Rol per Sant Jordi 2023

Respon
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

Hola.

A banda d'alguna altra activitat, havíem pensat repetir la història per Sant Jordi que vam fer l'any passat però, potser, fer-hi algun canvi. En aquesta línia, hem pensat en el "rol" que se solia fer aquí fa anys.

Per tant, la idea és fer una activitat de durada relativament curta (potser d'un mes) i que serveixi de prova pilot.

A partir d'aquesta idea d'exemple (no serà aquesta, però així ens podem fer una idea): "som un grup de viatgers que ha de destruir un anell, ens trobarem alguns enemics pel camí". Algunes idees o opcions:

1. Repetir talment la idea de l'any passat (missatges d'unes 20 paraules), on tots actuem en nom de tots els personatges.
2. En comptes de limitar per paraules, fer que cadascú de nosaltres prengui el rol d'un personatge de la història i només actuem amb aquest personatge. Aquí faria falta que alguns actuem en el costat dels "bons" però alguns en el costat dels "dolents". Com l'any passat, però, si algú diu "li clavo l'espasa al cor a en Fulanito", doncs... ja està fet. Evidentment, coses molt boges o trolejades serien moderades.
3. Com l'anterior, però per prendre algunes decisions haurem de tirar daus (potser al xat) per saber com van les coses.
4. Com l'anterior, però aquestes decisions les controla un "Master" com als jocs de rol tradicionals. Això implicaria pautar durant quant de temps els "jugadors" poden fer accions i a partir de quin moment el "Master" recull aquestes accions i diu què ha passat, potser a les 22.30 h cada vespre.

O potser hi ha alguna altra modalitat, i segur que hi ha més coses a pensar.

Vos fa ganes? Què en pensau? Què voldríeu fer?

Salut i força al Canute!
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Jo en lloc de rols, prefereixo que cadascú s'ho inventi des d'on ha quedat, perquè així és més imprevist i més graciós, com l'any passat. Ara, sí que posaria una data límit, tipus: començar una setmana abans del dia de Sant Jordi, i que al dia de Sant Jordi es tanqui la història i que fins i tot comentem com ha quedat pel xat. La veritat és que em va agradar molt tal qual va quedar l'any passat :riu:
Avatar de l’usuari
taka
Porco Rosso
Porco Rosso
Nya!
Entrades: 148
Membre des de: 15 gen. 2021, 23:43
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 132 cops
Gràcies rebudes: 60 cops

Jo per tal i com estan les coses, tot i que podria ser xulo fer una història estil rol, crec que si ens cenyim al que es va fer l'any passat és el millor
Respon