L'art de transformar cartes (pokémon)

Regles del fòrum
Recorda que no es permet enllaçar a contingut il·legal.

Considera fer ús de l'etiqueta spoiler en comentar coses recents.
Respon
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Mini salseo introductori


Amb el retorn de les cartes Pokémon sobretot aquesta moda d'obrir sobres antics i buscar un Charizard de mils d'euros, vaig recordar que un cosí m'havia regalat les seves cartes fa molts anys.

Vaig buscar-les per curiositat, potser alguna valia or i jo no ho sabia. Les vaig trobar i com recordava de petit n'havia fet malbé alguna, deuria tenir algun problema al cap jo que sé.

A més la carta especial que em va venir amb la primera pel·lícula de Pokémon, dins de la caixa de l'VHS, justament aquella és la que vaig pintar a sobre i destrossar més. Vaig voler netejar-la però allò no tenia arreglo:
Text amagat.
Imatge

No és perquè tingui cap valor monetari que no ho crec, i tampoc em vindria d'aqui si no valguessin grans quantitats, però m'arrepenteixo del que va fer el meu jo passat i em sap greu tenir-la així de feta merda.

Vaig recordar que hi havia un artista que pillava aquestes cartes i en feia un dibuix complet preciós. I res he pensat que si tingués la seva habilitat ara és el que faria per arreglar-ho.

La moraleja era per posar-vos els vídeos també, que és brutal com ho fa:

El Mewtwo que vaig destruir reconstruit


Text amagat.

Qualsevol carta que toca la transforma en obra:

Text amagat.
Avatar de l’usuari
Minatoni
Administrador
Administrador
Tadaima!
Entrades: 2571
Membre des de: 17 juny 2015, 12:01
0
1
Pronom: Masculí
Gràcies donades: 2210 cops
Gràcies rebudes: 991 cops

A veure, jo sabia que això es feia amb les cartes de MTG, com això:



Però... no sé. Sóc dels que pensa que, encara que estigui QUASI PERFECTE, no millora la carta. Sempre hi haurà algun detall o alguna tonteria (textura, brillantor, el que sigui), que no quedarà com toca. A part que és molt difícil fer això mentre es mantén la jugabilitat. Les cartes són per JUGAR. Si es tapa el text amb les habilitats... deixa de ser una carta i és un tros d'art. Per fer això, ja es pot començar des de zero.

Els fabricants saben que això agrada i han fet cartes promocionals full-art, com aquesta:
Imatge

O també algunes terres bàsiques que tenen el dibuix molt més gros:
Imatge

Ara bé, potser no ho haurien fet si abans no hi hagués hagut gent que desgraciés alterés les seves cartes.
Imatge
Text amagat.
Imatge
Avatar de l’usuari
Grimmy
Calcifer
Calcifer
Judo ❀ Master
Entrades: 608
Membre des de: 20 ago. 2018, 20:23
0
1
Gràcies donades: 184 cops
Gràcies rebudes: 251 cops

Bé però entenc que si no son cartes ultra rares d'un valor molt gran no es desgraciïn al fer-ne una "obra d'art", sinó que inclús es poden revaloritzar com és en el cas que he posat, al ser úniques.

I evidentment no serien pròpiament per jugar ni les fa millors, sinó passen a ser com a peça col·leccionable, no em sembla que sigui cap pecat fer-ho, més que res em semblava curiós i li he vist un mèrit el poder ser capaç de sobretot fer-ho tant bé.

Potser és perquè en digital no es poden apreciar les diferències que dius que hi pot haver entre la part original i el pintat, però del que he vist no m'ha semblat veure-ho.

PD: I vaja jo NO les compraria però. xD
Avatar de l’usuari
cosarara
Moderador
Moderador
...
Entrades: 485
Membre des de: 02 gen. 2018, 00:40
0
1
Gràcies donades: 194 cops
Gràcies rebudes: 235 cops

El resultat és maco, però em sembla una ximpleria fer-ho a sobre d'una carta original en comptes de començar de zero amb una carta en blanc, no? Vull dir, entenc que pe'ls puristes, si a sota no hi ha la carta del mewtwo DE DEBÒ, no és un mewtwo, i si hi és sí, però... uh... què més dona? Si al final ho està tapant amb pintura.
Jo quan vaig sentir que les cartes de pokémon s'estaven venent cares, vaig mirar les meves, i tatxan! Són *totes* falses. Sí sí, falses. Les comprava als xinos que eren més barates, i li havia de demanar a un nen de l'escola que me les traduís perquè estaven en anglès en comptes d'en castellà (alguna cosa ja feia mala espina). Però bé, al pati de la meva escola eren tan vàlides com qualsevol altra, i ens ho passàvem igual de bé. Passa que ara no valen una fortuna.
Respon