Our Flag Means Death

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 253
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
1
3
Pronom: Altres
Gràcies donades: 181 cops
Gràcies rebudes: 184 cops

Our Flag Means Death

Nuestra bandera significa muerte


Imatge

Any: 2022
Gènere: Comèdia, històric, aventura, drama
Temporades: 1 (de moment?)
Número d'episodis: 10
Duració: 26-36 minuts
Doblatge al català: No


Sinopsi: 1717. L'aristòcrata Stede Bonnet decideix abandonar la seva vida per convertir-se en un pirata. Però les coses no van com ell esperava...


Opinió personal: Doncs de moment només he vist un episodi i mig. (I tinc intenció de devorar-la tota). Si aquestes últimes setmanes no heu estat vivint sota una pedra, ja us haureu enterat que existeix una sèrie que té a tothom que no caga. Dibuixos, fanfics, conspiracions i divagacions... Aquesta sèrie d'HBO ha vingut trepitjant fort i ha captivat el cor de molta gent, i jo vinc aquí a fer una investigació exhaustiva del tema (i esbrinar si hi ha queerbaiting o el tema és real).

Pel que he vist, de moment és una "típica" comèdia, però alhora és molt bonica. O sigui em fa la impressió que està fet des d'un altre prisma, no fa olor de ranci conservador, bàsicament. El protagonista, l'Stede Bonnet, és jo. Inútil en el mar, sense equilibri, sense capacitat per entendre el context i la situació, sense porte ni serietat ni dissimul. I la seva tripulació també poca broma, hi ha cada individu que tela.
Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 253
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
1
3
Pronom: Altres
Gràcies donades: 181 cops
Gràcies rebudes: 184 cops

Doncs ja me l'he acabat. En realitat la vaig acabar dissabte per la tarda, o sigui menys dun dia vaig trigar a devorar-la (i perquè entremig vaig dormir i vaig fer altres coses).

M'ha encantat. Ha passat el que em van prometre. Però ara que l'he tastat... no és suficient. En vull més. Més! Necessito una segona temporada, i que hi hagi salseo, i representació, i bona perspectiva. Buf és que moro d'amor.

La veritat és que en tota la sèrie no podia deixar de pensar en aquest vídeo del Puto Mikel i com deia que als vaixells pirates normalment hi havia gent que estava en desacord o no encaixava en la societat del moment. I en aquesta sèrie així és, tenen cura de mostrar les particularitats de cadascú, com tots són "dissidents" d'una o altra manera i no fa la impressió que hagin sigut escrits de qualsevol manera per omplir espai de "ui omplim quota de diversitat i aquestes persones estàn aquí per això" i sense respecte i burlant-se'n, sinó que m'ha transmès que han sigut escrits amb coneixement i amb respecte, i "desde dins i cap amunt", com se sol dir. Tenint en compte que és una comèdia i tots els personatges són inútils perquè han de fer gràcia, és clar.

Respon