Ring Fit Adventure

Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1278
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 142 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Ring Fit Adventure


Imatge


Fitxa tècnica


Any: 2019
Gènere: Aventura, Fitness, Exercici, Rol
Desenvolupador: Nintendo
Plataforma: Nintendo Switch

Sinopsi

Text amagat.
El Mode Aventura de Ring Fit Adventure es desenvolupa en un món vibrant i colorit en el qual es barreja l'aventura amb el fitness. Per recórrer els més de 20 mons diferents, els jugadors corren sense moure de lloc, utilitzant l'accessori Ring-Con per realitzar accions dins el joc, com, per exemple, saltar, surar en l'aire o remar amb una bassa per un riu. Al llarg de camí, apareixeran diferents enemics(monstres) disposats a plantar batalla. Els jugadors poden atacar i defensar-se gràcies a més de 40 habilitats diferents, que consisteixen en exercicis dividits en les categories braços, abdominals, cames i ioga. El joc ofereix indicacions als jugadors (L'intructor Tipp) sobre com executar correctament els exercicis.

Si, a més, es realitzen de forma correcta, infligiran més mal als enemics. Cada acció que el jugador realitzi en el joc proporcionarà experiència per al seu personatge:
A el pujar de nivell, milloraran les seves estadístiques i podrà desbloquejar noves habilitats per a usar en combat.

El Mode Aventura està dissenyat com una manera natural de motivar els usuaris perquè segueixin jugant i exercitant-se de manera regular, progressant en el joc mentre alhora milloren el seu nivell de fitness a la realitat.


Imatge

Opinió personal

El vaig agafar rebaixat al Black Friday i estic contentisim amb la compra la veritat. Es divertit, es adictiu i alhora saludable!

Molt recomanable per a aquells com jo que no acostumem a trepitjar un gym. Nomes dire aixo, mireu el Trailer!

Tràiler

Imatge
Respon