Origen

Regles del fòrum
Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.
Respon
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1278
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
1
3
0
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 142 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

Origen


Imatge


Dades:
  • Autor: Dan Brown
  • Any de publicació: 2017
  • Genere literari: novela
  • Genere: Misteri, historic, simboligia, ficcio
  • Editorial: Planeta/Columna
  • Numero de pagines: 640
Sinopsis:
Text amagat.
Robert Langdon, professor de simbologia i iconografia religiosa de la universitat de Harvard, va al Museu Guggenheim Bilbao per assistir a un transcendental anunci que «canviarà la faç de la ciència per sempre». L'amfitrió de la vetllada és Edmond Kirsch, un jove multimilionari de qui els visionaris invents tecnològics i audaçes prediccions l'han convertit en una figura de renom mundial. Kirsch, un dels alumnes més brillants de Langdon anys enrere, es disposa a revelar un extraordinari descobriment que donarà resposta a les dues preguntes que han obsessionat a la humanitat des del principi dels temps.

¿D'ON VENIM? ¿ON ANEM?


Opinió personal
M'ha encantat com sempre fan els llibres de Dan Brown.
Un punt de vista molt nou i contemporani pero sense pendre el misteri que sol relacionar fets posteriors amb l'accio que tant caracteritza a Dan Brown.
M'ha sorpres com modifica les dades (personatges basats en persones reals) pero sense caure en ficcio i mantenint un fort paral·lelisme.

Nota: 9, irreverent, politicament incorrecte i alucinant trama, he gaudit com un nen llegint-lo, una llistima que s'acabi. El tornare a llegir de nou aviat.

Molt recomanable i sincerament tenint en compte els ultims temps i que l'accio passa a diferents llocs de Espanya (en especial Barcelona), el recomano per a qualsevol lector.
No fa falta haber llegit els anteriors per llegir aquest, que aquest fet no us tiri enrrere.

Trailer:
Text amagat.
Imatge
Respon