Menjar japonès que podem trobar al supermercat

Avatar de l’usuari
Loraninja
Porco Rosso
Porco Rosso
Lluna Plena
Entrades: 257
Membre des de: 09 feb. 2019, 00:54
0
1
Pronom: Altres
Gràcies donades: 202 cops
Gràcies rebudes: 194 cops

Ja he pogut sopar les gyozes de croquetes de pernil ibèric. Com podeu observar sóc aquí escrivint, he pogut sobreviure. I el meu veredicte... El sabreu al proper episodi! (o sigui al final del post)
Imatge

El paquet tenia 5 gyozes (per 3,49 euros, a uns 70 cèntims per gyoza, ni que fóssim rics, jo que estic acostumada a menjar-ne per 35 cèntims la gyoza), uns bastonets com sol ser habitual, un sobret de bacon (?) i un sobret de salsa ranchera (?¿?¿).
He tingut problemes per fer-les perquè com ja sabeu sóc inútil a la cuina. El bacon l'he passat per la paella i l'he tirat per sobre.
Imatge

I eh... sorprenentment... M'han agradat! La gyoza era normal, i l'interior sorprenent. A veure, òbviament era una pasta, no tenia textures sospitoses. I no era una croqueta sencera arrebossada a dins d'una gyoza (m'hauria agradat pel meme). Era directament la massa de dins d'una croqueta de pernil bona i ben feta. I el bacon per damunt li donava un toc. Després hi he afegit la salsa ranchera, i de debò, increïble. Jo que no sóc gens de salses, però aquesta estava bona i combinava a la perfecció.

Imatge

És que encara no ho entenc. Quina obra d'art. Una bomba estomacal, a veure com passo la nit. Però per les expectatives tan extremadament baixíssimes que tenia, m'han sorprès gratament. No seria una cosa que repetiria, més que res perquè és una bomba i pel preu desorbitat, però sí que ha sigut una experiència màgica que recomano a tothom. Si us agrada el pernil, perfavor, tasteu-les.



En aquest post no es fa apologia del suicidi per consumició de bombes estomacals. El lector ha de ser responsable de l'ús que en faci de la informació.
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
❁✿❀
Entrades: 2514
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
10
15
4
Pronom: Femení
Gràcies donades: 387 cops
Gràcies rebudes: 1228 cops

@Loraninja moltes gràcies per posar en perill la teva vida pel bé de la nostra curiositat insaciable. Els tus esforços haurien de servir com a inspiració per a la comunitat científica, perquè avencin inexorablement pel fosc camí del desconeixement fins a la llum.
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
❁✿❀
Entrades: 2514
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
10
15
4
Pronom: Femení
Gràcies donades: 387 cops
Gràcies rebudes: 1228 cops

Ho he de confessar, l'esforç inhumà de na @Loraninja m'ha inspirat. He trobat que jo també havia de seguir les seves passes i posar la meva salut en risc per tots vosaltres. Ara bé, la meva gesta no ha estat pas tan heroica.

Gyozas Hacendaño
Imatge

Aquí les teniu. 2,50 la broma. Ingredients? La tia UkiHana us els posa: Harina de trigo, pollo (18,6%), col, (14,0%), maíz (11,0%), agua, zanahoria (4,8%), cebolla (4,3%), proteína de soja texturizada, espesante E1412, proteína vegetal hidrolizada (soja, agua), aceite de soja, almidón de tapioca, jengibre, aceite de cacahuete, extracto de levadura, azúcar, aceite de sésamo, aceite de palma, salsa de soja (agua, soja, trigo, sal), sal, mirin (arroz, arroz malteado, maltosa, agua), pimienta blanca.

Imatge

La presentachionne és preciosa. Tan preciosa com pugui ser una capsa de plàstic, però avui en dia ja és com bonic i tot. No?

Imatge

A la sauna que van. Primer amb un poquet d'oli i que agafin coloret per sota. Després hi posem un tassó d'aigua amb maizena i les tapeu. Espereu que la màgia de l'aigua bullint faci la seva feina i ja estan.

Imatge
Ja fetes del tot, despullades i sense dignitat. Però com em sedueixen... Només n'hem fet dues per persona perquè avui era el dia de tastar-les i bé morir o bé sobreviure.

Imatge
Finalment us les mostro esquarterades, desmembrades, esbudellades. Tenen blat de moro a dintre, cosa que m'ha inspirat com -1000% de confiança.

VEREDICTE FINAL.
Ni tan mal. Estan prou aconseguides, tenen un regust oriental interessant que no he trobat a cap altra marca de gyoza, cosa que a la vegada és força preocupant. El gust del pollastre es nota poc, és com si el dia que el van congelat hagués estat especialment desmotivat. Quin és el gust predominant? Idò el gingebre, que brilla a tope de full amb el seu poder sacsejador. Però ja us dic, relació qualitat-preu, jo les aprovo. Què pot sortir malament?

Doneu-les l'oportunitat que ballin al vostre paladar, que són barates i molt menys radioactives que les de pernil ibèric (no sé si potser tan delicioses o no, m'estimo més no saber-ho)
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2149
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
10
15
5
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 1725 cops
Gràcies rebudes: 795 cops

UkiHana ha escrit: 26 nov. 2022, 20:51 Doneu-les l'oportunitat que ballin al vostre paladar, que són barates i molt menys radioactives que les de pernil ibèric (no sé si potser tan delicioses o no, m'estimo més no saber-ho)
Imatge

Estaven d'oferta, així que... han arribat a casa. Com acabarà la història? Sobreviurem com la valenta @Loraninja? O serà aquest el nostre darrer missatge? (bé, caduquen dia 3 potser ens donarà temps a escriure algun altre missatge).

Ara cercaré un gif a Tenor...

Imatge

Nice.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Respon