[Rol] Destiny

Respon
Avatar de l’usuari
Taiga
Porco Rosso
Porco Rosso
Crazy rainbow star
Entrades: 123
Membre des de: 31 oct. 2016, 10:58
0
1
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 52 cops
Gràcies rebudes: 41 cops

Imatge

-Taiga! Taiga desperta! la Destiny necessita ajuda!
-Deixa’m dormir 5 minuts més Vivi -vaig murmurar mentre em girava dins el llit donant l’esquena a la fada.
-Taiga deixa de fer el tonto, és un tema seriós

Aquesta fada a vegades podia amb mi. Així que amb els ulls entreoberts em vaig assentar al llit, disposada a posar-me de peu.

Ja portava uns dies a la divisió. Tots m’havien ajudat molt a situar-me i a integrar-me, incloent el senyor capità rondinaire. Tot i que podia tenir mal caràcter feia molt bé la seva feina com a metge de la ciutat, per això tenia el respecte de tothom, tan dels més petits com dels més grans. En Khrimson era el més seriós i responsable, això estava clar, tot i que podia arribar a fer alguna broma bastant estanya. En Taki i la Mitsuha sempre s’estaven fent bromes i molestant-se entre ells, tenien una relació de amor-odi curiosa.

-Afanya’t Taiga, no tenim temps per perdre - la Viviana semblava molt nerviosa, com si li anès la vida a ajudar a la tal Destiny.

Em vaig vestir el més ràpid que em va ser possible i vaig seguir a la Viviana fins al jardí de la divisió. Per ser tan petita la Viviana podia tenir molta energia quan volia. Al jardí hi havia un drac jove amb el que semblava una ala trencada.

-Agrrrr -plorava la criatura estirada al terra, capcota
-S’ha trencat l’ala quan s’ha despistat i ha xocat contra la torre central de la divisió mentre volava -em va explicar la Viviana
-I tu com saps això?
-Perquè m’ho acaba d’explicar ella. Sóc capaç de parlar amb animals. Però ara no hi ha temps per explicacions, hem de fer alguna cosa.

Per uns segons vaig tenir la ment en blanc, estava bloquejada i no sabia què fer. Jo sabia com curar persones, no com curar éssers mitològics, així que vaig intentar raonar: com ho faria si enlloc de l’ala d’un drac fos al braç d’una persona? Al cap i a la fi eren òrgans homòlegs. Per a què l’ós es soldés li havia de impedir el moviment a la drac, però com? Llavors vaig enrecordar: al magatzem hi havia una vara de fusta, si aconseguia unir l’ala a la vara la resta seria qüestió de temps. Així que vaig marxar corrents a per la vara i els embenatges més amples que vaig ser capaç de trobar.

Quan vaig tornar li vaig donar instruccions a la meva petita amiga.
-Vivi, necessito que m’ajudis. Agafa aquestes benes i dona voltes al voltant de l’ala.
Sense queixar-se ni contestar va fer el que li vaig dir. Va agafar els embenatges i va començar a volar al voltant de l’ala de la drac mentre jo aguantava la vara. Treballant en equip va ser més fàcil. Esperava que funcionés, perquè no tenia un pla B. :riu:

Tot seguit vaig anar a buscar uns calmants al quiròfan per injectar-los a la drac. Minuts després semblava que ja no li feia mal i ens va agrair la feina a la Viviana i a mi.

Amb tot l’enrenou se’m havia oblidat esmorçar, i m’apostava a que la nostra nova amiga també tenia gana. Així que em vaig dirigir a la cuina en busca de alguna cosa de carn per la Destiny i alguna altra cosa per mi. Quin cap el meu!


Imatge
Imatge
Respon