità-Rod Reiss, que sí, que val. N'Historia aconsegueix una bona història per guanyar-se els cors de la gent i ja ta.

Quant al passat d'en Levi i en Kenny, m'ha agradat. És una història... atípica, diria, no? Ara veurem què fan amb la xeringa, supòs que tocarà fer-se amb tots els pokémon poders de tità. Per acabar, m'ha parescut curiós que també l'instructor dels reclutes estés involucrat a la història.

En definitiva, seguim com a la temporada passada, un drama constant, tota l'estona palmant la gent, ja sigui perquè els maten els titans (tot i que a aquesta temporada no gaire), perquè els maten altres humans o perquè s'han de menjar entre ells per passar-se els poders (voluntàriament o no). Sí, és una sèrie un poc dura.

I acaba que pareix que entrarem a la fi al punyetero soterrani. Diria que no puc aguantar-me les ganes de seguir-ho mirant, i ho puc dir, perquè no ho he fet xD -- ja comentaré la segona meitat un altre dia :roll:
Imatge
Text amagat.

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Repte d'anime 2020
Categoria Or
15 / 32
Repte d'anime 2020
Anime de temporada
3 / 12
Entrades: 1214
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
Gràcies donades: 718 cops
Gràcies rebudes: 319 cops
Sexe: Home

14 gen. 2020, 23:34

M'ha durat molt poc això...

Així com la primera meitat havia estat tot polític, ara hem tornat a la lluita contra els titans (a la fi!)

Tota aquesta temporada tracta només la batalla a Shiganshina. Una altra vegada només passa una sola cosa... bé, ja està bé.

La veritat és que el joc d'estrategues m'ha agradat relativament, i veure que han desenvolupat noves armes per carregar-se els titans poderosos (les llances aquelles) m'agrada. Molt bé, Hange! :)

És interessant veure el flashback on en Marco sent en Reiner i en Berthold conspirar contra els humans, i per això mor. Són caps que havien quedat més o manco lliures que es van tancant, i m'agrada.

He de dir que no m'agrada el comandant Erwin. Tot i tenir de veu en Daisuke Ono (no, no ho he reconegut jo tot sol), no m'ha acabat d'inspirar confiança. La veritat és que tant la seva història com la seva motivació, però, m'han agradat i potser m'han fet agafar-li cert apreci. Al final, la seva estratègia suïcida funciona.

He trobat que s'han passat un poquet massa amb el dilema d'amb qui fer servir la xeringa. Crec que és bastant clar que la colla d'amics té una plot armor digna d'estudi, i n'Erwin ja estava tot preparat per palmar-la.

Finalment, el soterrani pareix un poc decebedor, però encara no ens han mostrat què hi diu als llibres (tot i que supòs que contenen el que ens mostren a través dels flashbacks). El que veiem a través dels records de n'Eren, però, ho peta bastant. La veritat sigui dita: crec que s'estan marcant un LOST i si fan comptes començar a acabar la història, ampliar el món d'aquesta manera... és un poc atrevit. Ja veurem com va. De totes maneres, ja sabem l'origen de Paradís i qui està darrere l'atac dels titans del començament de la sèrie. La traïció d'en Zeke, el fill d'en Grisha, així com tota la seva història m'ha parescut bastant dramàtica.

Au idò, ja estic preparat per quan surti la darrera temporada. Creieu que també la dividiran? O la faran tota seguida?
Imatge
Text amagat.

Respon