Piano no Mori

Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administrador
Administrador
Enchilada cosmopolita
Entrades: 2180
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 264 cops
Gràcies rebudes: 757 cops

Imatge


Piano no MoriTítol original: Piano no Mori (El piano del bosc)
Gènere: Seinen, musical, slice of life
Any: 2018
Plataforma: Netflix
Capítols: 12


Argument

Ichinose Kai és un noi que ha crescut en un ambient pobre a un barri de mala mort perquè sa mare es dedica a la prostitució. Però tot i això, el Kai ha crescut content perquè al bosc que dona a la finestra de casa seva hi ha un fantàstic piano de cua que només ell té el poder de tocar. La vida del Kai canvia dràsticament quan el Shuhei Amamiya, un noi que aspira a ser pianista professional, arriba a la seva escola.

A partir d’aquí tant el Kai com el Shuhei van creixent, amb una vida marcada per la seva amistat, rivalitat i també pel piano, que per a ells ho és tot.

Opinió personal

He de dir-vos que m’ha encantat, però que sóc conscient que és un anime que no pot agradar a tothom. A mi la música clàssica m’agrada i toco el piano d’aquella manera -malament-, així que a mi personalment ja d’entrada em cridava l’atenció. A més, els slice of life em solen agradar molt, així que si aquest gènere us atreu per ventura l’anime també us agradarà.

L’anime ens presenta bàsicament dos personatges i com van creixent, els dos conjuntament amb el piano i la música que és el fil conductor de la història. L’argument ens presenta la lluita del treball dur contra el talent innat. Mentre que l’Amamiya ha hagut de fer sempre moltíssima feina per arribar on és, el Kai té un talent natural per tocar les melodies només havent-les sentit una vegada. La inseguretat, la gelosia, el fet de passar-ho bé tocant el piano per a un mateix o les estrictes competicions professionals…

Tots aquests temes venen de la mà dels dos personatges: un amb molts recursos i un altre que no en té cap ni un, però al cap i a la fi, el mateix món: el de la música clàssica. Si us agrada veure com els personatges creixen, maduren i es van fent grans i superen les seves inseguretats, aquest anime segurament us agradarà. Per part meva, m’hauria agradat potser que se centressin un poc més en els sentiments del Kai, que potser el tracten un poc menys que a l’Amamiya, tot i ser el protagonista.

Si no us acaba de fer la música clàssica, probablement us serà avorrit, perquè gran part de l’anime són els personatges tocant el piano (en un odiós 3d que no vull comentar…). És a dir, la primera part de l'anime si que va més de com els personatges evolucionen, però la segona part és quasi tota l'estona concursos de piano i clar, si això vos avorreix, potser l'anime no us acabarà de fer el pes.

Si la música us apassiona, doneu-li l’oportunitat, d'aquí a res hauria de sortir la segona temporada!!
Respon