Omniscient Reader

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Omniscient Reader


Imatge


Nom: Omniscient Reader
Gènere: acció, aventures, fantasia
Any: 2020 - actualment
Autor: Sing N Song (història) i Sleepy-C (art)
Distribuïdora: Naver Webtoon

Està basat en una webnovel•la coreana escrita per Sing N Song (un matrimoni). La novel•la està acabada i consta de 551 capítols. Ja están confirmades també les versions d’Ebook (s'estan emetent actualment) i del llibre físic.

Actualment el webtoon s’està emetent i consta de quasi 150 capítols gratuïts (i 5 més pagant) i cada dimecres actualitzen amb un capítol nou.

Imatge


Sinopsis:



En Kim Dokja no es considera a ell mateix el protagonista de la seva pròpia vida. És una persona solitària que té com a únic hobby llegir webnovel•les. Durant una dècada ha viscut a través del Yoo Joonghyuk, el protagonista de la webnovel•la “3 maneres de sobreviure a un apocalipsis” (TWSA). A través d’ell, en Dokja ha viscut de segona mà les dificultats de tornar enrere en el temps repetidament en busca d’acabar amb els “escenaris” mortals que forcen a la gent a actuar per entretenir a les “Constel•lacions”, uns éssers semblants als Déus.

Després de llegir 3149 capítols, quan els altres lectors ja feia molt de temps que havien perdut l’interès, en Dokja llegeix l’últim capítol de la novel•la i rep un enigmàtic missatge de l’autor, agraint que fos l’únic lector (que gràcies a això aconseguiria un regal), i que aviat la història seria monetitzada. Just després el seu voltant es torna negre, i se n’adona de que la ficció s’ha tornat la realitat i que està vivint al món de la novel•la, i que encara que ell sigui l’únic lector omniscient dels esdeveniments que han de passar, el seu acompliment dels escenaris no està garantit però si que li proporciona un cert avantatge i un empoderament per a prendre el rol de protagonista que abans mai havia tingut.

Imatge

Opinió personal:


Està molt be! L'estic seguint des de fa temps (no recordo quan la veritat) i crec que el vaig començar perquè em donaven monedes si llegia x capítols, i em va enganxar molt, i des de llavors que el segueixo cada setmana.

És molt interessant, sobretot veure com el Dokja deixa de ser tan tancat i tímid per començar a fer-se el protagonista de la història, formar el seu equip, i lluitar per sobreviure tan ell, com els seus amics.

També és divertidissima la relació que tenen el Dokja i el Joonghyuk (protagonista de la novel·la), ja que el Dokja ha de fingir que no sap res però alhora ho sap tot, i passen coses força divertides. És molt bonic veure com va formant el seu equip i l'amistat típica de família d'anime/manga (pràcticament adopta a 2 nens).

I us deixo amb una foto de dos dels altres personatges protagonistes, un és el Joonghyuk i l'altra és la Sangah (és un fanart ja que naver webtoon té una política anti-screenshots bastant potent)

Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Doncs hi ha novetats sobre aquest webtoon/novel·la, i és que se'n farà una adaptació!

De moment s'ha dit que serà una pel·lícula, encara que no està del tot confirmat, el que si que està confirmat és que l'actor principal que farà de Kim Dokja és l'Ahn Hyo Seob, i que probablement el que farà de Yoo Joonghyuk serà el Lee Min Ho, però aquest últim encara no està confirmat.

Encara no se sap res més, aniré actualitzant quan sàpiga més informació!
Josep Navarro Bes
0
1

Gràcies per la recomanació, sembla interessant! :-D
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 276
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 150 cops
Gràcies rebudes: 151 cops

Doncs tinc novetats sobre aquest meravellós webtoon!! I és que s'ha confirmat que en faran una adaptació cinematogràfica!!!

De moment el que he llegit és que és un projecte de 5 pel·lícules (si, 5!!!), i de moment ja hi han alguns actors confirmats!!!

L'Ahn HyoSeob com a Kim Dokja, el Lee MinHo com a Yoo JungHyuk, la Chae Soobin com a Yoo Sangah, i el Shin SeungHo com a Lee HyunSung.

La veritat és que tots els actors confirmats que formaran part de la pel·lícula són molt famosos, i tinc moltíssimes ganes de veure com la faran. (També una por esgarrifosa de com la poden arribar a cagar... xD).
Respon