Panellets per Tots Sants!

Respon
Avatar de l’usuari
Estel
Calcifer
Calcifer
Tadaima!
Entrades: 524
Membre des de: 28 set. 2020, 23:03
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 705 cops
Gràcies rebudes: 347 cops

Hola! Aquí teniu una recepta de panellets perquè passeu una bona revetlla de Tots Sants :pandahatscarf: 🌰🍠🍾


Panellets

De pinyons i d'ametlla:

-500g de farina d'ametlla marcona
-350g de sucre
-350g de pinyons
-350g d'ametlla esmicolada
-6 ous
-1 llimona

Preparació:
1)Blanquegem 3 ous amb 350g de sucre.
2)En un altre bol ratllem la pell d'1 llimona i la barregem amb 500g de farina d'ametlla marcona.
3)De mica en mica anem incorporant la barreja de farina i llimona, amb els ous blanquejats fins que quedi tot ben integrat. En formem una bola, la tapem amb un drap de cotó i la deixem que reposti durant 24h (nosaltres l'hem deixat reposar dins la nevera).
4)Dividim la bola en dues parts i les allarguem fins a fer-ne dues barres. Tallem cada barra en proporcions de panellet, i fem la forma de panellet que vulguem.
5)Batem 3 rovells en un bol, amb un rajolí d'aigua; serà la nostra pega perquè els pinyons o les ametlles se'ns hi enganxin. Banyem cada panellet amb la nostra pega i els deixem reposar uns minuts damunt d'una reixeta perquè la barreja faci efecte.
6)Enganxem pinyons a la meitat dels panellets. A l'altra meitat, hi enganxem ametlles esmicolades (han de ser crues).
7)Enfornem els panellets a 200° durant 7 minuts.


*Si volem fer panellets de coco o de xocolata haurem de separar la bola abans de deixar-la reposar i barrejar la mescla amb coco ratllat o amb xocolata fosa de manera que la massa ja contingui el coco o la xocolata.
*Si els volem fer de codony només caldrà posar un dau de codony a dins de la porció tallada per fer cada panellet (un cop ja hagi reposat la massa).


Imatge

Tan macos com bons! Experiència 100% recomanada :panxa:
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

A veure, jo en volia fer però després vaig veure el preu dels pinyons i vaig tornar a casa i em vaig ficar al llit a plorar. Per què són tan cars? Els porta algú de contraban dins l'anus o què? És a dir, si fos el cas, no haurien d'anar tan cars perquè dins l'anus segur que hi caben molts, de pinyons. Si em diguessis una pinya diria, mira, d'acord, posa-la pels niguls, estafeu-me tot el que vulgueu però collons, són putos pinyons.

De veres, per què són tan cars? Que plantin més arbres dels pinyons i així abaixarà el preu, és que la gent no pensa? Poseu un arbre dels pinyons a la vostra vida, així l'any que ve podreu fer panellets sense hipotecar-vos per comprar 350 grams de pinyons.

Imatge
Respon