Pel·lícules Ghibli: El noi i la garsa

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
Atir dels Senders
Porco Rosso
Porco Rosso
Tadaima!
Entrades: 335
Membre des de: 12 set. 2018, 16:02
0
1
Gràcies donades: 299 cops
Gràcies rebudes: 303 cops

Kimitachi wa Dou Ikiru ka


Imatge
La mort arriba al seu final i la vida troba un nou començament.


Hayao Miyazaki, deu anys després de presentar seu últim llargmetratge titulat Kaze Tachinu (El vent s'aixeca) i anunciar la seva retirada, torna amb una nova pel·lícula sota el segell de l'Estudi Ghibli anomenada Kimitachi wa Dou Ikiru ka (El noi i la garsa). Estrenada el passat 14 de juliol als cinemes nipons, arriba a Europa el 22 de setembre a Espanya a través del festival de Sant Sebastià.

Fins ara està sent una pel·lícula força envoltada de misteri ja que es va estrenar sense haver-se promocionat amb imatges o tràilers, tan sols amb un pòster de promoció. Tot i això fins ara ha tingut molt i molt bona rebuda a taquilla. Fa poc, de la mà de GKIDS Films, distribuidora nordamericana, ens ha arribat un tràiler que us deixo aquí per si voleu fer-vos una idea del nou de llargmetratge del mestre Miyazaki.


La història està basada en una novel·la de Genzaburô Yoshino de 1937 anomenada Kimitachi wa dō ikiru ka (Com vius?). Explica la vida de Mahito, un noi que acaba de perdre a la seva mare i s'afronta a un canvi vital amb el recolzament del seu oncle i amics. Miyazaki envolta aquesta premisa amb el seu univers fantàstic, començant amb la presència d'una garsa reial (bernat pescaire pels amics) que el conduirà a través de la realitat i la fantasia, els vius i els morts, per emprendre el seu viatge de l'heroi.


He llegit que arribarà als cinemes d'aquí el 27 d'octubre. Personalment tinc moltíssimes ganes de veure-la i m'agradaria moltíssim que acabi arribant amb el doblatge en català. En sabíeu algo de l'existència d'aquesta pel·lícula? La veureu?
Imatge
No hi ha cap miracle ni cavaller amb una armadura brillant que vingui a rescatar tothom dels seus problemes.
La vida pot ser cruel, però no sense esperança.
Cal fer-hi front i seguir endevant.
Avatar de l’usuari
Puransu
Sense cara
Sense cara
Tadaima!
Entrades: 5
Membre des de: 13 març 2023, 16:21
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 5 cops
Gràcies rebudes: 2 cops

Bon dia @Atir dels Senders!

Ahir vaig anar al cine a veure aquesta pel·lícula i va ser molt maca, em recorda molt del Viatge de Chihiro, el Castell ambulant, i la Princesa Mononoke. S'ho han currat molt bé l'animació amb els efectes, misteris, sons, sobretot la màgia m'encanta. I per descomptat el tornaria a veure repetidament, en tinc moltes i moltíssimes ganes veure-la amb el doblatge en català! :ilu: :ilu:
Respon