Made in Abyss

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.

Fes ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses que encara no hagin passat a l'anime.
Respon
Avatar de l’usuari
BlackStar
Porco Rosso
Porco Rosso
Noctu Orfei Aude Fra
Entrades: 299
Membre des de: 04 nov. 2017, 01:04
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 112 cops
Gràcies rebudes: 73 cops

MADE IN ABYSS


Imatge


Detalls

Titol: Made in Abyss
Autor: Akihito Tsukushi
Gènere: Sci-Fi, Aventura, Misteri, Drama, Fantasia
Estudi: Kinema Citrus
Capítols: 13 capítols
Estrena: 7 de Juliol de 2017


Argument


Un abisme abrupte que s’estén a les profunditats de la terra, ple de criatures misterioses i relíquies d’un temps anterior. Com va arribar a ser? Què hi ha al final? Uns nombrosos valents, coneguts com Divers, han intentat resoldre aquests misteris de l'abisme, descendint sense por als seus regnes més foscos. Els millors i més valents dels exploradors, els Xiulets Blancs, són reconeguts com a llegendes pels que viuen a la superfície.

Riko, filla de la desapareguda Xiulet Blanca Lyza la Exterminadora, aspira a convertir-se en Xiulet Blanc com la seva mare i explorar els extrems de l'abisme. Tanmateix, només és una novícia Xiulet Vermella, només té la possibilitat de recórrer la seva capa superior. Tot i així, Riko té una oportunitat de trobar-se amb un robot misteriós amb l’aspecte d’un jove normal. Ella li dona el nom de Reg,el qual recorda els fets anteriors al descobriment. Amb la certesa que la tecnologia per crear Reg ha de venir del fons a l’abisme, els dos decideixen aventurar-se al abisme per recuperar els seus records i veure els seus propis ulls el fons del gran fossat.


Opening i Ending


Text amagat.

Opening

Ending



Opinió Personal


Text amagat.

Sincerament és un anime que hauria d'haver vist abans i que se'm fa extrany que no tingui un post amb lo famós que va ser en el seu moment.
El seu estil visual es molt bo, tots els paisatges, monstres i personatges són espectaculars, de la mateixa forma la animació que té esta a un nivell molt alt i acompanyat de una banda sonora que sap fer que et posis nervios o t'emocionis en els moments que toca.
La historia encara que sembla de lo més senzilla té punts d'intriga i misteri que fan que sigui molt entretinguda i vulguis saber més i més sobre la historia que envolta l'abisme i cada un dels personatges que hi surten.
També encara que fos cruel i em fes plorar he de dir que el fet que la Rika estigui a punt de morir només arribar a la 4ta capa va ser com un toc de "eh qui ha dit que els protas han de aconseguir el seu objectiu? que si vull els mato ja" per part de l'autor cosa que mola molt i a la vegada espanta.
Li dono un merescut 9/10 depenent de com vagi la pel·lícula que ha de sortir ara al 2020 i si segueix amb una segona temporada podria pujar al 10 perfectament, la recomano a tothom.


Imatge
BlackStar l’ha editat per darrera vegada el dia: 30 des. 2019, 16:05, en total s’ha editat 2 vegades.
Imatge
Avatar de l’usuari
UkiHana
Administradora
Administradora
Burxaratti
Entrades: 2827
Membre des de: 17 juny 2015, 11:54
0
1
Pronom: Femení
Gràcies donades: 491 cops
Gràcies rebudes: 1503 cops

Buaaaaaaaaah chavaaaaaaaaaaal, que fa ANYS que la tinc pendent i no m'hi he posat mai perquè em pensava que tenia deu mil capítols i em feia com tota la peresa del món, però només són 13, em sento estúpida xDDD I si a més després té pel·lícula, doncs crec que em valdrà la pena veure-la.

L'argument sembla interessant i l'animació... no pareix dolenta la veritat. Apuntao! És a dir, no sé per què sempre he pensat en aquest anime com una cosa molt antiga i tal i ara ho estic com flipant, he vist la llum i em sento tocada per l'esperit sant. La veuré, thanks per la recomanachionne!
Respon