[Proposta pel rol] La història fins ara

Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2198
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 267 cops
Gràcies rebudes: 785 cops

Imatge


Benvinguts a una nova proposta del rol!

Amb molts de vosaltres he anat parlant sobre el rol i, en moltes ocasions m’heu confessat que el que més peresa us fa a l’hora d’escriure és controlar la història dels altres, haver de recordar tots els detalls de la història dels altres personatges per poder interactuar amb ells i, en ocasions, entrar dins un món que no heu creat vosaltres. Doncs avui us porto una possible solució!

Us proposo que cada usuari del rol faci un post emplenant una fitxa amb la seva història fins el moment, contestant un únic fil (tots al mateix, no pots solts) i que, a aquest post que cada usuari podrà anar editant a mesura que la seva història canviï, i al qual hi haurà de sortir la informació següent:

----

Proposta de fitxa d’evolució de la històriaHistòria del personatge
-Enllaç a la fitxa del personatge: (perquè allà hi hi informació sobre el personatge en si que no cal repetir aquí, si a algú li interessa el nostre personatge, pot tenir l’enllaç a mà.)
-Llistat de tots els rols fets fins el moment en ordre cronològic i amb l’enllaç, per facilitar si algú es vol llegir un rol en concret. Si voleu, podeu assenyalar els més importants per al vostre personatge.
-Resum de la història fins el moment:
-Personatges propis que s’utilitzen (esmentant la part física i psicològica, un poc del seu passat si és important)
-Relacions del teu personatge amb la resta de personatges propis:

Estructura de la divisió
-Com és la teva divisió (descripció de les instal·lacions, on està, com s’hi viu...)
-Què fa la teva divisió i de què s’encarrega el teu personatge exactament.
-Quins són els alts càrrecs de la teva divisió i qui són els superiors i subordinats.
-Té la teva divisió algun símbol, costums, passat, tradicions… que sigui important?
-Tenen els membres de la teva divisió algun uniforme o característica física que els diferencia de la resta de divisions?

Bàndol enemic
-Té el teu personatge algun enemic de l’altre bàndol? Com és?
-Quina és la història amb aquests personatges enemics? T’hi has enfrontat en combat? Hi has col·laborat?

Hi haurà de constar la data de la darrera actualització.

----

Aquesta és la meva proposta! Entre tots la podem anar ampliant si se us ocorre alguna cosa més, que jo m’he basat en fer-la en la meva pròpia experiència al rol i potser vosaltres heu tractat aspectes que jo m’he oblidat.

Com veieu, l’objectiu és que entre la fitxa de personatge que us introdueix a vosaltres al rol i la fitxa de la història, ja no calgui fer l’esforç de rellegir els rols a cada moment per interactuar amb algú i per tenir nosaltres també els detalls clars de la nostra història.

Què fem ara?

Teniu uns quants dies per fer aportacions i millorar aquesta plantilla si hi escau. Aleshores, el diumenge es penjarà la plantilla definitiva i simplement l’haureu d’emplenar.

Aquesta plantilla s’haurà de contestar com a resposta a un post (tots com a resposta al mateix post) i serà compromís de cada usuari actualitzar la seva pròpia fitxa a mesura que la vostra història es desenvolupi als rols. Quan acabeu un rol, haureu d’anar al vostre post i actualitzar-lo.

No dubteu en fer aportacions! :uki:
Respon