Noves pel·lícules TLOTR

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Imatge

Pareix que s'ha obert la veda i ara comencen a sortir pel·lícules sobre l'obra de Tolkien. A banda de la potser no tan estimada Rings of Power, la Warner Bros. produirà noves pel·lícules juntament amb New Line Cinema, amb l'objectiu d' "ampliar el món i els personatges de la Terra Mitjana"

De moment només tenim la informació que en Peter Jackson hi estarà involucrat d'alguna manera, però que encara estan en etapa de negociació i no s'ha decidit res.

Vosaltres què en pensau? Quines pel·lícules voldrieu que es fessin? Trobeu que és una bona notícia per als fans de la franquícia perquè tindrem més contingut o realment penseu que és millor que ho deixin estar i que ens quedem amb la trilogia original?

Hi ha un bon debat, m'agradaria saber què en penseu!


Més informació: https://www.fotogramas.es/noticias-cine ... s-tolkien/
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

A veure...

Fa mal de dir, no?

Sempre està bé tenir més cosa d'una cosa que t'agrada, però la veritat és que pas un poc de pena que ho allarguin massa i es converteixi en una caca.

Un poc com quan van allargar el Hòbbit a tres pel·lícules i, clarament, no feia falta.

Amb Rings of Power passa un poc el mateix: estan ampliant una història i... no està a l'altura.

Ara bé, que no sigui tan bo com la resta no vol dir que no sigui digne de veure-ho.

Així que... jo ho esper amb un poc de por... però amb un poc d'esperança.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Shancks
Moderador
Moderador
Yonkou
Entrades: 1883
Membre des de: 19 oct. 2015, 12:05
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 372 cops
Gràcies rebudes: 507 cops

Jo personalment espero no vagi be aquest projecte de Warner, he llegit que si aixo va be, Rings of Power podria acabar abans del que li toca (recordem que abans de començar ja van negociar 5 temporades, ni una mes ni una menys) i prefereixo Rings of Power que aixo.

Un projecte fet per sumar-se al carro del que ha iniciat Amazon, sense Rings of Power mai s'haguessin plantejat en "ampliar" per part de Warner.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Perdoneu que no us he dit res però és que ara mateix no em dona la vida.

Doncs seguint el que diu en @Shancks, a mi personalment Rings of Power em va agradar bastant. És cert que tenia moltes ganes de veure alguna cosa del món de Tolkien i que qualsevol cosa que haguessin fet m'hauria agradat. La sèrie no va ser de 10, però per al meu gust va ser prou digna. Sí, el guió no era el millor, la caracterització tampoc i el vestuari era horrible. Però per la resta la vaig gaudir. Ara, sembla que en general el hate ha estat tan gran que molta gent no té ganes que la sèrie continuï. Pareix que amb la segona temporada intentaran que la sèrie sigui una mica més canon als llibres, a veure si arreglen un poc el tema del guió i la roba.

D'altra banda, a mi sí que em fa il·lusió que facin més sèries i pel·lícules ambientades en aquest món. Si no els surt bé, no es mira i ja està. Sempre tindrem la trilogia de Jackson, això ja no ens ho treurà ningú. Tot el que sigui sumar, des del meu punt de vista, és positiu.

D'altra banda avui ha sortit la notícia que preparen un musical al Regne Unit: https://deadline.com/2023/03/lord-of-th ... 235276555/

Doncs jo no soc de musicals, només he vist Mar i Cel de Dagoll Dagom, però sincerament, l'aniria a veure per curiositat. I vosaltres?
Respon