Música en viu

Regles del fòrum
La secció de música està destinada a compartir bandes sonores d'anime, pel·lícules, sèries i videojocs, així com informació sobre grups que us agradin o cançons de tots els estils musicals, incloent-ne també la música japonesa i coreana.

Tots els links a videos han d'anar obligatòriament a dintre d'un spoiler.

No estan permesos els enllaços que portin a contingut de descàrrega.
Respon
Avatar de l’usuari
yotxi
Sense cara
Sense cara
Ocell coet
Entrades: 8
Membre des de: 13 oct. 2018, 19:41
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 1 cop
Gràcies rebudes: 4 cops

I vosaltres escolteu música en viu? Parlo de música tocada en viu (no pot esser tocada en mort), en un concert, a l'air lliure amb gent escoltant.

M'agrada escoltar molt aquesta música perque es més "natural", els músics tenen més llibertat per a tocar (una bona improvisació és el cel) i a vegades als concerts els músics toquen covers d'altres cançóns.

Alguns gèneres obtenen més benefici de tocar en viu ja que l'improvisación els ve com anell al dit. Només mireu a aquest grup anomenat de Jamiroquai:
Text amagat.
Jamiroquai tocant "Tighten Up". En Stuart Zender sap com donar moixanes a aqueix baix. :pervertmoon:


Jamiroquai tocant "When You Gonna Learn". Escolteu la versió de l'àlbum i veureu la diferència.Doncs, vosaltres escolteu música en viu? O almenys què penseu sobre la música en viu?
Hola amic.
Avatar de l’usuari
manolini
Calcifer
Calcifer
YELLOW TEAM
Entrades: 560
Membre des de: 16 juny 2017, 22:01
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 280 cops
Gràcies rebudes: 263 cops

L'unica cosa de musica que he vist en directe han sigut els love of lesbian. (i molts musicals, pero no se si compta com a musica en viu XDD)
És impossible no anar als seus concerts i no acabar plorant de lo emocionant i perfecte que es tot. De com reinventen parts i sempre intenten que el public participi... AAAAH!!! NO HI HA COSA MES PERFECTE QUE VEURELS EN DIRECTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Primer la meva canço preferida en directe :red:
Text amagat.

Mes directes:
Text amagat.MIRALLS I MIRATJES ES EL CONCERT QUE VAN FER AMB TITELLES I TEATREALITAT I ES BRUTALISSIM!!!!! DEIXO PROBES:Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Porco Rosso
Porco Rosso
Judo ❀ 柔道
Entrades: 400
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 138 cops
Gràcies rebudes: 142 cops

Jo traient els grups més autòctons i casuals que pugui haver trobat de forma random, haig d'admetre que no he anat mai encara a un concert potent. Fa poc van passar per aquí els de Nightwish i hagués molat anar-hi però ja era molt tard.

Al Japó m'havia plantejat seriosament anar a algun d'entre els tants grups japos que m'agraden, i vaig estar mirant quins feien concerts, i crec que vaig estar a a punt de comprar entrada per un concert que feia Kalafina crec que era, però al final no em vaig decidir perquè tampoc hi havia més interessats i estava molt just de pasta.

És algo que tinc pendent però que no crec que faci si no és a Japó.
Imatge
Avatar de l’usuari
Dickinoulis
Sense cara
Sense cara
Entrades: 8
Membre des de: 30 juny 2019, 12:07
Pronom: Masculí
Gràcies rebudes: 1 cop

A mi m'encanta anar de concerts! Vaig a tots els que em permeten els horaris i la cartera... Si n'hagués de destacar algun, destacaria el de Dream Theater (any 2014), Blind Guardian (crec que va ser el 2015), el de King Crimson (2016), Devin Townsend (2017) i Steven Wilson (aquest any).

Us deixo alguns vídeos per si teniu curiositat dels grups:

Text amagat.

Text amagat.

Text amagat.

Text amagat.

Text amagat.
Avatar de l’usuari
Yuri
Porco Rosso
Porco Rosso
Ohayo minna!!
Entrades: 152
Membre des de: 02 maig 2018, 18:33
Pronom: Femení
Gràcies donades: 104 cops
Gràcies rebudes: 45 cops

M'agrada molt anar de concert, la música i l'ambient es viu de manera molt diferent. Tot i que no he pogut anar a cap concert d'un grup conegut, si que he anat varies vegades els concerts que feien, en el seu moment, el grup de música que més m'agradava en aquella època que era Obrint Pas. Escoltar-los en directe era una delícia i més quan hi anava a l'estiu on eren a l'aire lliure. Llavors si que l'ambient en sí era fantàstic.
“Qui sap, qui sap, podria ser que...?”


Imatge
Respon