Loki

Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 1572
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
15
21
6
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 942 cops
Gràcies rebudes: 475 cops

A veure, en algun moment ho havien d'explicar tot.
No m'ha acabat de convèncer del tot això, però.

I sí, podrien haver posat un poc de lluita entre tanta explicació.
Esperava la tornada de l'exèrcit de Lokis (i d'en Loki-Alligator), que al final han pagat els actors només per un episodi...

Llavors, no sé. Al final passa el que diuen: na Sylvie no pot fiar-se de ningú i en Loki no és de fiar.
Però tot el que passa al despatx d'aquell home m'ha sobrat un poc (la besada que no ve a compte de res també).

Iiiiii la personalitat del "dolent" m'ha posat dels ner vis.

Poca cosa més.

Sí, veuré la segona temporada, però he trobat que no ha passat gaire cosa.
Potser aquesta primera ha estat una espècie d'introducció, de manera que a la segona ara en Loki farà feina a la TVA "plenament" mentre sabem que sap el secret.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Layla
Porco Rosso
Porco Rosso
Let the dark in
Entrades: 142
Membre des de: 15 ago. 2015, 23:08
1
3
0
Pronom: Femení
Gràcies donades: 41 cops
Gràcies rebudes: 58 cops

Be, ara que ja s'ha acabat ja puc comentar a lo largo y tendido (mentiiida, és perquè no recordava la contrasenya de tadaima, però no feu cas).

La veritat és que m'ha agradat molt i m'ha deixat amb ganes de més, no us ho negaré pas! M'agrada aquest nou Loki, segurament seguirà traïcionant i mentint però potser per aconseguir coses bones en comptes de coses... que només li siguin favorables a ell (?)(per a ell eren bones :roll: ).

Si que és veritat que l'últim capítol m'ha deixat una mica... decepcionada pel fet que és... poc accidentat, no hi ha moments èpics, no hi ha gaires sorpreses (a part de l'amnèsia del Mobius, molt dur), m'esperava un final apoteòsic considerant tot el transcurs d'aquesta sèrie, que en tota la maleïda sèrie hi han hagut escenes genials, que et deixaven de pedra i aquí... el Kang parlant, el Loki que... ha perdut facultats de traïció i engany, i la Sylvie que la pobra... ha aconseguit fer el que volia fer des de que la van extreure de la seva timeline, cosa que ja era hora en part.

La veritat és que el Kang m'ha recordat totalment a l'Aizen, tot forma part del seu pla, i sap tot el que passarà (bé, el petó va ser tan random que potser això no s'ho esperava), i no em mola massa. Fins on se, el Kang serà el nou dolent de Marvel, en plan.. the next Thanos i tal.

A veure,crec que aquesta sèrie impacta bastant (per no dir del tot), en la nova temàtica marvel, ara tindrem un multivers, on hi hauran milers de Kangs, a cada qual peor, on poden reviure gent (no em cal ni l'iron man, ni el capitan, però algú em podrien reviure, no dic noms per no fer spoilers). I hòstia, nse valtrus, però jo crec que el Doctor Strange es deu estar posant les mans al cap, sense saber ben be com collons solucionaran això, això si, estic segura que la pel·lícula Doctor Strange 2: multiverse of madness (que diuen que la faran de terror, i hi sortirà la Wanda, i està prevista per principis de l'any que ve) serà èpica si van en aquesta direcció.

I amb això de l'amnèsia del Mobius... em pica molt la curiositat, perquè la TVA teòricament és una agència externa a les timelines, per tant... no n'hi haurien d'haver més d'una, així doncs... com és que no se'n recorda? Serà perquè ha arribar a la TVA de fa uns quants anys? a una de més posterior? Hi ha més d'una TVA?

I el que em preocupa més és que el Kang és mooolt poderós.. vull dir... tot el que hem vist ara... les maleïdes 22 pel·lícules que portem i no ens oblidem de les sèries... són totes orquestrades i controlades per ell! I fins ara tot el que coneixiem era aquesta timeline... ara s'obren milers de possibilitats...

Siusplau, la Sylvie, quin gran personatge!!! Crec que no se li està donant prou crèdit, el petó no ha sigut del tot random, sinó una excusa, una manera de girar-lo per enviar-lo cap a la TVA, jo no ho veig una traïció com a tal, sinó una manera de protegir-lo, ja que després... com tornarà la Sylvie a la TVA? O com es mourà? Segueix viva? The Void encara existeix? Personalment crec que la Sylvie tenia com a objectiu principal alliberar-se, causant el que fos, i ja està, i llavors va aparèixer el Loki per allà, despertant els seus sentiments narcissistics, i fent una parella molt maca i molt estil... Loki!

Res, ja deixo el hype, realment m'ha agradat molt la sèrie globalment encara que m'hagi decepcionat l'últim capitol (i la poca representació de bisexualitat considerant que havien fet bastant hype prèviament a que s'emetés la sèrie, bé, diuen els de Marvel que és... complicat... no entenc perquè però vaja) Espero amb moltíssimes ganes la segona temporada, i espero que l'exèrcit de Lokis, l'alligator-loki i la Sylvie puguin reaparèixer sense problemes!
Respon