Psychopath Diary

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Meina
Totoro
Totoro
Dereshishishishishi!
Entrades: 1098
Membre des de: 03 ago. 2015, 16:35
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 313 cops
Gràcies rebudes: 482 cops

Avui he demanat pel xat que em diguessin gèneres pel drama d'avui, i les propostes han estat:

Taka: 100% comèdia sense la part romàntica
Cosa: policíaca

I doncs comèdia 100% ho és, part romàntica no recordo si n'hi ha... I policíaca crec que no ho és del tot però la podem colar, perquè al final tracta d'un assassí i uns policies que l'estan buscant.

Psychopath Diary

Imatge

Any: 2019
Genere: Suspens, Misteri, Comèdia, Crim
Nombre de capitols: 16
Duració: 1 hora i 20 minuts cada capítol

Sinopsi: En Yook Dong Shik és un treballador d'oficina de 34 anys que és feble i tímid i del qual tothom s'aprofita. Després d'un incident, en el qual perd la feina i la seva família li dóna l'esquena, decideix suïcidar-se. Mentre ho fa, es troba inesperadament amb una escena d'assassinat, però al moment de fugir té un accident. Es desperta amb amnèsia, amb el diari d'un psicòpata en el seu poder i sense cap pista sobre la seva vida. Tot això el porta a creure que és un psicòpata assassí en sèrie.

La Shim Bo Kyung, és una agent de policia del barri de 30 anys, ella està investigant un presumpte homicidi en sèrie. Després de trobar-se uns quants cops amb en Dong Shik, ella creu que és un home extremadament amable. Tanmateix, després de massa coincidències, comença a sospitar que en Dong Shik podria estar més implicat en el cas del que pensava.

En Seo In Woo, un home de 36 anys, és un psicòpata fred i meticulós. El dia del seu setè crim, les coses van malament i perd el seu diari on escriu tota la seva vida quotidiana i una descripció detallada dels seus assassinats.

----------------------------------------------------

Opinió personal: Poc recordo d'aquesta sèrie, a part que vaig riure molt i més veient com el prota es creia supermalvat i psicòpata i en realitat era una massa de pa.
Imatge
Respon